nu e aia barca >> http://aaabestbuy.com/ebay/boats/68377_grid.jpg << asta erosu r. scrie:http://www.campinggeardepot.com/store-p ... 19029.html
cred ca asta este barca in cauza
am folosit eu asa ceva si mi se pare super ok
destul de spatioasa si ft stabila
si la banii la care e merita
Barca seahawk ||
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
re
mihaif99 scrie:Bebe, zici ca ai barca deja! Te rog raspunde-mi la urmatoare intrabari, pt ca sunt shi eu interesat sa imi cumpar una.
Intrebare 1
Constructie. Tuburile barcii, sunt ca o panza shi au fermoare (imbracata un material textil) sau sunt lucioase (materialul textil e laminat in pvc) ?
Intrebare 2
Podeaua e acelasi material ca si tuburile sau e diferit?
Intrabare 3
Ce fel de valve are podeaua, la fel ca tuburile (Boston) sau valve ca de colac de jucarie?
Intrebare 3
Podeaua se poate scoate afara sau e integrata in corpul barcii?
Intrebare 3
Daca podeaua se poate scoate, din ce e construit fundul barcii - acelasi material ca si tuburile?
Mulltumesc!
eu am barca seahawk , am cumparat-o de 3 zile din selgros . am sa incerc sa-ti raspund la intrebari
1 tuburile nu sunt invelite in material textil cu fermoare , nu sunt nici lucioase , sunt mate , m-am uitat la kitul de reparatie si materialul are o textura destul de rezistenta zic eu , e pvc cu niste fire de nylon in el care se intersecteaza la fiecare 3 mm cam asa , rezista la apa sarata m benzina , ulei raze solare etc. . La atingere materialul pare destul de gros iar cand se umfla e beton .
2 podeaua pare sa fie din acelasi material din cate imi amintesc , o am de 3 zile si am iesit o singura data pe dunare cu ea . Parerea mea e e ca e facuta din acelasi material , eu am putut sta in picioare in barca , chiar am si sarit de pe ea
3 podeaua are o valva ca la colac numai ca este foarte larga , are diametrul de 1,5-2 cm , e integrata in corpul barcii si fundul barcii e din acelasi material ca si tuburile .
ce pot sa spun e ca sunt foarte foarte multumit de ea , am iesit o singura data cu ea am fost 4 perosane , in total 295 de kilograme si s-a comportat foarte bine , e foarte stabila , sunt sigur ca ar mai fi tinut inca 2 persoane , dupa cum am mai spus am stat si in picioare in ea iar podeaua a fost foarte rigida , iar suportii speciali pentru vasle sunt foarte utili
http://aaabestbuy.com/ebay/boats/68377_grid.jpg <<-- asta e barca , identica
va recomand pompele de camping de la carrefour , sunt doar 15 ron , sunt mult mai eficiente decat pompa care se da la barca eu in max 5 minute am umflat toata barca e o pomba care baga mult volum de aer si e cu dubla actiune (si cand apesi si cand ridici baga aer la fel si la desumflare) de aceea va recomand pompa asta ca sa scoateti aerul din podea ca tuburile se desumfla f repedebebe13 scrie:am pus-o si eu pe lacul morii shi este foarte stabila nu ma asteptam daca ai probleme cu impachetatul cred ca nu ai desumflat prea multe barci la viata ta trebuie sa ai multa rabdare pt valva colac din podea faci un varnis te ajuta sau mai ai o solutie un aspirator de masina la care faci un adaptor furtune descrescatoare lipite pina ajungi la dimensiunea dorita[asta e pt puturosi]bosketu scrie:am pus-o si pe apa, la Conacu. doua probleme. prima este cu impachetatul. nu reusesc sa o bag in geanta cum a fost si parca este din ce in ce mai mare. o alta problema este cu valva din podea, te chinui ceva pana scoti tot aerul. una peste alta, dupa 2 zile de vaslit, eu ma declar multumit.
the_shark scrie:Mouadib scrie:Pentru cei care au cumparat-o deja am o intrebare.bosketu scrie: selgros constanta
Ce garantie aveti la ea?
Am cumparat si eu una de la selgros si am primit o garantie de 72 de ore.![]()
Chiar si o bucata de salam are garantie mai mare.
Eu am cumparat-o din metro constanta, 600 RON, am intrebat de garantie: "daca aveti probleme, va intoarceti la orice metro din tara cu ea si factura si o schimbam" ... ?!?!? ... voi suna la firma importatoare sa ne spuna ei ce garantie ofera.
