Taxa de pescuit pe Jiul de vest

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
sapsiluap
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sapsiluap » 01 Sep 2008, 17:30

bine o fi cu astia 10lei ... dar tot nu am priceput unde trebe sa.i platesc? ca pana pe 15 as mai vrea sa dau o fuga ...

acu fara suparare si nu vreau sa intru in polemica cu nimeni IAR , dar am pescuit ceva pe jiu v , si anu asta si anu trecut , dar niciodata nu m.a controlat nimeni de permis sau cum , cu ce pescuiesc... . in fine , sper ca dupa ce jiu v va intra in posesia salmo carpatica se va putea pescui decent...

Mos Martin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mos Martin » 01 Sep 2008, 17:39

Mai Sapsiluap, vrei sa te pui bine cu asociatia din Lupeni ??? :wink: 8) :lol:

Mos Martin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mos Martin » 01 Sep 2008, 17:42

Se pot vedea astfel de faze de atac la pita, la balta la Sorilact! Din pacate, pe tine nu te lasa tac'tu acolo, sa nu te molipsesti de pescuit la " pasnici" ! :wink: :lol:

sapsiluap
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sapsiluap » 01 Sep 2008, 17:53

Mos Martin scrie:Se pot vedea astfel de faze de atac la pita, la balta la Sorilact! Din pacate, pe tine nu te lasa tac'tu acolo, sa nu te molipsesti de pescuit la " pasnici" ! :wink: :lol:

nu stiu ce legatura are tata cu pescuit... , dar oricum pt mine sezonul e aproape gata... azi umpik am iesit , poate maine ,iar de miercuri aterizez la petrosani...

vreau sa ma apuc de fly dupa 15... sa merg sa prind lipanii de pe jiu :lol: :lol: :lol: deasta vreau sa ma pun bine cu domnu Pityu... :lol:

Mos Martin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mos Martin » 01 Sep 2008, 18:21

Sapsiluap, n-ai inteles mesajul. Chiar aia ziceam ca nu te lasa tac'tu : dansul are legatura cu pescuitul cum am eu cu Marlyn Monroe sau Dumitru Prunariu! :lol: 8) :oops:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 01 Sep 2008, 18:29

flyer1974 scrie: mai asteapta o clipita sa se clarifice treaba cu ordinul 331 ca sa nu imi racesc gura de pomana pe la MADR....ma gandeam sa dau o tura prin zona Gura Lotrului...poate ne vedem pe-acolo......
daca ajungi in zona aia,musai sa dam ochii si sa te cinstesc cu berea aia promisa de miky.da un MP daca ajungi in zona :wink:

sapsiluap
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sapsiluap » 01 Sep 2008, 18:59

Mos Martin scrie:Sapsiluap, n-ai inteles mesajul. Chiar aia ziceam ca nu te lasa tac'tu : dansul are legatura cu pescuitul cum am eu cu Marlyn Monroe sau Dumitru Prunariu! :lol: 8) :oops:

bine bine...BAFTA , NOROC etc in delta ... promit ca in prima zi de scoala cand o sa ma pun in banca o sa ma gandesc la voi... :lol: :lol: :lol:

Mos Martin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mos Martin » 01 Sep 2008, 19:10

Asta-i multumita ca existi? Sa traiasca mama-ta , Sapsiluap si eu. Oricum nu faceai parte din echipaj! Felicitari pentru victoria cu Poli Tm. ! :twisted: :lol:

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 01 Sep 2008, 19:36

pityu ne mai spune :
Oameni buni ! Nu aveti dreptate sub nici o forma !
Stiu ca vreti sa trageti jarul spre turta voastra, dar cititi clar in OUG nr. 23/05.03.2008 ca pe apele atribuite asociatiilor, modul de organizare a pescuitului sportiv se va face in baza reglementarilor acestora.
Daca vorbiti asa de urat la adresa noastra pentru simplul fapt ca vrem sa va ajutam
- cum turta voastra ?????!!!! eu cred ca e vorba de interesele tuturor pescarilor , eu n-am vazut pescar de rand sa sustina altceva decat ce spune in mod sistematizat flyer1974
- .......tu ai facut sondaj printre pescarii din zona ta ??? si le convine lor sa umble cu 10 de carnete prin buzunare , iar cand ajung intr-un alt oras sa piarda 1-2 zile cautand sediul unde sa plateasca taxa pe o zi , pe nu stiu ce apa aiurea, ei petrecand doar 3 ore pe apa asta ...si apa aia pe deasupra e si publica ?????
- ...eu nu cred ca ai facut un asemenea sondaj si nici n-am auzit pe altcineva sa sustina asa ceva ....decat sefi sau ce-or fi , de prin sediile anumitor asocatii
- iar la chestia cu vorbitul urat ai demonstrat din nou ca aici esti campion absolut si nu te intrece nimeni.....daca te-ai pricepe asa si la pescuit ... !!!!!
- nu te-ai gandit sa faci si o asociatie ceva in legatura cu drumurile din judetul tau , pentru ca am vazut ca trec cam multi turisti, de prin alte zone si o mica taxa simbolica de 10 lei n-ar strica......ca si drumurile astea am auzit ca ar fi tot publice.....( si nu mai fac fata decat soferilor localnici...cum ne povesteai tu ) :D

dicojo_dan
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de dicojo_dan » 01 Sep 2008, 20:32

pana la 31 12 2008 voi continua sa pescuiesc pe Jiul de vest cu permis de
pescuit eliberat de alta asociatie de pescari.

Scrie răspuns