Tarus promoveaza braconajul?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
ok, din clipa asta pe acest topic va rog sa postati doar la subiect.
mesajele off-topic se vor sterge.
merci.
mesajele off-topic se vor sterge.
merci.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
- modigliani
- veteran
Ok , mii de scuze pentru ceea ce ar fi putut fi interpretat ca fiind off topic .
On topic acum : ,, CE " ?
Cu tot respectul pentru cei ce gandesc altfel decat mine , cine ( mai ) este Tarus asta ? Nu , .... acu' ..... pe bune ?
Vorbim despre ,, Tarus promoveaza braconajul " . Eu intreb : Tarus mai pomeneste ceva despre PESCUIT ? Ceea ce face el si ceea ce promoveaza este mai aproape de ski sau parasutism decat de pescuit .
Nu luati postarea mea ca fiind impertinenta sau zeflemitoare . Insa exact asta simt , exact asta scriu ! No ofence , pls .
Cu tot respectul pentru cei ce gandesc altfel decat mine , cine ( mai ) este Tarus asta ? Nu , .... acu' ..... pe bune ?
Vorbim despre ,, Tarus promoveaza braconajul " . Eu intreb : Tarus mai pomeneste ceva despre PESCUIT ? Ceea ce face el si ceea ce promoveaza este mai aproape de ski sau parasutism decat de pescuit .
Nu luati postarea mea ca fiind impertinenta sau zeflemitoare . Insa exact asta simt , exact asta scriu ! No ofence , pls .

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
[quote="modigliani"]Ok , mii de scuze pentru ceea ce ar fi putut fi interpretat ca fiind off topic .
Nu luati postarea mea ca fiind impertinenta sau zeflemitoare . Insa exact asta simt , exact asta scriu ! No ofence , pls .[/quote]
Acest DOMN Tarus asa cum este are totusi o virsta cel putin egala cu a multora de pe saituri.Consider ca daca sunteti m-ai buni ar trebui sa se vada la tv sau in PUBLICATII NOI de SPECIALITATE .
Astept informatii de la domniile lor . 
Nu luati postarea mea ca fiind impertinenta sau zeflemitoare . Insa exact asta simt , exact asta scriu ! No ofence , pls .[/quote]

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
Legat chiar de topic (sau macar de titlul lui!):
@stiuca
Nu cred ca discutam aici de cine este mai bun (sau nu
) la pescuit ! Discutam de modul cum se promoveaza pescuitul sportiv de catre dl.Tarus .In emisiunile la care participa. Atat!
Ca daca vorbim de cine pescuieste mai bine ... sau scrie mai bine...e alt topic
Iar daca nu toata lumea pune pe sticla aventurile in natura , nu inseamna ca nu o respecta! Poate ca din respect pentru natura unii nu fac/participa la genul asta de emisiuni ... Sigur ca este usor sa dai cu pietre , dar eu nu am reusit sa mai urmaresc de mult o emisiune in care participa si omul nostru .Nu ca ar fi ceva de pierdut ...Atat pentru mine cat si pentru dl.Tarus.
@stiuca
Nu cred ca discutam aici de cine este mai bun (sau nu

Ca daca vorbim de cine pescuieste mai bine ... sau scrie mai bine...e alt topic

Iar daca nu toata lumea pune pe sticla aventurile in natura , nu inseamna ca nu o respecta! Poate ca din respect pentru natura unii nu fac/participa la genul asta de emisiuni ... Sigur ca este usor sa dai cu pietre , dar eu nu am reusit sa mai urmaresc de mult o emisiune in care participa si omul nostru .Nu ca ar fi ceva de pierdut ...Atat pentru mine cat si pentru dl.Tarus.

