Tarus promoveaza braconajul?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 27 Sep 2010, 10:53

Se prea poate sa ai dreptate in legatura cu numele, sunteti mai hoinari ca el...nu neg faptul; si cred ca iubiti natura mai mult (desi nu stiu daca e vreun criteriu pentru masurare).
In legatura cu celalalt subiect, am certitudinea ca statul nu ne va lasa niciodata fara sa platim impozitele...si maxima o auzisem si eu pe aici, prin Bacau; nu stiu cine a "scos-o" primul, dar pentru ca mi-ai cerut sa nu comentez, iti respect dorinta si ma opresc aici. Stii tu ce stii...si apropos...nu e nici o suparare. Fiecare cu ale lui.
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 27 Sep 2010, 13:56

:respekt: Mersi mult !

............................................................................
sebi/7 scrie:...si maxima o auzisem si eu pe aici, prin Bacau
Da , banuiesc . Este destul de cunoscuta .

Insa acelasi mare om si spirit mi-a mai spus o alta vorba ( prin alte parti o am si p-asta la semnatura ) :

,, Omul in tinerete invata . Ii mai raman doua treimi din viata timp sa inteleaga . "

........................................................

Nu ajunge sa invatam pilde ca pe poezii de dragul foneticii . Ramane sa le patrundem mesajul si eventual sa ne alegem cu ceva de pe urma lor .

................ zic si eu .................

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 30 Oct 2010, 01:32

Gata, m-a enervat iar ipochimenu asta de Tarus! Azi 29 octombrie la Pescar hoinar cui credeti ca ii face reclama? Pai mafiotului de Radutza cu Sarulestiul lui...si il mai prezinta si in culori pastelate in loc sa spuna adevarul despre acest bandit mioritic care a pus mana pe lacuri dar si pe bucati din delta. Cat i-o fi dat lui Tarus ca sa ii faca reclama? Oricum rusine mai Tarus, unde ti-e caracterul?

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 30 Oct 2010, 13:02

Fario_nebunu scrie:Gata, m-a enervat iar ipochimenu asta de Tarus! Azi 29 octombrie la Pescar hoinar cui credeti ca ii face reclama? Pai mafiotului de Radutza cu Sarulestiul lui...si il mai prezinta si in culori pastelate in loc sa spuna adevarul despre acest bandit mioritic care a pus mana pe lacuri dar si pe bucati din delta. Cat i-o fi dat lui Tarus ca sa ii faca reclama? Oricum rusine mai Tarus, unde ti-e caracterul?

Is' pretini buni ! :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 31 Oct 2010, 21:39

kzoli scrie:
Fario_nebunu scrie:Gata, m-a enervat iar ipochimenu asta de Tarus! Azi 29 octombrie la Pescar hoinar cui credeti ca ii face reclama? Pai mafiotului de Radutza cu Sarulestiul lui...si il mai prezinta si in culori pastelate in loc sa spuna adevarul despre acest bandit mioritic care a pus mana pe lacuri dar si pe bucati din delta. Cat i-o fi dat lui Tarus ca sa ii faca reclama? Oricum rusine mai Tarus, unde ti-e caracterul?

Is' pretini buni ! :lol:
Da? Pai se si zice "corb la corb nu-si scoate ochii!" :lol:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 02 Noi 2010, 04:53

Prevad curand aparitia vreunui imbecil cu nick-ul de ,, fan Victor Tarus " . Sa vezi ,, distractie " si-n topicu' asta ! :wink:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 02 Noi 2010, 19:17

modigliani scrie:Prevad curand aparitia vreunui imbecil cu nick-ul de ,, fan Victor Tarus " . Sa vezi ,, distractie " si-n topicu' asta ! :wink:
Da, sau poate vede Tarus polemica si se inscrie pe site. Isi is un nick gen "adevaratul Tarus" :lol: . Dupa care vine Gerula si face si el o clona "Tarus sublimul". Si incep astia doi sa se taie in sabii si buzdugane! :lol:

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 17 Noi 2010, 14:59

Sa-i explice care lui Tarus ca dimensiunea minima legala pentru a retine salaul e 40 cm. Cred ca a treia oara din cate l-am auzit io care nu-l urmaresc, eram in fata televizorului intamplator, a spus duminica, cum ca ar fi 35. Am crezut ca fac cu nervul. E chiar... jalnic. Prindea salai pe Sarulesti cred si pe al mai mic parca l-ar fi lovit cu "Priest"-u da i-o fost frica si lui de glont. Si iar o zis ca 35 are si deci dupa dimensiune ar putea sa-l bage la sacosa... JALNIC! JALNIC! Si alalalt cotetz, nu stiu cum il cheama, ii arunca pe saracii pesti in apa zici ca erau gata morti. Ptiu drace!
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

dan_lupul
junior
junior

Mesaj de dan_lupul » 29 Noi 2010, 18:14

i-am cumparat cartea "pescuit la rapitorii de ses" si am ajuns la stiuca. pana la stiuca a mai dres-o el cumva, dar aici isi da arama pe fata. cica stiuca se scoate cu gafa, intepand energic in burta sau dupa opercul. alo, de catch and release ai auzit? ultima oara cand am vazut o incercare de a scoate o stiuca cu gafa a fost in filmul operatiunea monstrul, film realizat in 1976. pai au trecut 34 de ani de atunci si noi tot gafa o promovam?

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 29 Noi 2010, 18:17

dan_lupul scrie:i-am cumparat cartea "pescuit la rapitorii de ses" si am ajuns la stiuca. pana la stiuca a mai dres-o el cumva, dar aici isi da arama pe fata. cica stiuca se scoate cu gafa, intepand energic in burta sau dupa opercul. alo, de catch and release ai auzit? ultima oara cand am vazut o incercare de a scoate o stiuca cu gafa a fost in filmul operatiunea monstrul, film realizat in 1976. pai au trecut 34 de ani de atunci si noi tot gafa o promovam?
El cand a scris cartea respectiva... C&R inca era la moda doar peste oceane....
:lol:

Scrie răspuns