Taxa de pescuit pe Jiul de vest
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- sapsiluap
- utilizator constant
bine o fi cu astia 10lei ... dar tot nu am priceput unde trebe sa.i platesc? ca pana pe 15 as mai vrea sa dau o fuga ...
acu fara suparare si nu vreau sa intru in polemica cu nimeni IAR , dar am pescuit ceva pe jiu v , si anu asta si anu trecut , dar niciodata nu m.a controlat nimeni de permis sau cum , cu ce pescuiesc... . in fine , sper ca dupa ce jiu v va intra in posesia salmo carpatica se va putea pescui decent...
acu fara suparare si nu vreau sa intru in polemica cu nimeni IAR , dar am pescuit ceva pe jiu v , si anu asta si anu trecut , dar niciodata nu m.a controlat nimeni de permis sau cum , cu ce pescuiesc... . in fine , sper ca dupa ce jiu v va intra in posesia salmo carpatica se va putea pescui decent...
-
- utilizator constant
-
- utilizator constant
- sapsiluap
- utilizator constant
Mos Martin scrie:Se pot vedea astfel de faze de atac la pita, la balta la Sorilact! Din pacate, pe tine nu te lasa tac'tu acolo, sa nu te molipsesti de pescuit la " pasnici" !![]()
nu stiu ce legatura are tata cu pescuit... , dar oricum pt mine sezonul e aproape gata... azi umpik am iesit , poate maine ,iar de miercuri aterizez la petrosani...
vreau sa ma apuc de fly dupa 15... sa merg sa prind lipanii de pe jiu

-
- utilizator constant
daca ajungi in zona aia,musai sa dam ochii si sa te cinstesc cu berea aia promisa de miky.da un MP daca ajungi in zonaflyer1974 scrie: mai asteapta o clipita sa se clarifice treaba cu ordinul 331 ca sa nu imi racesc gura de pomana pe la MADR....ma gandeam sa dau o tura prin zona Gura Lotrului...poate ne vedem pe-acolo......

-
- utilizator constant
pityu ne mai spune :
- .......tu ai facut sondaj printre pescarii din zona ta ??? si le convine lor sa umble cu 10 de carnete prin buzunare , iar cand ajung intr-un alt oras sa piarda 1-2 zile cautand sediul unde sa plateasca taxa pe o zi , pe nu stiu ce apa aiurea, ei petrecand doar 3 ore pe apa asta ...si apa aia pe deasupra e si publica ?????
- ...eu nu cred ca ai facut un asemenea sondaj si nici n-am auzit pe altcineva sa sustina asa ceva ....decat sefi sau ce-or fi , de prin sediile anumitor asocatii
- iar la chestia cu vorbitul urat ai demonstrat din nou ca aici esti campion absolut si nu te intrece nimeni.....daca te-ai pricepe asa si la pescuit ... !!!!!
- nu te-ai gandit sa faci si o asociatie ceva in legatura cu drumurile din judetul tau , pentru ca am vazut ca trec cam multi turisti, de prin alte zone si o mica taxa simbolica de 10 lei n-ar strica......ca si drumurile astea am auzit ca ar fi tot publice.....( si nu mai fac fata decat soferilor localnici...cum ne povesteai tu )
- cum turta voastra ?????!!!! eu cred ca e vorba de interesele tuturor pescarilor , eu n-am vazut pescar de rand sa sustina altceva decat ce spune in mod sistematizat flyer1974Oameni buni ! Nu aveti dreptate sub nici o forma !
Stiu ca vreti sa trageti jarul spre turta voastra, dar cititi clar in OUG nr. 23/05.03.2008 ca pe apele atribuite asociatiilor, modul de organizare a pescuitului sportiv se va face in baza reglementarilor acestora.
Daca vorbiti asa de urat la adresa noastra pentru simplul fapt ca vrem sa va ajutam
- .......tu ai facut sondaj printre pescarii din zona ta ??? si le convine lor sa umble cu 10 de carnete prin buzunare , iar cand ajung intr-un alt oras sa piarda 1-2 zile cautand sediul unde sa plateasca taxa pe o zi , pe nu stiu ce apa aiurea, ei petrecand doar 3 ore pe apa asta ...si apa aia pe deasupra e si publica ?????
- ...eu nu cred ca ai facut un asemenea sondaj si nici n-am auzit pe altcineva sa sustina asa ceva ....decat sefi sau ce-or fi , de prin sediile anumitor asocatii
- iar la chestia cu vorbitul urat ai demonstrat din nou ca aici esti campion absolut si nu te intrece nimeni.....daca te-ai pricepe asa si la pescuit ... !!!!!
- nu te-ai gandit sa faci si o asociatie ceva in legatura cu drumurile din judetul tau , pentru ca am vazut ca trec cam multi turisti, de prin alte zone si o mica taxa simbolica de 10 lei n-ar strica......ca si drumurile astea am auzit ca ar fi tot publice.....( si nu mai fac fata decat soferilor localnici...cum ne povesteai tu )

- dicojo_dan
- utilizator nou