Ziua crapului

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 21 Noi 2006, 14:53

vijelie scrie:
Gerula scrie:Adeline, am inteles cu totii ca esti pe invers, nu-i nevoie sa exhibi treaba asta pe toate topicurile :lol:.

ADELINEEEEEE :shock: :shock: :shock: ...ESTE ADEVARAT CE DEBITEAZA CELULA????????? :shock:
Pai uita-te si tu la ce a scris pana acum si trage singur concluziile...cred ca doar la sectiunea "bancuri" a scris ceva serios, in rest....doar aberatzii, dar cu tate astea mustaciosul e simpatic foc :oops: si nu ai cum sa ma contrazici! :lol: :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 21 Noi 2006, 14:54

Hai sa nu o luam iar razna, sau sa incercam sa pastram o atmosfera mai prietenoasa, sa nu ciobanizam topicul omului. :lol:

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 21 Noi 2006, 15:19

Gerula,
ai fost vazut cumparand fitofag si crap romanesc din Carrefour Baneasa. Ii si mananci sau doar ii fotografiezi?
WSB Dream Team
www.wsbteam.com

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 21 Noi 2006, 15:56

Stefan Tudose scrie:Gerula,
ai fost vazut cumparand fitofag si crap romanesc din Carrefour Baneasa. Ii si mananci sau doar ii fotografiezi?
Tudose, uite drumul taica, poate nu-l recunosti :arrow:. Te bagi si tu in seama doar-doar ti-or mai cumpara astia tinichelele jenante pe care le produci? :lol:
Cu lacrimi Bastus!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 21 Noi 2006, 16:00

Adelin scrie:
Pai uita-te si tu la ce a scris pana acum si trage singur concluziile...cred ca doar la sectiunea "bancuri" a scris ceva serios, in rest....doar aberatzii, dar cu tate astea mustaciosul e simpatic foc :oops: si nu ai cum sa ma contrazici! :lol: :lol: :lol:
Mai iepurila :lol:, de la tine chiar n-a vazut nimeni pe forumul asta decat mistouri cu iz de "baieti veseli", eu unul cred ca i-am mai ajutat pe cativa cu sfaturi utile. Oricum, e de remarcat ca nici macar nu indraznesti sa negi, probabil ca te-ar respinge pe urma mica dar "vesela" comunitate din care faci parte :lol: :lol: :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 21 Noi 2006, 16:52

Gerula papushe,
am un prieten detectiv la 'Tradati in dragoste'. Asta m-a sunat si mi-a zis ca are poze cu tine si cu fitofagii-n punga la coada la casa in Carrefour Baneasa. Cica bibanii pe care-i cumparai pentru poze de la RFD de pe Biharia au auzit ca te preumbli pe la Carrefour cu tot felul de ciprinide si s-au dus la Ernest cu lacrimi in ochii lor mari negri de percide. Ernest- sensibil, si-a pus bloodhounzii pe tine si asa aflaram si noi toata tarasenia, infidel mic si nefericit ce esti.
WSB Dream Team
www.wsbteam.com

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 21 Noi 2006, 16:56

Stefan Tudose scrie:Gerula papushe,
am un prieten detectiv la 'Tradati in dragoste'. Asta m-a sunat si mi-a zis ca are poze cu tine si cu fitofagii-n punga la coada la casa in Carrefour Baneasa. Cica bibanii pe care-i cumparai pentru poze de la RFD de pe Biharia au auzit ca te preumbli pe la Carrefour cu tot felul de ciprinide si s-au dus la Ernest cu lacrimi in ochii lor mari negri de percide. Ernest- sensibil, si-a pus bloodhounzii pe tine si asa aflaram si noi toata tarasenia, infidel mic si nefericit ce esti.
E interesant ca aflam si noi in ce lume te invarti :lol: :lol: :lol:. Poate daca ai avea vreun prieten si pe la un magazin de pescuit ti-ai putea comercializa tinichelele fara sa trebuiasca sa le canti in struna pe forum clientilor preferati :lol: :lol: :lol:.

P.S. "papushe" spune-i lui Adelin, si iti garantez ca succesul comercial al "voblerelor" tale va creste exponential :lol:. Chiar daca umbla vorba ca saracele mai mult se invart prin apa decat bat :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 21 Noi 2006, 17:17

Gerula,
acuma, ca te-am prins cu fitofagii-n sac, poti sa zici ce vrei.
Lasa-l tu pe Adelin, ca mie-mi plac astia mustaciosii. Parca te si vad cu zgarda la gat, strangand din buci la vederea cravashei.
WSB Dream Team
www.wsbteam.com

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 21 Noi 2006, 17:34

Stefan Tudose scrie:Gerula,
acuma, ca te-am prins cu fitofagii-n sac, poti sa zici ce vrei.
Lasa-l tu pe Adelin, ca mie-mi plac astia mustaciosii. Parca te si vad cu zgarda la gat, strangand din buci la vederea cravashei.

:):):) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ........ diiii celula diii hahahahahahahaha interesanta imagine ....bravo frate ai imaginatie<cei drept un pik bolnava dar ai :twisted: > dididididididi celula diiiii si jap una pe bucha dreapta.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 21 Noi 2006, 17:38

Ce te miri frate ca e bolnava, uite-te si tu ce muza am...
WSB Dream Team
www.wsbteam.com

Scrie răspuns