Iar ai inceput sa dai lectii de maturitate?pikeman scrie:@armand nu-i fa copii ca se supara, am mai facut si io constatarea, expresiile si infruntarile astea i-mi aduc aminte de clasele 9-10 din liceu

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
sper ca veti incerca sa va rezumati la topicu asta cu "offtopicurile"...Gerula scrie:Iar ai inceput sa dai lectii de maturitate?pikeman scrie:@armand nu-i fa copii ca se supara, am mai facut si io constatarea, expresiile si infruntarile astea i-mi aduc aminte de clasele 9-10 din liceu![]()
![]()
Lasa-i tata pe altii, mai batrani.
Incalcit, prea incalcit.... dar oricum nu cred ca are nimeni nimic cu tine.pikeman scrie:sper ca veti incerca sa va rezumati la topicu asta cu "offtopicurile"...
P.S. momentan de la voi nu prea am avut ce, desi cred ca urmeaza sa invat niste judo ceva, la cum va aratati muschii si burtile pe aicilas ca prinde bine antibraconieri
probabil, dar la o scurta analiza a postarilor tale nu vei face fata acestui forum mai ales cu noul sistem de moderare...decat daca rezisti pe vrun topic antimoldoveni sau unul de dat la spin dupa guvide ca vad ca-s subiectele tale preferatetarzan scrie:... va cam face Jerula.... parerea mea !