Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Adelin
- Moderator

Gerula scrie: P.S. Mai baieti, voi chiar credeti ca m-as cobora sa bat pe unu' care-i jumatate cat mine

.
Cu toti stim ca esti MARE...cel mai mare, dar ce de nu esti in stare sa prinzi un peste, ca sa ne scoatem totzi palariile....ca de asta suntem aici ca sa mai vedem un peste atunci cand nu mergem la pescuit(sau la METRO, depinde).De ciobanisme cu pumni in cap cred ca nimeni nu e curios.
-
Gerula
- veteran

Stefan Tudose scrie:
Gerula, tu esti cumva subinginer, draga? Sau vreun fost militian? (Recunosc, daca prima presupunere se bazeaza pe analiza discursurilor lui, a doua e la plezneala- dupa fatza)
Tudose, daca eu as fi subinginer sau fost militian tu ai fi indiscutabil gunoier sau cacanar

. De fapt, daca ma gandesc bine, prin comparatia cu tine i-am insultat pe practicantii acestor doua meserii.
Adeline tata, la noi la Metro nu tine clean, nici biban, nici avat.

Nu stiu cum o fi pe la Timisoara

.
P.S. Iar ati venit de manuta, porumbeilor?

Cu lacrimi Bastus!
-
apsalba
- veteran

Unde este civilizatia si bunul simt? Pescuitul romanesc are nevoie de management nu de filozofi. Treziti-va. Dati davada ca sunteti barbati.
-
Stefan Tudose
- Moderator

Domnule apsalba,
umorul acid si cinismul, cultivate in postarile noastre anterioare, sunt si ele o forma de exprimare libera. Unora le e pe plac, altora nu. Noua ne place sa ne luam in gura cu Gerula, si se pare ca si lui, chiar daca acuma o sa-mi sara iar la gat. E intr-un fel distractiv.
Adevarul insa, e ca locul dumneavoastra se gaseste in topicurile serioase, prezentand actiuni care v-au atras respectul meu si al multor alti pescari. Poate chiar si al lui Gerula, care, avand mustata ne-a aratat tuturor dovada irefutabila ca e barbat...
-
Zamfi
- veteran

Mie imi sunt chiar simpatici! Serios! Altfel am devenii de multe ori prea seriosi...Si la cate necazuri avem , ne mai descreti-mi si noi fruntile

Da-i sa mearga!
P.S. Sunt convins ca legea bunului simt exista oricum.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
Gerula
- veteran

Stefan Tudose scrie: Poate chiar si al lui Gerula, care, avand mustata ne-a aratat tuturor dovada irefutabila ca e barbat...
Nu cred ca mustata ar fi o dovada irefutabila ca esti barbat, dar plimbatul de mana cu alta persoana de sex masculin sigur e o dovada ca
nu esti. De fapt cred ca tu si cu Adelin luptati din greu pentru o invitatie la "de 3x femeie"

.
Cu lacrimi Bastus!
-
Gerula
- veteran

apsalba scrie:Unde este civilizatia si bunul simt? Pescuitul romanesc are nevoie de management nu de filozofi. Treziti-va. Dati davada ca sunteti barbati.
Sunt de acord ca, pentru cine nu urmareste de ceva timp toate sectiunile forumului, faptul ca ma contrez cu personaje precum adelin sau tudose poate parea ciudat. Cei doi (impreuna cu inca 2-3 persoane) formeaza un grup mic dar galagios, a carui contributie la discutiile utile de pe acest forum e practic nula, dar care isi facusera un obicei din a ataca pe aproape toata lumea cu mistouri gen Vacanta Mare, sau chiar mai primitive. N-am facut altceva decat sa le administrez doze largi din propria doctorie

.
Cu lacrimi Bastus!
-
Adelin
- Moderator

-
Gerula
- veteran

Adelin scrie:El are foarte multe calitatzi si are simtzul umorului ascutzit ca briciul, pacat ca nu e si el pescar ca ne-ar face mare placere sa il stim printre noi
Mai adeline, baboiar ca tine sincer nici nu ma intereseaza sa fiu

. Iar la pescuitul cu artificiale eu zic ca ma descurc oleaca mai bine ca tine

.
Cu lacrimi Bastus!