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- modigliani
- veteran
N-ar trebui , in cazul asta , sa faca o emisiune culinara ? Sau ceva gen ,, ce se-ntampla doctore ? " .
Daca tot nu vrea sa spuna nimic despre pescuit ..... barem sa n-o mai faca deloc !
No ofence , dar nu vad sensul ! Ori vorbesti de pescuit , ori taci din gura si te duci la peste si nu vorbesti nimic cu nimeni ! PUNCT !
Daca tot nu vrea sa spuna nimic despre pescuit ..... barem sa n-o mai faca deloc !
No ofence , dar nu vad sensul ! Ori vorbesti de pescuit , ori taci din gura si te duci la peste si nu vorbesti nimic cu nimeni ! PUNCT !
Tarus
Tarus si emisiunea lui Pescar Hoitar,nu prea arata si prezinta materiale de pescuit sportiv si sincer eu nici nu cred ca nu aduce nici o audienta televiziunii care o difuzeaza!
rapala the best vobler in the world
Dupa ce am citi tot topicul sa nu ma bag aiurea-n tramvai, spun si eu cate ceva: cartile personajului unchiu' Virgil (parca asa il chema, nu?) erau super ok pentru copii de o anumita varsta; e normal ca acum pentru aceleasi persoane sa nu mai prezinte interes. Cati dintre voi mai radeti la Stan si Bran sau mai cititi emotionati "Capra cu 3 iezi"? Deci cred ca a facut ceva pentru o anumita varsta; si cum in momentul de fata nu prea ai de unde alege literatura de pescuit pentru copii, eu i-as da fara nici o urma de regret pustiului meu sa citeasca povestile lui Tarus.
Ramane de discutat modul in care-si face emisiunile. Nu pot fi de acord 100% cu el...desi in sinea mea, in fundul-strafundului sufletului meu, si eu recunosc (numai pentru mine, deci voi nu trebuie sa stiti asta!) ca imi place pestele si iau acasa; e drept, nu iau tot ce prind...de multe ori nu prind....asa ca orice biban e rechin. Eu cred ca si el a fost unul dintre noi care a ajuns (nu discut cum , ca n-am habar!) la teveu, sa arate ce si cum stie...acu sincer- la o emisiune de pescuit, eu ma astept sa vad modalitati de pescuit care FUNCTIONEAZA, deci care prind pesti. E clar ca nu m-as mai uita la o emisiune care ii zice Pescar Hoinar si mi-ar prezenta fatarea la brosca sau staminele la nufarul galben! Deci in proportie de ...hai sa-i zic 60-70% ma uit la emisiune ( adica atunci cind o prind n-o evit, ma uit pana la capat)
Si nu-l cunosc pe Tarus, ii citesc revistele cind le prind, fara a face un hobby din asta- la cat de putina litaratura de specialitate avem, citesc cam tot ce misca. Si am fost acum vreun an-doi dezamagit de el, atunci cind am cistigat un premiu la MimTeam si nu l-am primit...l-am sunat si i-am explicat...a vorbit cu oamenii aia si binenteles, nu mi-am vazut premiul- in schimb el a renuntat la colaborarea cu ei; deci fara sa vreau i-am facut un bine...
Si acum cred ca putin off...pentru colegii din asociatia Pescar hoinar in Romania...desi va respect (mai putin sa zicem modul in care va duelati, in care va inregistrati doar pentru a va lua de unu care a gresit,...si din vina voastra!) am si eu o nelamurire: de ce oameni buni nu ati gasit si voi asociatiei un alt nume??? Pentru a nu va confunda lumea cu emisiunea omului astuia...adica eu sincer cind am auzit de voi, am crezut ca faceti parte din aceeasi emisiune, fara suparare! Cred ca, la ce ironii fine aveti (apreciez!) puteati lejer gasi un nume care sa va faca unici! Poate va mai ganditi!
PS modigliani, cred ca la semnatura ta mai merge adaugat un lucru de care suntem siguri: ca ne platim, vrind- nevrind, impozitele!
in rest- respect!
Ramane de discutat modul in care-si face emisiunile. Nu pot fi de acord 100% cu el...desi in sinea mea, in fundul-strafundului sufletului meu, si eu recunosc (numai pentru mine, deci voi nu trebuie sa stiti asta!) ca imi place pestele si iau acasa; e drept, nu iau tot ce prind...de multe ori nu prind....asa ca orice biban e rechin. Eu cred ca si el a fost unul dintre noi care a ajuns (nu discut cum , ca n-am habar!) la teveu, sa arate ce si cum stie...acu sincer- la o emisiune de pescuit, eu ma astept sa vad modalitati de pescuit care FUNCTIONEAZA, deci care prind pesti. E clar ca nu m-as mai uita la o emisiune care ii zice Pescar Hoinar si mi-ar prezenta fatarea la brosca sau staminele la nufarul galben! Deci in proportie de ...hai sa-i zic 60-70% ma uit la emisiune ( adica atunci cind o prind n-o evit, ma uit pana la capat)
Si nu-l cunosc pe Tarus, ii citesc revistele cind le prind, fara a face un hobby din asta- la cat de putina litaratura de specialitate avem, citesc cam tot ce misca. Si am fost acum vreun an-doi dezamagit de el, atunci cind am cistigat un premiu la MimTeam si nu l-am primit...l-am sunat si i-am explicat...a vorbit cu oamenii aia si binenteles, nu mi-am vazut premiul- in schimb el a renuntat la colaborarea cu ei; deci fara sa vreau i-am facut un bine...
Si acum cred ca putin off...pentru colegii din asociatia Pescar hoinar in Romania...desi va respect (mai putin sa zicem modul in care va duelati, in care va inregistrati doar pentru a va lua de unu care a gresit,...si din vina voastra!) am si eu o nelamurire: de ce oameni buni nu ati gasit si voi asociatiei un alt nume??? Pentru a nu va confunda lumea cu emisiunea omului astuia...adica eu sincer cind am auzit de voi, am crezut ca faceti parte din aceeasi emisiune, fara suparare! Cred ca, la ce ironii fine aveti (apreciez!) puteati lejer gasi un nume care sa va faca unici! Poate va mai ganditi!

