Flyer, in vine vad si eu cateva adevaruri spuse direct, fara ocolisuri dar cu bun simt!flyer1974 scrie:
1. ANPA nu a facut nici o declaratie sau informare publica a pescarilor sportivi in ce priveste suspendarea Ordinului 331/2008. Eu, ca si pescar de rand, nu am de unde sa stiu cum stau lucrurile in realitate, nu stiu daca faza cu decizia Curtii de Apel de la Galati nu este cumva o diversiune a AGVPS (de la care ma pot astepta la orice), prin urmare cat timp cel care a eliberat permisul nu a facut o instiintare publica, eu consider ca permisul este inca valabil.
Specificatia este ca pentru apele publice libere se poate pescui liber cu permisul ANPA, iar pentru cele atribuite in management, pescarul este obligat sa respecte regulile gestionarului acelui fond de pescuit, reguli care pot conduce la plata unei suprataxe care, conform deciziilor presedintelui ANPA, nu pot conduce la o suprataxa mai mare de 50% din contravaloarea permisului de pescuit. Adica 0.5 RON pentru anul 2008. Asa ca APS Salmo Carpatica NU POATE cere o suprataxa ANUALA mai mare de 0.5 RON. De altfel, daca am crede ca ordinul 331/2008 este suspendat, atunci APS Salmo Carpatica poate fi trimisa usurel la plimbare pana se clarifica situatia Ord 331...
Intr-adevar, daca Ordinul 331 era suspendat pe cale judiciara ar fi scris pe site-ul ANPA, sunt sigur de asta. Deci legal pare a fi inca in vigoare! Pentru ca altfel emitentul permisului trebuia sa anunte public ca aceste permise nu mai sunt valabile si eventual sa restituie banii!
Cat despre Salmo Enervatica