Tarus promoveaza braconajul?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 17 Aug 2010, 20:13

Vad ca atacati in haita!A gresit omul,nu-l luati la pietre!!

azazel
junior
junior

Mesaj de azazel » 17 Aug 2010, 20:14

cand o da informatii corecte , promit solemn ca am sa il " tuc "

andriipopa75
veteran
veteran

Mesaj de andriipopa75 » 17 Aug 2010, 20:20

imi asum confuzia, am vazut pescar hoinar si atat;

- nu am zis ca cei din tabara braconau , am zis ca erau orbi la braconajul din jur.
- cel care pescuieste de 20 de ani si nu vede braconajul din zona care se practica zi de zi ori mine ori e rau intentionat;
- posibil ca politia de frontiera sa chefuiasca separat, locatiile erau apropiate;

Imi place ca sariti ca arsi asa nevinovati cum sunteti, eu vorbesc de macelul de pe dunare si baltile ei si voi povestiti de camaraderii tarzii.

Oricum, ma asteptam sa se atace cei cu emisiunea nu cei cu forumul, de care nu stiam si nu am pomenit.

Si am avut dreptate, km de plase de pe canal nu au observat, remorca si aro tipului de la pompe pline de plase in drum spre ins. papadia nu, iar sacosarii erau " un localnic cu nr. de HD"

azazel
junior
junior

Mesaj de azazel » 17 Aug 2010, 20:29

taticule , noi am fost in capatul canalului dupa statie , nu pe canal ........ la pescuit am fost marea majoritate in dreptul insulei papadia , de mers pana acolo , am facut-o cu barcile proprii , nu cred ca aveam cum sa vedem de pe apa ce faceau altii ( pe canal ) ......... asa ca daca tot ai observat lucrurile astea de ce nu ai apelat la .............. cei in masura sa rezolve problemele , desi ma astept sa spui ca ...... se fac ca nu observa sau.......sunt mana in mana cu aceia , iar de nr de HD ............ tata , in afara de cativa de pe la voi , restul am fost Bucuresteni asa ca............. , nu uita data viitoare daca ne mai gasesti pe undeva treci sa bei o bere , poate iti aduci aminte ce inseamna o iesire de asta ( in cazul in care ai participat vreodata , la vreo .... de asta tarzie )

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 17 Aug 2010, 20:46

ok . E-n regula . Consider ca ne-am absolvit de orice comentariu ,, alandala " , gratuit si neavenit . Omu' si-a recunoscut greseala . Insa inca ,, da in noi " ca nu ne-am luat de plasari .

Sa lamurim si acest aspect :

Prietene , noi nu suntem decat niste pescari ca si tine . Nici mai mult , nici mai putin . Ca si pe tine ne deranjaza braconajul pe Dunare ( si nu doar ) , dar ca si tine nu avem puterea sa stopam acest fenomen . Nu suntem decat o comunitate electronica iar cand si cand ne vedem la un pescuit .
Nu suntem in masura sa facem controale , sa verificam permise de pescuit , sa ,, ne bagam ca musca-n lapte " ( iti suna cunoscut ? ).

Ne-am scos familiile la un pescuit , am prins cate ceva , am retinut cate ceva , am baut un sprit , am ascultat o muzica , un banc , am venit acasa , ne-am luat iar cu treaba si ....... azi am dat de ineptia ta ! Lucru care ne-a stricat ziua !

In sfarsit ! Mergem mai departe :

Un ,, senior member " afirma ca sarim in haita intr-o formulare destul de ..... nasoala .

Ce-i asta ? Cum trebuia sa procedam ? Nu este absolut firesc si logic sa luam masuri impotriva alterarii imaginii noastre pentru care depunem serioase eforturi ? Nu este normal ca toti cei ce s-au simtit jigniti si ,, murdariti " de postarea buclucasa sa ia masuri ? Nu este total potrivit sa NU PERMITEM CONFUZIA CU TARUS ???

..................................................................

