adiwolf scrie:
omule,
dar "oparit" esti .
Nu . Nu sunt deloc oparit , nu-i felul meu . Atata doar , daca tie ti se pare polemica din ultimele 4 pagini ..... un nimic lipsit de importanta , pentru mine ( noi ) este de o reala seriozitate . Seriozitate si gravitate in fata careia nu gasesc ca fiind potrivita remarca ta ironica . Nu-si avea locul si rostul . ( serios , pe noi ,, arde camasa " si d-ta vii cu poante ! )
Daca te-am interpretat gresit am sa te rog sa ma scuzi si sa ma intelegi . N-ai vrea sa fii in pielea noastra , oemeni mai mult decat bine intentionati , si sa fii improscat cu afirmatii nefondate , gratuite si total neadevarate .
Reflecteaza putin la pozitia noastra , la lumina in care suntem pusi , la ceea ce am simtit la citirea postului colegului vostru ( de la care inca asteptam scuze ferme si lipsite de ambiguitate ) .
..........................................
Domnia sa pana in acest moment nu recunoaste decat confuzia cu echipa lui Tarus ! Acuzatiile ..... raman !
Indiferent cine-am fi s-a afirmat despre noi ca toleram ( si mai grav , incurajam braconajul ! ) , ca ne-am fi batut joc de sute de marlite , ca ne-am fi intins la chermeze protocolare cu PF , etc . Astea raman . Si nu ne putem opri din a reactiona pana la retragerea acuzatiilor in clar , in public ( asa cum au fost mediatizate ) de catre dansul .
Unul dintre colegii mei puncteaza mai sus extrem de oportun :
,, De ce n-ai venit frate pan-la noi ? Sa ne cunosti , sa vezi ce fel de oameni suntem . Doar nu muscam ! "
...............................................
Si-am sa va intreb ( in mod special pe colegul Andriipopa ) : cand si in ce conditii pot fi retinuti pestii aflati sub dimensiunea minima admisa pentru retinere ?
In contextul in care , recunoastem , au fost retinute marlite sub 30 cm si somotei sub 500 g .