[quote="andriipopa75"]sambata 14 august
locatie gura canal C0(zero), langa Dabuleni, Dolj
Mare, mare chef , cu participarea Politiei de Frontiera si a plasarilor locali.
Invitati - realizatorii emisiunii Pescar Hoinar
In jurul lor, se bracona astfel :
- pe canal, zeci de plase monofilament
- in gura canalului, alte plase si zeci de pescari la fixa care macelareau stiuculite si somotei de 10 cm, ciortani si orice pestisor care mai punea gura pe rama era rapid ajutat sa ajunga in saci;
- seara veneau profesionistii ce plasuiau(braconau) in Dunare
Pun pariu ca la emisiune o sa vedem ce locuri mirifice are tara, ce gazde bune sunt oltenii si cu ce mancaruri de peste recoltat la plase s-au imbuibat hoinarii.
PS In 2006 dupa inundatii in Dolj era peste cat in Delta, in 2008 nu mai era nimic. Istoria se repeta, Dunarea a fost mare 4-5 luni, au ajuns in Dunare toti puii de peste depusi in zonele inundate si a inceput braconajul la scara nationala. Nu incercati sa pescuiti sportiv la Dunare fara PG, veti fi indepartati si amendati, ii deranjati pe cei ce cotizeaza la Politie.[/quote]

Mai fratilor Domnul Victor Tarus nu este realizatorul EMISIUNII ,ci INVITAT de catre acestia ,pentru un anumit ONORARIU,si cu asta se termina totul .Cind cel ce plateste zice ceva ,tu cel PLATIT EXECUTI ceea ce ti se cere,cred .Eu asa cred .

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.