Odata cu barca am luat si "jucarie" cu priza de 12V, tot Intex, 41 RON, care isi face treaba f bine atat la umflat cat si la dezumflat salteaua.
am si eu pompa electrica de 12 v tot de la intex insa nu baga presiune cat sa nu se "indoaie" de aceea folosesc pompa electrica pentru a o umfla iar pompa manuala de camping pentru a baga putina presiune (nu pompa ei , alta pompa mai mare si mult mai eficienta)
te rog sa ma ajuti si pe mine cu un sfat dupa cum spuneam am barca seahawk II si as vrea sa-i pun motor , in cartea ei imi este recomandat un motor de 2 cp , as putea sa-i pun ceva mai puternic ? ce conteaza mai mult caii sau turatia ? Placa de motor pare sa fie o problema ca nu se gaseste stii cumva cum arata , daca ai vre-un link ceva ? eu as vrea sa fac eu una ....mihaif99 scrie:Sa o stapinesti sanatos.yoyo_23 scrie:salut prieteni! vreau sa va spun doar ca sant uimit de pretul pe care l-ati postat.eu am cumparat azi SEAHAWK 3 de la plus cu 220 ron.
Noi, din motive explicate si ras-explicate preferam seahawk II la 500 RON
Uite aici!TMarius scrie:te rog sa ma ajuti si pe mine cu un sfat dupa cum spuneam am barca seahawk II si as vrea sa-i pun motor , in cartea ei imi este recomandat un motor de 2 cp , as putea sa-i pun ceva mai puternic ? ce conteaza mai mult caii sau turatia ? Placa de motor pare sa fie o problema ca nu se gaseste stii cumva cum arata , daca ai vre-un link ceva ? eu as vrea sa fac eu una ....mihaif99 scrie:Sa o stapinesti sanatos.yoyo_23 scrie:salut prieteni! vreau sa va spun doar ca sant uimit de pretul pe care l-ati postat.eu am cumparat azi SEAHAWK 3 de la plus cu 220 ron.
http://youtube.com/watch?v=kj2UJKHZkQk
Si mai poti sa dai o cautare pe google: intex seahawk II motor support
Nu iti recomand in nici un caz un motor mai mare de 2 - 2.5 CP. Vezi topicul despre motoare de 2.5 CP explic acolo ce e cu viteza de deplasament si cu planajul.
Seahawk II e cea mai ieftina varianta de barca mica, usoara pescareasca. E o barca care se va deplasa numai la deplasament, iar 2.5 CP e mai mult decat suficient pt asta. Nu a fost proiectata sa mearga in planaj (lisare) si nici nu va merge vrereodata.
Daca ar fi sa aleg eu o combinataie ideala teoretica, as alege motorul Tanaka de 1.2 CP si 7 kg, dar dina pacate nu se mai fabrica.
mihaif99 scrie:Uite aici!TMarius scrie:te rog sa ma ajuti si pe mine cu un sfat dupa cum spuneam am barca seahawk II si as vrea sa-i pun motor , in cartea ei imi este recomandat un motor de 2 cp , as putea sa-i pun ceva mai puternic ? ce conteaza mai mult caii sau turatia ? Placa de motor pare sa fie o problema ca nu se gaseste stii cumva cum arata , daca ai vre-un link ceva ? eu as vrea sa fac eu una ....mihaif99 scrie: Sa o stapinesti sanatos.
http://youtube.com/watch?v=kj2UJKHZkQk
Si mai poti sa dai o cautare pe google: intex seahawk II motor support
Nu iti recomand in nici un caz un motor mai mare de 2 - 2.5 CP. Vezi topicul despre motoare de 2.5 CP explic acolo ce e cu viteza de deplasament si cu planajul.
Seahawk II e cea mai ieftina varianta de barca mica, usoara pescareasca. E o barca care se va deplasa numai la deplasament, iar 2.5 CP e mai mult decat suficient pt asta. Nu a fost proiectata sa mearga in planaj (lisare) si nici nu va merge vrereodata.
Daca ar fi sa aleg eu o combinataie ideala teoretica, as alege motorul Tanaka de 1.2 CP si 7 kg, dar dina pacate nu se mai fabrica.
mintea mea bolnava imi spunea sa-i pun un motor de scuter