Pai uita-te si tu la ce a scris pana acum si trage singur concluziile...cred ca doar la sectiunea "bancuri" a scris ceva serios, in rest....doar aberatzii, dar cu tate astea mustaciosul e simpatic focvijelie scrie:Gerula scrie:Adeline, am inteles cu totii ca esti pe invers, nu-i nevoie sa exhibi treaba asta pe toate topicurile.
ADELINEEEEEE![]()
![]()
...ESTE ADEVARAT CE DEBITEAZA CELULA?????????
Ziua crapului
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- Stefan Tudose
- Moderator

Gerula,
ai fost vazut cumparand fitofag si crap romanesc din Carrefour Baneasa. Ii si mananci sau doar ii fotografiezi?
ai fost vazut cumparand fitofag si crap romanesc din Carrefour Baneasa. Ii si mananci sau doar ii fotografiezi?
WSB Dream Team
www.wsbteam.com
www.wsbteam.com
Tudose, uite drumul taica, poate nu-l recunostiStefan Tudose scrie:Gerula,
Cu lacrimi Bastus!
Mai iepurilaAdelin scrie:
Pai uita-te si tu la ce a scris pana acum si trage singur concluziile...cred ca doar la sectiunea "bancuri" a scris ceva serios, in rest....doar aberatzii, dar cu tate astea mustaciosul e simpatic focsi nu ai cum sa ma contrazici!
![]()
![]()
Cu lacrimi Bastus!
- Stefan Tudose
- Moderator

Gerula papushe,
am un prieten detectiv la 'Tradati in dragoste'. Asta m-a sunat si mi-a zis ca are poze cu tine si cu fitofagii-n punga la coada la casa in Carrefour Baneasa. Cica bibanii pe care-i cumparai pentru poze de la RFD de pe Biharia au auzit ca te preumbli pe la Carrefour cu tot felul de ciprinide si s-au dus la Ernest cu lacrimi in ochii lor mari negri de percide. Ernest- sensibil, si-a pus bloodhounzii pe tine si asa aflaram si noi toata tarasenia, infidel mic si nefericit ce esti.
am un prieten detectiv la 'Tradati in dragoste'. Asta m-a sunat si mi-a zis ca are poze cu tine si cu fitofagii-n punga la coada la casa in Carrefour Baneasa. Cica bibanii pe care-i cumparai pentru poze de la RFD de pe Biharia au auzit ca te preumbli pe la Carrefour cu tot felul de ciprinide si s-au dus la Ernest cu lacrimi in ochii lor mari negri de percide. Ernest- sensibil, si-a pus bloodhounzii pe tine si asa aflaram si noi toata tarasenia, infidel mic si nefericit ce esti.
WSB Dream Team
www.wsbteam.com
www.wsbteam.com
E interesant ca aflam si noi in ce lume te invartiStefan Tudose scrie:Gerula papushe,
P.S. "papushe" spune-i lui Adelin, si iti garantez ca succesul comercial al "voblerelor" tale va creste exponential
Cu lacrimi Bastus!
- Stefan Tudose
- Moderator

Gerula,
acuma, ca te-am prins cu fitofagii-n sac, poti sa zici ce vrei.
Lasa-l tu pe Adelin, ca mie-mi plac astia mustaciosii. Parca te si vad cu zgarda la gat, strangand din buci la vederea cravashei.
Lasa-l tu pe Adelin, ca mie-mi plac astia mustaciosii. Parca te si vad cu zgarda la gat, strangand din buci la vederea cravashei.
WSB Dream Team
www.wsbteam.com
www.wsbteam.com
- vijelie
- veteran

Stefan Tudose scrie:Gerula,
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
- Stefan Tudose
- Moderator