PS modigliani, cred ca la semnatura ta mai merge adaugat un lucru de care suntem siguri: ca ne platim, vrind- nevrind, impozitele!
in rest- respect!
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!
- modigliani
- veteran
E simplu . Dintre noi si el ...... noi suntem hoinarii !sebi/7 scrie: Si acum cred ca putin off...pentru colegii din asociatia Pescar hoinar in Romania...desi va respect (mai putin sa zicem modul in care va duelati, in care va inregistrati doar pentru a va lua de unu care a gresit,...si din vina voastra!) am si eu o nelamurire: de ce oameni buni nu ati gasit si voi asociatiei un alt nume??? Pentru a nu va confunda lumea cu emisiunea omului astuia...adica eu sincer cind am auzit de voi, am crezut ca faceti parte din aceeasi emisiune, fara suparare! Cred ca, la ce ironii fine aveti (apreciez!) puteati lejer gasi un nume care sa va faca unici! Poate va mai ganditi!![]()
in rest- respect!
Indiferent ca a ,, revendicat " primul aceasta titulatura pentru emisiunea lui ( este doar o emisiune ) , noi traim intr-o hoinareala continua . D-aia !
Cu tot respectul , nu-i nimic ,, hoinaresc " in ce face el . C-o fi bun , c-o fi rau in ce face pentru pescuit . dupa doua zile cu noi pe unde ,, ne spalam firele " ...... ,, intra-n avarii " doua saptamani .
Ai certitudinea ca acest sistem financiar in care se platesc impozite va dura toata viata ta ? .sebi/7 scrie:PS modigliani, cred ca la semnatura ta mai merge adaugat un lucru de care suntem siguri: ca ne platim, vrind- nevrind, impozitele!
Textul nu-mi apartine . Doar m-a marcat . Apartine unui mare om ....... care chiar stia ce se intampla-n viata .
Nu-l cunosti , sunt sigur , insa din respect pentru o mare inima ce s-a stins de curand am sa te rog respectuos sa nu mai comentezi asupra acestui text .
Faptul ca-l am la semnatura se datoreaza tocmai marelui respect ce i l-am purtat si i-l port .
No offence , multumesc pentru intelegere .