Barca seahawk ||

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
TMarius
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de TMarius » 04 Iun 2010, 18:31

danone scrie:Eu am avut rezultate foarte bune la petecirea unei barci din material asemanator. Ca petec am folosit panza cauciucata dintr-o saltea gonfabilla uzata (saltelele alea rosii pe o parte si albastre pe cealalta). Ca si adeziv am folosit superglue picatura. Lipitura e mai rigida dar e sfanta.Inainte de aplicare trebuie foarte bine curatata si uscata zona de contact. Intotdeauna am la mine un petec de panza si un tub de superglue.
NU prea e recomandata picatura , cum ai zis si tu e rigida , pentru tipul asta de lipitura trebuie ceva gen prenandez , ceva mai elastic , iar panza cauciucata a fost facuta sa fie material pentru saltea nu petic , mai bn folosesti un petic special cum sunt alea pentru camere sau te duci la o vulcanizare sa ti-o faca cu cauciuc crud ;) . Respectele mele , ciao !!

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 08 Iun 2010, 13:42

TMarius scrie:
danone scrie:Eu am avut rezultate foarte bune la petecirea unei barci din material asemanator. Ca petec am folosit panza cauciucata dintr-o saltea gonfabilla uzata (saltelele alea rosii pe o parte si albastre pe cealalta). Ca si adeziv am folosit superglue picatura. Lipitura e mai rigida dar e sfanta.Inainte de aplicare trebuie foarte bine curatata si uscata zona de contact. Intotdeauna am la mine un petec de panza si un tub de superglue.
NU prea e recomandata picatura , cum ai zis si tu e rigida , pentru tipul asta de lipitura trebuie ceva gen prenandez , ceva mai elastic , iar panza cauciucata a fost facuta sa fie material pentru saltea nu petic , mai bn folosesti un petic special cum sunt alea pentru camere sau te duci la o vulcanizare sa ti-o faca cu cauciuc crud ;) . Respectele mele , ciao !!
Marius, crede-ma ca am folosit materiale gen vulcanizare sau adezivi mai moi , dar dupa un timp s-au desprins. Iti spun inca o data ca lipitura e mai rigida dar e sfanta. Ma tine de 4 ani fara probleme. Ideea este ca suprafata "vulcanizata" sa nu aiba dimensiuni prea mari. Si iti mai spun ca materialul luat din salteaua gonflabila (panza cauciucata) adera ideal in astfel de situatii.

TMarius
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de TMarius » 11 Iun 2010, 23:58

Gata , mi-am lipit barca :D prin interior , am baga t un petic prin dop , complicata treaba , am umflat-o si nu iese aer pe nicaieri , maine ii fac proba pe mare sa vedem cum tine :D

dentaltech
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de dentaltech » 22 Iun 2010, 18:13

am luat si eu o barca seahawk II de la Selgros, doar 535 RON cu tot cu TVA, acum suport de motor caut, daca are cineva de vanzare ?

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 22 Iun 2010, 18:15

Imagine

dentaltech
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de dentaltech » 22 Iun 2010, 18:27

mersi mult pt' link,

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 22 Iun 2010, 18:44

Cu placere....

De acolo am luat si eu suportul si a 2-a zi l-am avut acasa :D
Imagine

dentaltech
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de dentaltech » 22 Iun 2010, 21:02

singura problema e scandalul cu sotia, cand vreu sa mai dau bani pe scule de pescuit :lol:

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 22 Iun 2010, 21:55

dentaltech scrie:singura problema e scandalul cu sotia, cand vreu sa mai dau bani pe scule de pescuit :lol:
la tăți nii greu !!!

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 23 Iun 2010, 06:24

dentaltech scrie:am luat si eu o barca seahawk II de la Selgros, doar 535 RON cu tot cu TVA, acum suport de motor caut, daca are cineva de vanzare ?
Suport motor fa din tevi de cupru de instalatie . ... e usor de facut si rezista 100% . se gasesc imbinari coturi, T uri tot ce vrei ...

Scrie răspuns