Ziua crapului

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 22 Noi 2006, 22:00

Gerula scrie:
Cu astia doi am impresia ca risti sa ai parte de experiente de o cu totul alta natura decat pescuitul :roll:.
..se vede ca ai avut o copilarie zbuciumata!... te-a marcat atat de mult incat nici acum nu ai uitat ce ti-au facut baietzii mai mari...lasa ca timpul le rezolva pe toate! :cry:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 22 Noi 2006, 23:02

Adeline tata, ti-am mai zis, nu le mai pune altora in seama scarbosul tau viciu. Na ca acum ai explicat si de unde ti se trage, deja o sa inceapa sa te compatimeasca lumea, sa-ti spuna ca intr-o societate moderna iti ai si tu locul, ca esti doar deosebit nu anormal etc etc :lol: :lol: :lol:. Iar eu o sa apar ca bestia care face misto pe seama unui batut de soarta :cry:.
Cu lacrimi Bastus!

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 22 Noi 2006, 23:09

intre prima zi a acestui topic si acum cand va scriu stimati confrati, am prins 72 de salai...
am si o parere despre acest topic : SUPEER!
cred ca sambata ma voi intoarce dintr-o exccursie de 320km. si sper eu alti zeci de salai (nu va ganditi acum ca nu eliberez nimic), si abia astept sa vad ce noi "prietenii" se mai leaga pe forum.
dar daca stiam ca fitofagii, chinezii, si novacii de 2 kile, sunt
super-subiectul...puteam sa retin vreo 10. intr-o singura partida.
ne vedem peste doua seri draga topicule "Ziua crapului"

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 22 Noi 2006, 23:17

ovidiu scrie:intre prima zi a acestui topic si acum cand va scriu stimati confrati, am prins 72 de salai...
am si o parere despre acest topic : SUPEER!
cred ca sambata ma voi intoarce dintr-o exccursie de 320km. si sper eu alti zeci de salai (nu va ganditi acum ca nu eliberez nimic), si abia astept sa vad ce noi "prietenii" se mai leaga pe forum.
dar daca stiam ca fitofagii, chinezii, si novacii de 2 kile, sunt
super-subiectul...puteam sa retin vreo 10. intr-o singura partida.
ne vedem peste doua seri draga topicule "Ziua crapului"
acuma te-ai trezit :shock: :lol: :lol:

parca va si vad pe balta...am prins un adelin de x kg, bai dar habar n-ai de pescuit... am prins un gerula de y kg :lol: :lol:

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 23 Noi 2006, 00:31

Acum ceva timp,
un mebru al forumului dadea linkuri cu Gerula certandu-se cu toata lumea pe un forum auto. Iata-l in aceeasi ipostaza, de data asta pe Moldova.net: http://www.moldova.net/search.php?searchid=68351
Lectura placuta. Ma rog, lecturati linistiti.
WSB Dream Team
www.wsbteam.com

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 23 Noi 2006, 00:46

Tudose, esti cu capul tata, iti inchipui ca eu sunt singurul roman de pe lume caruia sa-i fi trecut prin minte sa-si ia nickname Gerula? :lol: :lol: :lol: Doamne, mare ti-e gradina :lol:

Spre exemplu eu nu zic ca tu ai fi Stefan Tudose ala care a violat o baba acum 2 ani la Oradea, desi in cazul de fata potriveala e nitel mai mare decat un nickname pe un forum :lol:. Ce-i drept, ala probabil ca mai e inca in puscarie. Sau nu? :lol:
Cu lacrimi Bastus!

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 23 Noi 2006, 10:11

Gerula,
unde iti ai obarsiile?
WSB Dream Team
www.wsbteam.com

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 23 Noi 2006, 10:37

Bucuresti tudose tata, vezi ca am zis asta aici pe forum cu mult inainte sa bati tu campii :lol: :lol: :lol:.

Apropo, am si eu o intrebare. De ce galeria ta foto e sublima, dar lipseste cu desavarsire? :lol:
Cu lacrimi Bastus!

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 23 Noi 2006, 11:07

SUUPER TARE FRATE!!!
S-a racit putin vreme....e ceva mai complicat sa iesi pe malul apei asa ca se alege varianta cea mai simpla:
Stai acasa, sau la birou, la caldurica bei un ceiutz, sau o cafeluta(dupa preferintze) dupa care iti trosnesti degetele si pandesti un motiv de cearta.
Nu trebuie sa fie ceva evident, orice merge!!!
Ai oprit doi salai....esti fomist!
Ai prins doar un biban....esti bleg!
Ai prins un mihalt din greseala.....esti braconier!
Ai prins un crap la grup, agatzat in coltzul stang al gurii....esti Belea!!! Daca e agatzat in coltzul drept....esti jepcar....firai tu sa fii!!!

Se accepta orice motiv pentru cearta....iar discutiile sunt de nivelul si calitatea celor de pe forumurile de jocuri in care copii subdezvoltati si plini de cosuri se ascund in spatele unui monitor si isi imagineaza ca sunt cel putin la fel de mari ca Shaq Oneil si de tehnici ca Remi Boniaski.

SUUPER TARE FRATE!!!
Spining....Prea bun ca sa fie light...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 23 Noi 2006, 12:24

@armand nu-i fa copii ca se supara, am mai facut si io constatarea, expresiile si infruntarile astea i-mi aduc aminte de clasele 9-10 din liceu, speram ca se vor rezuma doar pe topicu asta, nu inteleg fratilor daca va ziceti aici verzi si uscate la ce mai trebe sa inundati alte topicuri cu ape tulburi?
P.S. mai mergeti si voi la un cheste sa auzim si noi ca ba a mers stuk, avatu, shalau nu trebe poze si locatii ne mai bucuram si noi cand vedem asa "meshteri ai vorbelor" ca mai si actioneaza, oricum daca zice unu din voi ceva il asteapta altu dupa colt cu mishtourile :roll:
:arrow:

Scrie răspuns