Tarus promoveaza braconajul?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 30 Noi 2010, 23:10

kzoli scrie:
dan_lupul scrie:i-am cumparat cartea "pescuit la rapitorii de ses" si am ajuns la stiuca. pana la stiuca a mai dres-o el cumva, dar aici isi da arama pe fata. cica stiuca se scoate cu gafa, intepand energic in burta sau dupa opercul. alo, de catch and release ai auzit? ultima oara cand am vazut o incercare de a scoate o stiuca cu gafa a fost in filmul operatiunea monstrul, film realizat in 1976. pai au trecut 34 de ani de atunci si noi tot gafa o promovam?
El cand a scris cartea respectiva... C&R inca era la moda doar peste oceane....
:lol:
corect :lol: oricum dintre fishermanii autohtoni care apar la tv Tarus e preferatul meu, fara fitze si mai din popor.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 01 Dec 2010, 10:01

Fiecare are partile bune si partile mai putin bune (sa nu zic rele) :lol: , sa incercam sa vedem si sa retinem partea buna a lucrurilor, ca altfel :cry:

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 05 Dec 2010, 19:58

[quote="Tristian"]Sa-i explice care lui Tarus ca dimensiunea minima legala pentru a retine salaul e 40 cm. Cred ca a treia oara din cate l-am auzit io care nu-l urmaresc, eram in fata televizorului intamplator, a spus duminica, cum ca ar fi 35. Am crezut ca fac cu nervul. E chiar... jalnic. Prindea salai pe Sarulesti cred si pe al mai mic parca l-ar fi lovit cu "Priest"-u da i-o fost frica si lui de glont. Si iar o zis ca 35 are si deci dupa dimensiune ar putea sa-l bage la sacosa... JALNIC! JALNIC! Si alalalt cotetz, nu stiu cum il cheama, ii arunca pe saracii pesti in apa zici ca erau gata morti. Ptiu drace![/quote] 8) Cred ca sa referit la faptul cum se face in practica de toate zilele l.Tare sunte rai tare as vrea sa vad pe cel care da primul cu piatra ,ca la biblie . 8)
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 05 Dec 2010, 20:00

[quote="stefanflorin"][quote="kzoli"][quote="dan_lupul"]i-am cumparat cartea "pescuit la rapitorii de ses" si am ajuns la stiuca. pana la stiuca a mai dres-o el cumva, dar aici isi da arama pe fata. cica stiuca se scoate cu gafa, intepand energic in burta sau dupa opercul. alo, de catch and release ai auzit? ultima oara cand am vazut o incercare de a scoate o stiuca cu gafa a fost in filmul operatiunea monstrul, film realizat in 1976. pai au trecut 34 de ani de atunci si noi tot gafa o promovam?[/quote]

El cand a scris cartea respectiva... C&R inca era la moda doar peste oceane....
:lol:[/quote]
corect :lol: oricum dintre fishermanii autohtoni care apar la tv Tarus e preferatul meu, fara fitze si mai din popor.[/quote] :explode: Si al meu .Restul au invatat cite ceva de la el si de la altii si-s marii .................ceva acolo .
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 17 Dec 2010, 19:02

tocmai s-a incheiat emisiunea .filmare la periprava cu ' jean val jean " ala ,prietenul lui raduta.daca am inteles bine baiatul ,e acum administrator in incinta de 700 ha.a zis ca sa stai in delta 3-4 saptamani e prea scurt pentru el asa ca practic s-a mutat acolo si raduta l-a uns administrator.super fain.cine stie ce site din franta modereaza baiatul cu topicuri din delta.ma gandesc la Tudor al nostru...si viceversa...si viceversa... :lol: :lol: :lol:

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 17 Dec 2010, 19:36

noroc cu emisiunile astea in superreluari

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 17 Dec 2010, 19:56

oby 1 scrie:noroc cu emisiunile astea in superreluari
reluarea duminica.oricum francezul prindea niste stiuci misto la slider-ul salmo.paco il invata sa umble cu gripul :shock: culmea :shock:

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 17 Dec 2010, 19:57

e reluare de toamna trecuta :lol:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 17 Dec 2010, 19:59

oby 1 scrie:e reluare de toamna trecuta :lol:
Pe TVR 2 ? de la ce ora ? poate prind si eu odata de la inceput ...

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 17 Dec 2010, 20:02

pai e vinerea la 18.30 si duminica de la 11 cred

Scrie răspuns