Stimatul meu concitadin, ce bine ca ai amintit de intamplarea asta! Juvelnic plin de marlite? Eu personal am vazut juvelnicul ala (sfasiat cum era) si-ti garantez ca pentru a-l umple era nevoie de peste 100 de bucati, la dimensiunea celor de acolo. Erau ...sa zic...7-8? De ce or fi eliberat Vali si Sorin cateva zeci si le-or fi oprit pe astea? Intrebarea asta ti-ai pus-o?andriipopa75 scrie:
Faptul ca ati bagat marlite si somotei in ciorba sau ca juvelnicul care vi s-a agatat in elicea de la barca era plin de marlite, sau ca nu ati sarit in haita si la braconieri cum ati sarit pe mine nu are legatura cu faptele bune facute in viata asta.
Vad ca vorbesti in continuare de braconieri. Mergi dumneata acolo cu sotia si cu copilul eventual si apuca-te de scandal. Cineva din grupul nostru voia sa intram noaptea sa le taiem plasele. Si l-am oprit.
Iar te contrazic. De la distanta nu se vedea nimic. Poate doar daca eram pe asfalt. Unde am fost noi campati,trebuia sa te apropii la 20 de metri ca sa vezi macar...bannerul. Odata ajuns acolo, adica in tabara, nu aveai cum dracu sa iti poti imagina ca emisiunea Pescar Hoinar se face cu telefoane mobile sau cu camere foto. Pentru realizarea unei emisiuni de televiziune se folosesc camere de-alea de le tii in carcaandriipopa75 scrie:De la distanta se vedeau braconieri si petreceri, camere video si PESCAR HOINAR. Scenariul mi l-am inchipuit eu, m-ati contrazis voi si gata.