Ziua crapului

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 23 Noi 2006, 13:21

pikeman scrie:@armand nu-i fa copii ca se supara, am mai facut si io constatarea, expresiile si infruntarile astea i-mi aduc aminte de clasele 9-10 din liceu
Iar ai inceput sa dai lectii de maturitate? :lol: :lol: :lol: Lasa-i tata pe altii, mai batrani.
Cu lacrimi Bastus!

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 23 Noi 2006, 14:38

Gerula scrie:
pikeman scrie:@armand nu-i fa copii ca se supara, am mai facut si io constatarea, expresiile si infruntarile astea i-mi aduc aminte de clasele 9-10 din liceu
Iar ai inceput sa dai lectii de maturitate? :lol: :lol: :lol: Lasa-i tata pe altii, mai batrani.
sper ca veti incerca sa va rezumati la topicu asta cu "offtopicurile"...
P.S. momentan de la voi nu prea am avut ce, desi cred ca urmeaza sa invat niste judo ceva, la cum va aratati muschii si burtile pe aici :lol: las ca prinde bine antibraconieri :wink:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 23 Noi 2006, 15:01

pikeman scrie:sper ca veti incerca sa va rezumati la topicu asta cu "offtopicurile"...
P.S. momentan de la voi nu prea am avut ce, desi cred ca urmeaza sa invat niste judo ceva, la cum va aratati muschii si burtile pe aici :lol: las ca prinde bine antibraconieri :wink:
Incalcit, prea incalcit.... dar oricum nu cred ca are nimeni nimic cu tine. :wink:

tarzan

Mesaj de tarzan » 24 Noi 2006, 07:54

... va cam face Jerula.... parerea mea !

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 24 Noi 2006, 10:27

tarzan scrie:... va cam face Jerula.... parerea mea !
probabil, dar la o scurta analiza a postarilor tale nu vei face fata acestui forum mai ales cu noul sistem de moderare...decat daca rezisti pe vrun topic antimoldoveni sau unul de dat la spin dupa guvide ca vad ca-s subiectele tale preferate :wink: :arrow:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 24 Noi 2006, 10:48

Se pare ca moda clonelor ia amploare.
Cu lacrimi Bastus!

Scrie răspuns