Tarus promoveaza braconajul?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 17 Aug 2010, 22:01

nasolu scrie:Cat pe ce sa ma simt jignit :lol: !Cele bune!
Eu zic asa : In loc de comentarii caustice si de umor fortat/ieftin/asa-zis spiritual sa patrundem serios in esenta controversei pe care o parcurgem .

Sa nu mai lasam loc confuziilor , sa nu mai ,, aruncam " gratuit unii in altii , sa dam dovada de maturitate in abordarea unui asemenea subiect .

Noi suntem cei confundati/jigniti si consider fara drept de echivoc ca pozitia noastra a fost cat se poate de potrivita . Oricarui alt comentariu in afara de scuzele lui andriipopa nu-i vad sensul .

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 18 Aug 2010, 07:02

SS ce valuri ai facut pe aici !
www.wilddanube.ro

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 18 Aug 2010, 09:00

Indian Larry scrie:
Mosule , ia mai citeste inca o data ce ai afirmat dimineata. Altfel nu iti dai seama cat de peni...oltean esti ! In afara faptului ca esti pe dinafara cu afirmatiile tale , induci lumea in eroare , patezi imaginea unia si altuia , mai incerci si sa te scoti basma curata ! Oltean...repet.
Eu daca as fi in locul lui Tarus , mai ca te-as "arde" ... Altadata cand vii cu informatii de sant , inainte sa te informezi bine de tot , ca altfel ajungi pe aratura.
Ca sa vezi penibilitate de om ce esti , daca veneai cu scuzele de rigoare , bag mana in foc ca nu se ajungea aici , dar de.... olteanul nu-i oltean destul , pana nu e si fudul...
"Mosule" crezi ca postul tau de mai sus iti face cumva cinste? Mie'mi miroase a oligofrenie, boala fara frontiere de judet :wink: Fa un efort si nu'ti face publica imbecilitatea pe un forum.

Andrei, e a 10-a mia oara cand vorbeste gura fara tine si te bagi in seama aiurea. Din punctul meu de vedere bine ti'au facut.

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 18 Aug 2010, 09:15

Asa se nasc legendele ! Parerea mea e ca andrei a zbircit-o rau de tot! Cel mai mult a gresit fata de el insusi :dupa o asemenea postare si dupa incercarea de a drege busuiocul ,andrei a ajuns cu credibilitatea pe unde nu-i este ,poate,locul :in mahala ...

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 18 Aug 2010, 09:32

Si toate acestea ce au in comun cu topicul ?
Ca nu prea inteleg :oops: ....

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 18 Aug 2010, 09:43

todi scrie: "Mosule" crezi ca postul tau de mai sus iti face cumva cinste? Mie'mi miroase a oligofrenie, boala fara frontiere de judet :wink: Fa un efort si nu'ti face publica imbecilitatea pe un forum.
Auzi , oltean fiind si tu , crezi ca toti cainii's scurti de coada? :roll:

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 18 Aug 2010, 10:25

[quote="andriipopa75"]sambata 14 august
locatie gura canal C0(zero), langa Dabuleni, Dolj

Mare, mare chef , cu participarea Politiei de Frontiera si a plasarilor locali.
Invitati - realizatorii emisiunii Pescar Hoinar

In jurul lor, se bracona astfel :
- pe canal, zeci de plase monofilament
- in gura canalului, alte plase si zeci de pescari la fixa care macelareau stiuculite si somotei de 10 cm, ciortani si orice pestisor care mai punea gura pe rama era rapid ajutat sa ajunga in saci;
- seara veneau profesionistii ce plasuiau(braconau) in Dunare

Pun pariu ca la emisiune o sa vedem ce locuri mirifice are tara, ce gazde bune sunt oltenii si cu ce mancaruri de peste recoltat la plase s-au imbuibat hoinarii.

PS In 2006 dupa inundatii in Dolj era peste cat in Delta, in 2008 nu mai era nimic. Istoria se repeta, Dunarea a fost mare 4-5 luni, au ajuns in Dunare toti puii de peste depusi in zonele inundate si a inceput braconajul la scara nationala. Nu incercati sa pescuiti sportiv la Dunare fara PG, veti fi indepartati si amendati, ii deranjati pe cei ce cotizeaza la Politie.[/quote] :datz: Mai fratilor Domnul Victor Tarus nu este realizatorul EMISIUNII ,ci INVITAT de catre acestia ,pentru un anumit ONORARIU,si cu asta se termina totul .Cind cel ce plateste zice ceva ,tu cel PLATIT EXECUTI ceea ce ti se cere,cred .Eu asa cred . :roll:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 18 Aug 2010, 10:38

todi scrie:Andrei, e a 10-a mia oara cand vorbeste gura fara tine si te bagi in seama aiurea. Din punctul meu de vedere bine ti'au facut.
Cred ca ma confunzi, oricum 10.000 de postari n-am reusit sa adun, dar daca tu crezi ca asa stau lucrurile , e problema ta. Oricum , nu cred ca am jignit pe cineva pana acum, dar"zvonerul" si "raspandacul" Andriipopa m-a facut ori braconier, ori plasar, ori politist corupt, ori mai stiu eu ce "otreapa"(in conceptia lui) de realizator TV. Asa ca nu stiu a cui gura vorbeste singura! Macar eu stiam despre ce ma bagam in seama . el habar nu avea. Oricum din ce deduc eu din postul lui, se pare ca a incercat sa pescuiasca fara pg, iar asta se cheama braconaj. In ceea ce priveste bataliile mele cu braconierii le dau in alta parte, nu acolo unde sunt impreuna cu copilul si sotia in barca sau noaptea in cort, si in nici un caz nu ma laud cu asta pe un forum. Daca el isi ia nevasta si copilul/copiii in barca si se apuca sa taie plase sub ochii celor care le-au pus, e problema lui. dar avand in vedere ca intradevar era o plasa sub dig iar haiducul mai sus pomenit nu s-a bagat s-o taie, banuiesc ca nu isi ia riscuri prea mari.
In ceea ce priveste disputa voastra cu indianul Larry, cu privire la locul de unde provine fiecare, cred ca exagerat, dar printre colegii de tabara au fost multi olteni. Ar trebui sa va opriti aici, chiar daca crezi ca iar ma bag in seama aiurea.
Si daca imi citesti posturile, ai sa vezi ca te-am tratat cu respect atunci cand am vorbit, o data sau de doua ori, despre tine !

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 18 Aug 2010, 10:59

cred ca todi se referea la andrei - andriipopa nu la andrei - andrei riga ...

eu asa am inteles din post ...

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 18 Aug 2010, 11:05

DACA E ASA SUNT DATOR CU O MARE, MARE LADA DE BERE (SAU CE BEA TODI) / am scris in mod constient cu majuscule

Avand in vedere ca andriipopa seamana mai mult a nik , iar eu imi folosesc numele, am crezut ca se refera la mine... :oops:

Scrie răspuns