Tarus promoveaza braconajul?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 26 Aug 2010, 17:07

blackmamba scrie:OK

Stai linistit , suntem de aceeasi parte a baricadei . Am fost si eu euforic si ma scapam si povesteam pe unde umblu si ce ispravi fac si dupa aia imi parea rau de cum ajungeau locurile respective .

Asta e , trebuie sa ne ferim ca ciumatii unii de altii . Nu-mi place dar asta e adevarul .

A , oricum nu vroiam sa ajung la polemici cu tine . Esti mai bun , ai talent . :lol:
cataline,
cata dreptate ai..........
dar si modigliani are dreptate.
totusi, prefer ca raurile si locurile prin care umblu sa ramana cat mai salbatice si mai "nepromovate"

p.s. sambata trecuta, urcand cu barca pe rau in amonte, am zarit in plina zi un Ras, venit la adapat pe un trunchi de copac cazut in apa.
credeti ca as mai fi avut o astfel de sansa daca locul respectiv ar fi fost frecventat de "pescarii" la care facea referi D_ali???

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 26 Aug 2010, 17:16

...de la o varsta rapitorul din noi devine clar extrem de teritorial si solitar...

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 26 Aug 2010, 17:22

Asta e , trebuie sa ne ferim ca ciumatii unii de altii . Nu-mi place dar asta e adevarul :oops: :oops: bat dunarea pe cinci judete.plus delta.dar da !ai dreptate.firar sa fie !cum naiba am ajuns in halul asta? :roll:

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 26 Aug 2010, 18:17

adiwolf, intalnirea cu felina imi pare chiar memorabila avand in vedere ca in general nu se prea "arata".
scuze de offtopic...

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 26 Aug 2010, 18:34

Splendid ! Eram odata pe ...... ( ups ! ) . Cautam un loc in care sa-mi asez tabara . Masina o lasasem pe drumul principal si cautam un acces elegant cu piciorul . Ma saturasem de intrat si iesit cu masina scrijelind-o prin toate crengile . Deodata vad o rasoaica ce prinsese o cioara . Langa ea erau doi pisoi cu urechile zburatacite de tot , tremurau din toate incheieturile de emotie . Mama-sa ii invata cu sa se avante asupra amaratei aleia de ciori careia-i rupsese o aripa dar pe care n-o omorase .

In tampitii aia micuti de rasisori se trezize si clocotea instinctul de vanator . Cum v-am spus , tremurau ca toti dracii sub supradoza de adrenalina . Tremurau si chitaiau .

Am urmarit pret de vreo 3 ore ,, spectacolul " . Era peste cat puteam eu spera sa ajung sa surprind si sa admir vreodata . Ma simteam reporter la ,, National Geografic " . M-a marcat intamplarea .

Pescuitul pentru care ajunsesem acolo ..... ? S-a dus dracu' ! Nici nu mi-a mai ars de intins vergile . Ce vazusem facea parte din ,, Odata-n viata " .

...................................
D_ali scrie:scuze de offtopic...
Parerea mea ? ... Nu-i deloc off topic . Este ceea ce-ar trebui Tarus sa-si aminteasca si sa reajunga sa respecte . Ne facand-o ..... iata cum sprijina si promoveaza braconajul !!!

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 26 Aug 2010, 18:54

Mah terminati cu "prostiile" astea ca ati reusit sa ma emotionati ... Recunosc ca nu intotdeauna am ambele vasle in apa ,dar voi deja exagerati ... :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 26 Aug 2010, 19:19

modigliani, nu stiu daca domnu' are ce sa-si reaminteasca ca sa reajunga sa respecte, am indoieli...

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 26 Aug 2010, 19:20

am toate numerele de revista ale lui tarus.chiar si primele patru reviste de prin '91 cand a incercat sa faca ceva dar era prea devreme pentru acei ani salbatici.toate pana la nr.din iulie de cand cu episodul belciug.de acum incolo pentru mine e :arrow: .n-are decat sa continue si sa faca emisiunile alea stupide despre dubleuri la guvizi.

azazel
junior
junior

Mesaj de azazel » 26 Aug 2010, 22:52

se pare ca unii inca , traiesc din amintiri , ce a fost a fost ce este acum .........
ce rost are sa mai discutam , discutii , Tarus , Tibanu , promovare de baltoace , fiecare tre sa manance , sa incerce sa traiasca , dar inca traieste si o face bine chiar , pt. ca inca reuseste sa mai pacaleasca pe cate unii , in rest totul e can-can

ps: sa nu il prind pe Dunare ca il arunca in Ea , de pe balta sa minta pe cine poate

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 01 Sep 2010, 09:22

Da... ala cu guvizii e adevarat episodul. Nu poti sa nu remarci ca aia doi de langa el pescuiau cu mana (nu aveau lanseta) trageau de nylon si prindeau mai bine ca el ale carui vorbe nu se auzeau de scartaitul mulinetei. Ce sa zic, de o emisiune de duminica merge ca nu mai exista "zambet pe 16 mm" dar pt o emisiune care se vrea de pescuit... e jalnica. Si genericul ala mic, animatia aia obosita facuta pe calculator e neschimbata... nu stiu ce sa zic dar... niste schimbari cat de mici in bine ar putea transforma emisiunea complet si nu e nevoie de un regizor ca Spielberg, e pur si simplu nevoie de altcineva, care sa nu piarda aia juma' de ora de film. Daca intr-o saptamana intreaga nu poti aduna 30 min de calitate pt o emisiune pe un post public nu esti nici realizator nici pescar, nu stiu cum se numeste aia, ala, ce-o fii...
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Scrie răspuns