Tarus promoveaza braconajul?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 01 Sep 2010, 16:48

Am vreo cateva kg din revistele lui Tarus :shock: :lol: Cred ca si alea de prin '91...Oricine trece prin Aiud si ma cauta le primeste cadou! :lol: Pe bune!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 01 Sep 2010, 18:35

De aici se intelege ori ca nu-ti trebe
Ori ca vrei sa te caute si pe tine cineva :lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 01 Sep 2010, 18:53

Tavi scrie:De aici se intelege ori ca nu-ti trebe
:lol: Parca si tu trebuia sa dai un telefon ...In trecere ...La o cafea... :lol:

Si da, sincer vorbind , nu imi trebuie . Dragut e ca desi am zis ca le dau cadou ,un coleg de forum cica vrea sa se inteleaga la pret :lol: Stai sa-i spun sa vina dupa ele ca nu are mai mult de 100 km...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 01 Sep 2010, 19:25

zamfi scrie:
Tavi scrie:De aici se intelege ori ca nu-ti trebe
:lol: Parca si tu trebuia sa dai un telefon ...In trecere ...La o cafea... :lol:

Si da, sincer vorbind , nu imi trebuie . Dragut e ca desi am zis ca le dau cadou ,un coleg de forum cica vrea sa se inteleaga la pret :lol: Stai sa-i spun sa vina dupa ele ca nu are mai mult de 100 km...
:lol: in ziua de azi cadou ? ...e foarte rar ....unii nu vor sa expedieze colete de 100 ron + taxe ca nu merita sa deplaseze pana la posta :cry: .

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 01 Sep 2010, 19:39

cat mai e kg de maculatura? ca poate ma bag eu. cu ce mai am pe acasa poate o pun de- o mulineta :lol:

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 01 Sep 2010, 22:46

La cat de "subtiri" sunt revistele , cred ca sunt cam usurele...

claudiuro
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de claudiuro » 04 Sep 2010, 12:44

odata cu aparitia internetului si a tonelor de informatii gratuite sau semi-gratuite mi se pare normal ca revistele sa-si piarda din simpatizanti. Mai ales in Romania unde toti ne dam cai mari pe forumuri si bagam marlita in traista( adica tara de fomisti)

Cat despre Tarus , pe langa tona de ironii si invidii, ramane un om care A FACUT ceva pentru acest sport spre deosebire de altii la care singura realizare a fost sa-l injure pe forumuri.

Nu contesc ca e comunist, fix in idei si ,mai nou , batran si obosit . Fiecare cu ale lui insa macar omul "are cu ce" , are lasat ceva in urma. De fiecare data cand citesc , si la varsta pe care o am acum , "LA pescuit cu unchiul Virgil" ...mi se face brusc dor de pescuit chiar daca am fost doar ieri pe balta.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 05 Sep 2010, 21:30

Aha ! Abia acum am inteles . Si treaba aia cu ,, cai mari " e ..... ,, grea " ! E din putu' gandirii ???

claudiuro
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de claudiuro » 06 Sep 2010, 06:26

un alt anonim care spera ca ii creste inteligenta folosind ironii. Ai merita o mica pauza de reflectie pe balta ca am impresia ca te plictisesti in pantaloni scurti.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 06 Sep 2010, 10:39

clocky scrie:un alt anonim care spera ca ii creste inteligenta folosind ironii. Ai merita o mica pauza de reflectie pe balta ca am impresia ca te plictisesti in pantaloni scurti.
:lol:

Scrie răspuns