Tarus promoveaza braconajul?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 18 Aug 2010, 22:17

modigliani scrie:
adiwolf scrie:data viitoare sa va puneti funde rosii si scuipat la buric ca iote ce va confunda lumea :D
data viitoare sa scrii pe tine : ,, eu sunt cel care nu inteleg nimic de pe lumea asta "

sau si mai bine poarta un tricou pe care sa scrie : ,, tricou pe care nu scrie nimic "
omule,
dar "oparit" esti :(
am vrut doar sa glumesc, drept pt care am si pus zambaretul de rigoare, dar daca tu ai ripostat in felul asta........... :? :(

p.s. si ca fapt divers, proasta locatie ati ales pt intalnirea voastra.
canalul C0 este locul cel mai braconat de pe pamant si singurlul loc din romania in care pestii cresc in copac (si ca sa lamuresc orice confuzie, dupa inundatiile din 2006, toti copacii de pe marginea drumului din zona respectiva erau plini de carasi si crapceni atarnati ca goblurile)
am ajuns o singura data acolo si a fost suficient.

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 18 Aug 2010, 22:44

Adi, noi nu ne-am campat si nici nu ap pescuit pe CZero. Ne-am campat pe malul Dunarii in apropiere de priza de apa a canalului. De pescuit pe acea portiune de 100m (de la Dunare pana la pompe) am pescuit eu si cu Andrei (chiar in gura canalului) si ocazional ceilalti din barca (pentru distractie la marle). Restul grupului a pescuit in apropierea insulei Papadia, la insula sau... aiurea pe Dunare. Au fost incercate si alte locatii pentru campare insa fie drumul era imposibil pentru masini cu garda joasa, fie nu ne puteam campa tot grupul sa formam o tabara. Oricum locatia respectiva promite mult pentru pescuit si nu ma refer la puiet (marle, strap, moaca, sabita, avat, ciortanica, morunas etc). Cineva din grupul nostru a prins (cu totul intamplator spun eu) un cteno care se apropia de vreo 25kg la boaba de porumb... fara niciun fel de nadire :lol: A fost o ruptura de somn (din barca) deoarece respectivului i-a fost tarsh sa-i bage mana in gura si sa-l traga in barca. Supa spusele lui depasea 1,6m lungime si... nu am motive sa nu-l cred.

P.S. Pe mine m-a mancat un *** sa-ti vand motorasul :) si altuia barca :)... astfel incat nu am avut alte "drill-uri" decat cu puiet de peste, pe cand "barcagii" s-au distrat cu pesti punctabili. Urmatoarea iesire la Dunare o voi face in apropiere de Islaz (gura de varsare a Oltului).
Bucuresti

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 19 Aug 2010, 15:15

adiwolf scrie: omule,
dar "oparit" esti .
Nu . Nu sunt deloc oparit , nu-i felul meu . Atata doar , daca tie ti se pare polemica din ultimele 4 pagini ..... un nimic lipsit de importanta , pentru mine ( noi ) este de o reala seriozitate . Seriozitate si gravitate in fata careia nu gasesc ca fiind potrivita remarca ta ironica . Nu-si avea locul si rostul . ( serios , pe noi ,, arde camasa " si d-ta vii cu poante ! )

Daca te-am interpretat gresit am sa te rog sa ma scuzi si sa ma intelegi . N-ai vrea sa fii in pielea noastra , oemeni mai mult decat bine intentionati , si sa fii improscat cu afirmatii nefondate , gratuite si total neadevarate .

Reflecteaza putin la pozitia noastra , la lumina in care suntem pusi , la ceea ce am simtit la citirea postului colegului vostru ( de la care inca asteptam scuze ferme si lipsite de ambiguitate ) .

..........................................

Domnia sa pana in acest moment nu recunoaste decat confuzia cu echipa lui Tarus ! Acuzatiile ..... raman ! Indiferent cine-am fi s-a afirmat despre noi ca toleram ( si mai grav , incurajam braconajul ! ) , ca ne-am fi batut joc de sute de marlite , ca ne-am fi intins la chermeze protocolare cu PF , etc . Astea raman . Si nu ne putem opri din a reactiona pana la retragerea acuzatiilor in clar , in public ( asa cum au fost mediatizate ) de catre dansul .

Unul dintre colegii mei puncteaza mai sus extrem de oportun :

,, De ce n-ai venit frate pan-la noi ? Sa ne cunosti , sa vezi ce fel de oameni suntem . Doar nu muscam ! "

...............................................

Si-am sa va intreb ( in mod special pe colegul Andriipopa ) : cand si in ce conditii pot fi retinuti pestii aflati sub dimensiunea minima admisa pentru retinere ?
In contextul in care , recunoastem , au fost retinute marlite sub 30 cm si somotei sub 500 g .

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 19 Aug 2010, 18:53

Este prima mea postare si-i salut pe toti cititorii, mai noi sau mai vechi.

