Eu nu ma cred nimic mai mult decat un platitor cinstit de taxe si un pescar care nu vrea sa se lase manipulat cu nici un chip si pentru nici un motiv. Daca asta preferi dumneata sa o numesti "rea vointa", n-ai decat.pityu scrie:Mai repet odata pentru flyer ce am spus mai sus. Daca nu vrei sa pricepi, inseamna ca esti un om rauvoitor (punct). Daca nu este membru al asociatiei noastre si nici al altei asociatii afiliate, poate pescuii in apele arondate asociatiei noastre in baza unei taxe de zi (cazul nostru 10 lei/zi) sau se face membru si in asociatia noastra (cotizatia anuala 20 lei/an). Nu avem insa dreptul sa il obligam sa se faca membru la noi, dar va ajunge singur la concluzia ca in pretul taxei pentru 2 zile de pescuit, poate pescuii tot anul, fapt pentru care sunt convins ca va fi supermultumit.
In felul acesta mi-as dorii sa nu fim nevoiti sa rupem nici o chitanta de 10 lei/zi, pentru ca sumele sunt atat de mici, incat sfideaza orice concurenta.
Mai clar de atat nu am ce sa-ti scriu. Cat despre fax si altele, te rog sa-ti vezi de treaba ta ! Drept cine te crezi ?
Cat timp legea si decizia ANPA pentru asociatia dumitale spun clar ca nu ai voie sa pretinzi nici unui pescar pentru accesul la fondul de pescuit care ti-a fost atribuit mai mult de 50% din valoarea permisului de pescuit ANPA (adica maximum 0.5 RON/an), cum te poti astepta dumneata sa pot intelege logica celor 10 RON/zi?
Aici e clar ca AP Salmo sare gardul peste limita legii de doua ori:
1. Prin impunerea unei taxe ZILNICE de 10 RON, devreme ce legea si decizia ANPA spun ca nu poti cele ANUAL mai mult de 0.5 RON.
2. Prin fortarea indirecta a pescarilor din zona sa se faca membri cotizanti ca sa evite plata taxei zilnice ilegale.
Daca sunteti convins de faptul ca nu incalcati legea si decizia ANPA (adica decizia 328/07.08.2008, articolul 5f), atunci de ce va feriti sa dati pe fax conditiile pe care le impuneti pescarilor care nu sunt membri cotizanti ai Salmo Carpatica??? Cat de curand am sa va fac o solicitare oficiala de clarificare cu privire la conditiile Salmo Carpatica. Veti avea obligatia sa raspundeti...