Barca seahawk ||
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Da exista un importator pt Romania. www.piscinesupraterane.rotaicanoe scrie:Exista vreun importator oficial de barca Seahawk II ?????
in afara de Praktiker, Selgros ...
-
- utilizator constant
Eu sunt fericitul posesor al acestei barci de 2 ani si ceva , asta este a 3-a vara cand scot barca la apa , a fost utilizata intens in acest timp atat pe mare cat si pe dunare , singurele probleme au fost vaslele ale caror imbinari s-au rupt (am inlocuit imbinarile cu racorduri din plastic pentru tevi , sunt similare cu racordurile initiare insa mult mai rezistente) , podelei i-au cedat camerele si acum sta bosolcata , dar inca mai mergea pana acum 2 zile cand s-a spart ...... in cel mai dificil loc posibil , unde se imbina una din camere cu podeaua si se dezumfla intr-o veselie .... acum nu gasesc nici chitul de reparatie de la ea si nici nu merge lipita din exterior , am sa incerc sa bag un petic prin dop :-@ sper sa mearga .bogdanila scrie:Sunt si eu de curand fericitul posesor al barcii seahawk II + motor el 55lbs.
Eram curios sa aflu daca cineva a incercat kitul de reparatii ( sa nu fie nevoie de el).
Barca probata pe mare cu rezultate bune.
Damn....credeam ca doar eu am avut ghinion cu podeaua care s-a "umflat". Duminica, navigand agale pe un lac de munte, din senin simt o "lovitura" puternica sub barca, ma uit repede in stanga, in dreapta, in spate, dupa vreun bustean scufundat ceva...dar nimic. Pun mana pe podea...inca umflata..deci nu s-a spart nimic. Si dupa vreo 2 ore, observ ca 2 segmente s-au unit (chiar cele din mijloc) so ai format un fel de "chila". Nu e foarte deranjanta treaba...dar na...la fosta barca nu am patit asa ceva. Nu pot sa imi dau seama inca cum de a cedat, nu a fost prea umflata, nu a fost cald afara.....
attilaf scrie:Damn....credeam ca doar eu am avut ghinion cu podeaua care s-a "umflat". Duminica, navigand agale pe un lac de munte, din senin simt o "lovitura" puternica sub barca, ma uit repede in stanga, in dreapta, in spate, dupa vreun bustean scufundat ceva...dar nimic. Pun mana pe podea...inca umflata..deci nu s-a spart nimic. Si dupa vreo 2 ore, observ ca 2 segmente s-au unit (chiar cele din mijloc) so ai format un fel de "chila". Nu e foarte deranjanta treaba...dar na...la fosta barca nu am patit asa ceva. Nu pot sa imi dau seama inca cum de a cedat, nu a fost prea umflata, nu a fost cald afara.....
Mai devreme sau mai tarziu o sa-ti mai cedeze si alte nervuri la podea , mie mi-au cedat 2 si e aiurea ca acum e cam dezechilibrata barca

Eu am avut rezultate foarte bune la petecirea unei barci din material asemanator. Ca petec am folosit panza cauciucata dintr-o saltea gonfabilla uzata (saltelele alea rosii pe o parte si albastre pe cealalta). Ca si adeziv am folosit superglue picatura. Lipitura e mai rigida dar e sfanta.Inainte de aplicare trebuie foarte bine curatata si uscata zona de contact. Intotdeauna am la mine un petec de panza si un tub de superglue.