Zic eu ca ce trebuia lamurit ..... s-a lamurit . Nu avem nici unii dintre noi interesul sa facem ca aceasta discutie/confuzie sa devina marul discordiei intre comunitati . Pan-la urma , indiferent de unde postam , suntem si ramanem pescari . Mai hoinari sau mai rapitori . Unde ne-om intalni vreodata mai bine-i sta unui spritz decat unei discutii in contradictoriu .

Atata doar , din aceasta situatie se cere ca pe viitor oamenii sa ,, lanseze " pe NET informatie pertinenta , reala , verificata si incontestabila . Oriunde-ar face-o .

Cele bune !

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 17 Aug 2010, 21:04

Cat pe ce sa ma simt jignit :lol: !Cele bune!

CosminD
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de CosminD » 17 Aug 2010, 21:08

andriipopa75 scrie: - cel care pescuieste de 20 de ani si nu vede braconajul din zona care se practica zi de zi ori mine ori e rau intentionat;
asa o fi...

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 17 Aug 2010, 21:31

andriipopa75 scrie:imi asum confuzia, am vazut pescar hoinar si atat;

- nu am zis ca cei din tabara braconau , am zis ca erau orbi la braconajul din jur.
- cel care pescuieste de 20 de ani si nu vede braconajul din zona care se practica zi de zi ori mine ori e rau intentionat;
- posibil ca politia de frontiera sa chefuiasca separat, locatiile erau apropiate;

Imi place ca sariti ca arsi asa nevinovati cum sunteti, eu vorbesc de macelul de pe dunare si baltile ei si voi povestiti de camaraderii tarzii.

Oricum, ma asteptam sa se atace cei cu emisiunea nu cei cu forumul, de care nu stiam si nu am pomenit.

Si am avut dreptate, km de plase de pe canal nu au observat, remorca si aro tipului de la pompe pline de plase in drum spre ins. papadia nu, iar sacosarii erau " un localnic cu nr. de HD"
Nu ai spus ca erau orbi la braconajul din jur ci... "Mare, mare chef , cu participarea Politiei de Frontiera si a plasarilor locali.
Invitati - realizatorii emisiunii Pescar Hoinar". Oare seamana cele 2 afirmatii alte tale?
Nu caut sa despic fitul in 4 (chiar textil fiind) insa oarece scuze din partea ta (cat de timide ar fi ele) chiar ca astept.

P.S. Chiar imi doresc sa te localizez printre "zecile" de pescari prezenti in gura canalului. Eu pescuiam chiar in gura canalului cu 3 lansete stationar, din cand in cand cu o undita de 4m echipata invariabil cu viermusi si in "timpul liber" cu artificiale dupa avat. Am fost imbracat cu camasa cu maneca scurta, pantaloni trening kaki si... vorbeam mult :lol:
TU?
Bucuresti

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 17 Aug 2010, 21:33

Sa nu uit (de fapt nu ma pot abtine). Sacosarii aveau numar de DJ la masini... :) O fi fost vreunul cu numar de HD insa eu nu l-am vazut.
Bucuresti

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 17 Aug 2010, 21:45

andriipopa75 scrie:imi asum confuzia, am vazut pescar hoinar si atat;

Mosule , ia mai citeste inca o data ce ai afirmat dimineata. Altfel nu iti dai seama cat de peni...oltean esti ! In afara faptului ca esti pe dinafara cu afirmatiile tale , induci lumea in eroare , patezi imaginea unia si altuia , mai incerci si sa te scoti basma curata ! Oltean...repet.
Eu daca as fi in locul lui Tarus , mai ca te-as "arde" ... Altadata cand vii cu informatii de sant , inainte sa te informezi bine de tot , ca altfel ajungi pe aratura.
Ca sa vezi penibilitate de om ce esti , daca veneai cu scuzele de rigoare , bag mana in foc ca nu se ajungea aici , dar de.... olteanul nu-i oltean destul , pana nu e si fudul...

Scrie răspuns