Fario_nebunu scrie:Nu, din pacate nu stiu. Dar pe unde vine asta? Pe langa orasul Fagaras, zona Dejani?flyer1974 scrie:Fario,
ai fost vreodata sau stii ceva despre Acumularea de mai sus de Dopca/Bogata Olteana de pe Valea Mare, in judetul Brasov?
E o zona mai retrasa si paraiele care se varsa in Olt in zona respectiva au ceva pastrav. Ma gandeam ca in lacul de acumulare si la coada lui as putea incerca oarece muscareala....
Stii ceva?
Daca vrei parau cu pastrav mult si care sa se verse in Olt, pe vremuri mergeam pe Stramba, langa Turnul Rosu. Nu era pazit, nici populat, zona salbatica chiar si dupa ce au facut drum forestier. E in jud Sibiu nu Bv. Am prins acolo prin 1997 vreo 50 de pastravi in 3 zile, si toti carnosi, frumosi. Acum nu mai stiu nimic, nici cine gestioneaza acel parau.
Taxa de pescuit pe Jiul de vest
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Taxa de pescuit pe Jiul de Vest
E in zona Padurea Bogatii, in apropiere de Rupea-Hoghiz, dar este pe partea stanga a Oltului. Am auzit ca lacul de acumulare este pur si simplu ascuns in padure...ma gandeam sa le fac o vizita pistruiatilor de pe-acolo...daca aflu ceva sau ajung acolo, iti trimit impresiile...