Ziua crapului

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 21 Noi 2006, 17:42

Stefan Tudose scrie:Ce te miri frate ca e bolnava, uite-te si tu ce muza am...

aici ai dreptate :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 21 Noi 2006, 18:10

Stefan Tudose scrie:Gerula,
acuma, ca te-am prins cu fitofagii-n sac, poti sa zici ce vrei.
Lasa-l tu pe Adelin, ca mie-mi plac astia mustaciosii. Parca te si vad cu zgarda la gat, strangand din buci la vederea cravashei.
Acum mi-am dat seama de unde provenea neobisnuita unire-n cuget si mai ales in simtiri dintre tudose si adelin :lol: :lol: :lol:. Mai "baietilor", bucurati-va in liniste ca s-a abrogat articolul 200 si nu va mai pot scoate militienii bucile si cravasele din cap cu bulanul :lol:. Nu mai amestecati oamenii normali in fanteziile voastre bolnave.

Vijelie, te-ai dat si tu cu astia pe invers? :roll:
Cu lacrimi Bastus!

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 21 Noi 2006, 18:17

Crezi ca daca pui trei smiley, gata, ai rezolvat poanta?
Slab de tot Gerula, foarte slab.
Noroc ca esti tu grasut.
WSB Dream Team
www.wsbteam.com

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 21 Noi 2006, 20:47

Mustacioasa mica, deci asta ascundeai tu in pozele cu fitofagi, codul de bare?!...cica umbla vorba prin targ ca nici nu i-ai fi platit! :twisted: E adevarat? :roll:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 21 Noi 2006, 21:20

Uite-i cum au aparut amandoi de manuta, ca doi porumbei :lol:. E totusi induiosator ce se intampla, doua suflete care se cauta :lol: . Mai "baieti", de ce nu dati voi o fuga pana in Olanda, sa va luati cu acte, si va chinuiti asa... :arrow:.
Cu lacrimi Bastus!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 21 Noi 2006, 21:41

Mai Gerul', povestea un prieten de-al tau intim pe net, cum ca ai fi pe burta precum mistretzul pe spate, asa ca degeaba vrei sa te dai sexi aici, ca nu tzine. Uite, o sa vorbim cu dan se te ajute si sa-ti gasesti fericirea, sa deschida sectziunea "HAIRY"...pentru baietzi pufoshi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 21 Noi 2006, 21:45

. Adeline tata, ti-am mai zis, exceptandu-l pe tudose nimeni nu-ti impartaseste gusturile scarboase in materie de sex, asa ca expune-ti si tu fanteziile bolnave in alta parte. Pe ym cu tudose nu va deranjaza nimeni si nu provocati scarba nimanui :lol: :lol: :lol:
Cu lacrimi Bastus!

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 21 Noi 2006, 21:46

!!!!
mah barbatul fara burta ii ca buldozerul fara lama :lol: :lol: asa ca nu va mai agitati atata :lol: :lol: :lol:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 21 Noi 2006, 21:47

Mie in toata povestea asta incepe sa-mi fie mila de nevasta lui Adelin. Daca n-as fi insurat as face un drum pe la Arad s-o consolez, cand Adelin face vreo partida (de pescuit desigur :roll: ) cu tudose. :lol:
Cu lacrimi Bastus!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 21 Noi 2006, 21:56

Gerula scrie:Mie in toata povestea asta incepe sa-mi fie mila de nevasta lui Adelin. Daca n-as fi insurat as face un drum pe la Arad s-o consolez, cand Adelin face vreo partida (de pescuit desigur :roll: ) cu tudose. :lol:
...cum potzi sa "consolezi" o femeie cu cei "5 cm" ingropatzi in coama mistretziana aspra si transpirata?! :roll: Crezi ca e suficient sa fi burigos si sa ai mustatza imbranzita pe la coltzuri, ca sa te doreshte femeile?! :twisted: :twisted: :twisted:

Scrie răspuns