M-am logat anume pentru a lua atitudine impotriva userului andriipopa.
De ce o fac ? Pentru ca-i cunosc pe modigliani, feugen, rebeu, ghinozo etc (ma refer la participantii la iesirea la Dabuleni).
Il informez pe andriipopa ca persoanele de mai sus au participat la mai multe ecologizari, actiuni de ocrotire, populari etc. decat are el iesiri la pescuit.
Spre surprinderea lui, sa afle ca oamenii acestia stiu sa-si faca treaba pe care si-au propus-o, dar stiu si sa se distreze, fara a face nimic ostentativ sau ceva care sa deranjeze.
Am asteptat cateva zile, poate-poate vor veni ceva scuze.
Dar, din pacate, nimic.
Jenant !

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 19 Aug 2010, 19:26

[quote="Indian Larry"][quote="todi"]
"Mosule" crezi ca postul tau de mai sus iti face cumva cinste? Mie'mi miroase a oligofrenie, boala fara frontiere de judet :wink: Fa un efort si nu'ti face publica imbecilitatea pe un forum.
[/quote]

Auzi , oltean fiind si tu , crezi ca toti cainii's scurti de coada? :roll:[/quote] :datz: BINGO
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 19 Aug 2010, 19:28

[quote="cezar.ch"]Este prima mea postare si-i salut pe toti cititorii, mai noi sau mai vechi.

M-am logat anume pentru a lua atitudine impotriva userului [i]andriipopa[/i].
De ce o fac ? Pentru ca-i cunosc pe modigliani, feugen, rebeu, ghinozo etc (ma refer la participantii la iesirea la Dabuleni).
Il informez pe [i]andriipopa [/i] ca persoanele de mai sus au participat la mai multe ecologizari, actiuni de ocrotire, populari etc. decat are el iesiri la pescuit.
Spre surprinderea lui, sa afle ca oamenii acestia stiu sa-si faca treaba pe care si-au propus-o, dar stiu si sa se distreze, fara a face nimic ostentativ sau ceva care sa deranjeze.
Am asteptat cateva zile, poate-poate vor veni ceva scuze.
Dar, din pacate, nimic.
Jenant ![/quote] :D Bine ai VENIT,si cred ca a fi OBIECTIV este o CALITATE
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 19 Aug 2010, 19:38

stiuca scrie: a fi OBIECTIV este o CALITATE
Nu cumva exact asta este doleanta noastra ? OBIECTIVITATEA ??? Mai exact lipsa de obiectivitate cu care-am fost tratati ?

p.s. Admit varianta in care sa nu fii inteles exact ,, mesajul " postarii dvs , sau sa-l fii inteles eronat . In situatia in care gresesc imi cer scuze anticipat .

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 19 Aug 2010, 21:00

feugen scrie:................Urmatoarea iesire la Dunare o voi face in apropiere de Islaz (gura de varsare a Oltului).
eugene,
buna locatia, dar nu pe caldura asta, in septembrie este perfect acolo, dar si mai buna este in gura de varsare a jiului :wink:
cat priveste motorasul...........cred ca sambata sau duminica il scot si eu la plimbare, ca anul asta deabia a mers juma de ora :D

@modigliani,

faptul ca activez pe forumul asta nu ma face coleg cu andriipopa, cum la fel nu sunt coleg cu tine, cu toate ca sunt inscris si pe forumul vostru.
fiecare isi poarta crucea si raspunde pt faptele si comentariile lui.
stiu ca este suficient ca "un nebun sa arunce cu piatra in apa si se fac multe valuri", dar cred ca reactia ta este mult prea virulenta, acida si prea serioasa pt un incident minor pana la urma.
ce conteaza ce spune X sau Y ?? voi va stiti cine sunteti, ce faceti, ce fel de oameni sunteti si pana la urma asta conteaza, nu ce spune "gura lumii"
intodeauna se va gasi un "andriipopa" care sa dea cu mucii in fasole,
si???
cu asta sunteti voi mai prejos cu ceva?? sunt convins ca nu, drept pt care nici nu merita ca astfel de incidente sa ajunga la un asemenea nivel
viata este prea scurta si prea frumoasa ca sa fie umbrita de asa ceva

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 19 Aug 2010, 21:12

delete

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 20 Aug 2010, 18:40

[quote="modigliani"][quote="stiuca"] a fi OBIECTIV este o CALITATE[/quote]

Nu cumva exact asta este doleanta noastra ? OBIECTIVITATEA ??? Mai exact lipsa de obiectivitate cu care-am fost tratati ?
MODIGLIANI ,sunt de parere ca trebuie sa avem in vedere ceea ce facem NOI pentru un anumit lucru si nu sa asteptam sa ne ...,s-au sa ne dea ...ia ,tratezee .Vorba lu Kennedy:toata lumea intreba ce face tara pentru ei ,la care zice presedintele dar voi ce faceti pentru tara,si se pare ca avea dreptate

p.s. Admit varianta in care sa nu fii inteles exact ,, mesajul " postarii dvs , sau sa-l fii inteles eronat . In situatia in care gresesc imi cer scuze anticipat .[/quote] :explode: :explode:

Scrie răspuns