Tarus promoveaza braconajul?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
CosminD
utilizator nou
utilizator nou

Re: qui s-excuse s-accuse

Mesaj de CosminD » 23 Aug 2010, 19:48

andriipopa75 scrie:
Faptul ca ati bagat marlite si somotei in ciorba sau ca juvelnicul care vi s-a agatat in elicea de la barca era plin de marlite, sau ca nu ati sarit in haita si la braconieri cum ati sarit pe mine nu are legatura cu faptele bune facute in viata asta.
Stimatul meu concitadin, ce bine ca ai amintit de intamplarea asta! Juvelnic plin de marlite? Eu personal am vazut juvelnicul ala (sfasiat cum era) si-ti garantez ca pentru a-l umple era nevoie de peste 100 de bucati, la dimensiunea celor de acolo. Erau ...sa zic...7-8? De ce or fi eliberat Vali si Sorin cateva zeci si le-or fi oprit pe astea? Intrebarea asta ti-ai pus-o?
Vad ca vorbesti in continuare de braconieri. Mergi dumneata acolo cu sotia si cu copilul eventual si apuca-te de scandal. Cineva din grupul nostru voia sa intram noaptea sa le taiem plasele. Si l-am oprit.
andriipopa75 scrie:De la distanta se vedeau braconieri si petreceri, camere video si PESCAR HOINAR. Scenariul mi l-am inchipuit eu, m-ati contrazis voi si gata.
Iar te contrazic. De la distanta nu se vedea nimic. Poate doar daca eram pe asfalt. Unde am fost noi campati,trebuia sa te apropii la 20 de metri ca sa vezi macar...bannerul. Odata ajuns acolo, adica in tabara, nu aveai cum dracu sa iti poti imagina ca emisiunea Pescar Hoinar se face cu telefoane mobile sau cu camere foto. Pentru realizarea unei emisiuni de televiziune se folosesc camere de-alea de le tii in carca :oops:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 23 Aug 2010, 20:07

Cosmine , omu' bate campii . PUNCT ! Bate campii si gata ! Lasa-l in plata domnului .

................................

Andrii , casca bine ochii ( la postare ) , si urechile ( in viata , in general ) :

M-am interesat ( imi scapase episodul ) si ai dreptate . Un juvenic nastrusnic si sugubat a intrat in elicea unui motor . Juvelnicul avea in el cca 10 - 12 marlite . Revin cu intrabarea ( de care te eschivezi alunecos si pervers ) : cand si in ce conditii legea prevede normalitatea retinerii exemplarelor sub limita minima admisa ? ( vezi ca nu cunosti legea ? ) Still waiting !

Data viitoare nu mai bate campii d-aiurea . Vii , esti in trecere ( citat ) , esti scarbit de ceea ce ( ti se pare ca ) vezi si apari ca un cavaler medieval cu solia-n varfu' lancii : ,, Braconieri , .... chermeze , .... aiureala , .... Frontiera , .... eu , miezu', .... ei , hoti si cheflii , ..... etc ( m-am plictisit de lista ) .

...................................................

Amice , concret : Ai calcat ,, in el " . Esti p-alaturea cu realitatea . Ai dat cu mucii-n fasole si n-ai bunul simt sa vii cu scuze elegante si cu dezmintirea ineptiilor lansate . Ii ceri in schimb scuze lui Tarus ! Bull shit !!! Aici ai ,, stricat-o " de tot !!! I se fix rupe lui Tarus de discutia asta . Dar te inteleg , ai incercat sa pozezi in superior si sa fii oarecum spiritual ( ma rog , ai incercat si apreciem ! ) . Promitem ca la urmatoarea ,, deraiere " sa te lasam sa ,, castigi " .

......................................................

p.s. Te-am cam localizat printre pescarii de pe mal ! Nu cumva tu esti cel frustrat de faptul ca n-aveai decat doua marlite de 20 cm prinse ?

Amice , cand vei mai fii frustrat de nereusita vreunei partide , de ineficacitatea nalucilor din capatul firului sau de propria experienta in spinning ....... mergi si fa matanii , fa mosmoande , da un acatist . Nu da cu pietre in cine-ti vine , ..... ca nu-i frumos si-n plus ..... cazi ,, in el " ! Si pute-al dracu' !

Scuzele alea ..... da-le dracu' . Nu ne mai trebuiesc. Intamplarea e deja ,, istorie " . Problema este ..... cum mergi tu mai departe cu ea ?!?!?!?

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 23 Aug 2010, 22:36

offtopic :arrow: daca pot zice asa :?:

E ceva incredibil cum se dezvolta un subiect/ topic de scandal.... :arrow:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 24 Aug 2010, 11:11

Va rog sa folositi ARENA sau MP. ul ptr. a discuta aceste subiecte ....
A-ti cam abatut de la subiectul temei ..........
Multumesc .

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 24 Aug 2010, 12:47

Nemernic scrie:offtopic :arrow: daca pot zice asa :?:

te mai miri?? dupa atat timp pe forum ...am ajuns la concluzia ca este prea acid
Poate cei de pe crappunctro sa fie un pic peste noi :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 24 Aug 2010, 13:20

HellRAISER scrie:
Nemernic scrie:offtopic :arrow: daca pot zice asa :?:

te mai miri?? dupa atat timp pe forum ...am ajuns la concluzia ca este prea acid
Poate cei de pe crappunctro sa fie un pic peste noi :lol:
nu cred.am inteles ca baietii astia au migrat in "masa" pe aici de la "pescar hoinar".oricum pe siteul asta baietii sunt in top, cel putin de cand activez eu :lol: :lol:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 24 Aug 2010, 18:51

rine scrie:nu cred.am inteles ca baietii astia au migrat in "masa" pe aici de la "pescar hoinar".oricum pe siteul asta baietii sunt in top, cel putin de cand activez eu :lol: :lol:
.... bine

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 25 Aug 2010, 09:37

[quote="azazel"]Tarus ............. a fost un nume , acum .......... nu face decat sa promoveze , balti ........... unde daca te mananca sa te duci dupa emisiunea Inegalabilului , Nestematului , vei prinde fix-pix ,de multe ori ( gen Sarulesti , uita sa spuna telespectatorului ca , in zona unde da EL la peste , nu are voie si omul de rand ) , daca nu prinde nimic , tot " prinde" ceva , ca baga aia navodul sa ai bage in ac un pestic ceva , nu de alta da sa iasa emisiunea beton , asa ca ce o fi facut .................. sa fie bun facut , dar daca le-a facut precum face acum , mai bine sa fie sanatos sa isi vada de altele ca deja ...............[/quote] SCUZE dar cred ca esti prea nou in materie de pescuit .Dar nui vina ta prietene ,si daca v-ei continua o sa-l ajungi din urma . :lol:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 25 Aug 2010, 09:39

[quote="HellRAISER"][quote="Nemernic"]offtopic :arrow: daca pot zice asa :?:

E ceva incredibil cum se dezvolta un subiect/ topic de scandal.... :arrow:[/quote]
Poate cei de pe crappunctro sa fie un pic peste noi :lol:[/quote] :explode Nu cred Cred ca suntem cei m-ai activii :lol:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

azazel
junior
junior

Mesaj de azazel » 25 Aug 2010, 09:57

fiecare cu opinia lui , cat despre pescuit , tu sa fii sanatos ................

Scrie răspuns