Barca seahawk ||
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
A venit la prima ora. Nu am observat decat ca este destul de grea.
Nu am apucat sa o desfac, caci nu am unde. Maine ma duc la pescuit pe la Olt si acolo o sa vad ce si cum. In cartea care mi-au dat-o imi apare la modelul SeaHawk II ca ar avea ochiurile alea pentru suport motor. Acum nu pot decat sa observ maine daca e adevarat sau nu. Va tin la curent.
Nu am apucat sa o desfac, caci nu am unde. Maine ma duc la pescuit pe la Olt si acolo o sa vad ce si cum. In cartea care mi-au dat-o imi apare la modelul SeaHawk II ca ar avea ochiurile alea pentru suport motor. Acum nu pot decat sa observ maine daca e adevarat sau nu. Va tin la curent.
Am belit si eu putin ochii pe ceva filmulete cu seahawk II si se pare ca, inclusiv modelul mai vechi, cel cu pernele ovale si cu suportii de undite amandoi in spate, au ochetii pentru suport de motor. Deci singura diferenta intre modelul mai vechi si cel mai nou, este forma pernelor pentru sezut si alinierea suportilor pentru bete.
-
- utilizator nou
Are cu siguranta ochiurile pentru suport motor. Eu am si montat acest suport, pe care l-am achizitionat separat. Bine, nu am inca motor, dar imi tine suportul de sonar, deci tot e bun la ceva. S-o stapanesti sanatos!moulon scrie:A venit la prima ora. Nu am observat decat ca este destul de grea.

Am eu modelul vechi, luat vara trecuta si are ochetii pt prinderea suportului pt motor. Nu este foarte grea, cu pompa si vasle are aproape 20 kg, deci e destul de usor de transportat, mai dificil e sa o manevrezi singur cand e umflata. In cazul in care nu o pot umfla chiar langa apa o pun rasturnata pe cap si incep sa tropai cu ea pana la apa 

[quote="moulon"]Pe acelasi manual care l-am primit sunt prezentate schematic modelele Intex de la cele mai slabe (seria Challenger) pana la Mariner4 si toate au aceste inele, deci mai mult ca sigur are si asta.[/quote]
Le are sigur pt ca si a mea le are. Oricum ziceai ca nu te intereseaza motorul dar stii cum e..e ca la masini...poate nu o sa mergi niciodata cu 230km/h dar e bine sa stii ca masina ta poate...
Le are sigur pt ca si a mea le are. Oricum ziceai ca nu te intereseaza motorul dar stii cum e..e ca la masini...poate nu o sa mergi niciodata cu 230km/h dar e bine sa stii ca masina ta poate...

Am "udat" barca sambata la Farcasele pe Olt. Este prima mea barca, dar mi-a lasat o impresie deosebita. Am remarcat in primul rand stabilitatea.
Acum eu nu am stiut ce si cum, asa ca am plecat decat cu o ancora la mine si cand dadea un caras mai mare ma invartea putin pe acolo.
Oricum, tin sa multumesc celor care au postat aici si m-au determinat sa cumpar barca. Are si cele 4 ochiuri pentru suportul de motor.
O sa incerc ca intr-unul din suportii de pe laterale sa fixez partea de sus a umbrelei de soare, ca e foarte nasol fara.
P.S: ieri in Selgros Craiova ajunsese la 690 lei, fata de 850 lei cu o saptamana in urma. Pe mine m-a costat 685 cu transport cu tot
Acum eu nu am stiut ce si cum, asa ca am plecat decat cu o ancora la mine si cand dadea un caras mai mare ma invartea putin pe acolo.
Oricum, tin sa multumesc celor care au postat aici si m-au determinat sa cumpar barca. Are si cele 4 ochiuri pentru suportul de motor.
O sa incerc ca intr-unul din suportii de pe laterale sa fixez partea de sus a umbrelei de soare, ca e foarte nasol fara.
P.S: ieri in Selgros Craiova ajunsese la 690 lei, fata de 850 lei cu o saptamana in urma. Pe mine m-a costat 685 cu transport cu tot

-
- utilizator nou
barca
Salut, firma din cluj care aduce suporti aduce cumva si barci ? .Vreau sa-mi cumpar o barca si nu stiu de unde.Eu sunt din Maramures.Msattilaf scrie:Pentru cei ce mai cauta suport de motor, o firma din Cluj aduce la pretul de aprox 150 lei. Pentru a nu face reclama...detalii pe privat.
-
- utilizator nou
barca
Salut, poti sa-mi spui si mie site-ul de unde ai cumparat barca ? MsRellu scrie:Eu mi-am cumparat-o de la Bucuresti prin intermediul unui site; m-a costat 609 RON( cu visle si pompa incluse) cu tot cu TVA. am mai platit transportul pina in Iasi 60 de RON. F. multumit!