Tarus promoveaza braconajul?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Tarus promoveaza braconajul?
Dl. Victor Tarus, pescar sportiv, ziarist, realizator tv, si-a indeplinit visul, a reusit sa pescuiasca in Lacul Belciug din Delta, zona strict protejata, unde atat pescuitul, cat si accesul sunt strict interzise. Recunosc, in 15 ani de Delta am simtit de multe ori ispita de a merge pe Belciug, unul din putinele locuri aproape neatinse de "civilizatie". dar m-am abtinut. Sa faci reclama la tv unei ilegalitati, imi pare un gest criminal, in conditiile in care te prezinti ca un apostol al pescuitului civilizat. Ma intreb cati giboni privitori ai emisiunii si-au programat deja un pescuit tigaist pe Belciug... pofta mare 

PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE
-
- veteran
... pai daca dan diaconescu are succes cu otv... trebuia sa faca si el ceva... asta cere pulimea asta li sa da... il loc sa se atraga atentia asupra lucrurilor murdare care se intampla... ei sunt implicati in fenomen... si chiar mai mult... le si pormoveaza... degeaba sunt 1000 care combat daca cei ce promoveaza sunt 10.000; n'avem cum sa schimbam mentalitatea asta decat cu o bomba pe subspecii 

Il mai prind prin posta cand ma duc sa im ridic diverse chestii - lasa pe la fetele alea revista aia minunata ( un fel de spaga sa nu stea pe la cozi ) ... mai imi este si vecin din pacate .. se tot uita pe geamuri cand striga cineva dupa el :Catch & release you` moron ...
...si se intampla destul de des . Io ma intreb cine plmea il tine in tvr !? si mai ales dc ?

-
- veteran
Re: Tarus promoveaza braconajul?
[quote="ss"]Dl. Victor Tarus, pescar sportiv, ziarist, realizator tv, si-a indeplinit visul, a reusit sa pescuiasca in Lacul Belciug din Delta, zona strict protejata, unde atat pescuitul, cat si accesul sunt [b]strict interzise[/b]. Recunosc, in 15 ani de Delta am simtit de multe ori ispita de a merge pe Belciug, unul din putinele locuri aproape neatinse de "civilizatie". dar m-am abtinut. Sa faci reclama la tv unei ilegalitati, imi pare un gest criminal, in conditiile in care te prezinti ca un apostol al pescuitului civilizat. Ma intreb cati giboni privitori ai emisiunii si-au programat deja un pescuit tigaist pe Belciug... pofta mare
[/quote]
Mai railor ,daca intro emisiune nu vezi ca se m-ai si prinde cite ceva ,cum vrei sa promovezi pescuitul.Sti domnia ta cum este la pescuit dar unul care acuma vede pentru prima data la TV,cum il determini cai frumos ,si sa incerce si el ,m-ai ales ca trebuie sa m-ai dea si bani pe ceva scule .Parerea m,ea va dopmnul Tarus a facut destul de multe pentru a promova pescuitul sportyiv de ceva vreme ,asa ca RESTUL NU SE PUNE BAETII ok 

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
Inregistrarile ,emisiunile TV costa mult, foarte mult , si nu cred ca cineva isi permite sa stea pe malul garlei cu tot stabul zile intregi fara sa prinda peste ... cate partide a-ti avut(.... am avut ) in care n-ati prins (n-am prins) peste ? Tocmai de aceea trebuie filmate in locuri unde se poate astepta la "actiune" ,in preponderenta baltii populate (gen Sarulesti ) , sau zone cu restrictie in Delta Dunarii , unde capturile pot fi numeroase .... Cine s-ar uita la emisiuni unde se arata doar apa nuferi si atat ,fara pesti . Ideea lor e de a promova pescuitul sportiv ...si parca EL a editat si prima revista de pescuit sportiv de dupa 89.... a mai scris carti si a si publicat in timpul Raposatului .
Cat despre emisiuni era unul dintre cei mai vizionalizati emisiuni pe 2009 atat emisiunea cat si reluarea lui .
Mai mult decat sigur au avut aprobari atat ptr acces in zonele speciale cat si ptr. pescuit , nu cred ca s-ar risca cu asa ceva ,mai ales daca si difuza emisiunea .
Dupa mine e o emisiune destul de Ok ,chiar daca se retine cate un caras ,ciortan ,ptr o prajeala sau saramura .
Oricum "straini "nu au acces in zonele "speciale" in delta si pe localnicii nu intereseaza emisiunile TV ,au ei alte treburi mai importante decat sa se uita la o" cutie vorbitoare " si sa asculta minciuni .
Cat despre emisiuni era unul dintre cei mai vizionalizati emisiuni pe 2009 atat emisiunea cat si reluarea lui .
Mai mult decat sigur au avut aprobari atat ptr acces in zonele speciale cat si ptr. pescuit , nu cred ca s-ar risca cu asa ceva ,mai ales daca si difuza emisiunea .
Dupa mine e o emisiune destul de Ok ,chiar daca se retine cate un caras ,ciortan ,ptr o prajeala sau saramura .
Oricum "straini "nu au acces in zonele "speciale" in delta si pe localnicii nu intereseaza emisiunile TV ,au ei alte treburi mai importante decat sa se uita la o" cutie vorbitoare " si sa asculta minciuni .
-
- veteran
Kzoli,
Este prima data cand sunt de acord cu tine 100%.In plus, in clasa a 6a m-am apucat de pescuit mai serios , dupa ce am citit o carte a lui Tarus.Si, asa cum spune un prieten de-al meu, este singurul realizator de emisiuni TV care practica toate stilurile de pescuit(sau aproape toate) si procedeaza cel putin 70-80% corect in fiecare stil. Bineinteles ca dureaza 10 minute sa treaca cu barcile pe Dorobanti in fiecare emisiune, dar in cealalta emisiune de pe un post national, a celor care nu spun adevarul,publicitatea si genericele dureaza tot atat cat restul emisiunii.Am cronometrat eu...
Mie mi se pare mai interesant faptul ca dupa celalalt redactor sef, si Tarus s-a apucat sa pescuiasca bibani de 250gr, marlitze si strapi cu manusi de forta pe mana, vara. Io cre ca vor sa lanseze o moda...

Este prima data cand sunt de acord cu tine 100%.In plus, in clasa a 6a m-am apucat de pescuit mai serios , dupa ce am citit o carte a lui Tarus.Si, asa cum spune un prieten de-al meu, este singurul realizator de emisiuni TV care practica toate stilurile de pescuit(sau aproape toate) si procedeaza cel putin 70-80% corect in fiecare stil. Bineinteles ca dureaza 10 minute sa treaca cu barcile pe Dorobanti in fiecare emisiune, dar in cealalta emisiune de pe un post national, a celor care nu spun adevarul,publicitatea si genericele dureaza tot atat cat restul emisiunii.Am cronometrat eu...
Mie mi se pare mai interesant faptul ca dupa celalalt redactor sef, si Tarus s-a apucat sa pescuiasca bibani de 250gr, marlitze si strapi cu manusi de forta pe mana, vara. Io cre ca vor sa lanseze o moda...

si salupa lui gaina;super misto.discreta se strecoara linistit fara sa deranjeze fauna(cum tipau baietii..mistretu!mistretu.!.) ca tot face spume mistretul, care-i erou principal in emisiuni, despre circulatia cu motor in delta.nu sunt de acord nici eu cu motoarele de sute de cai dar sa zici de altii si tu sa faci ca ei.... 

Re: Tarus promoveaza braconajul?
Vezi ca s-ar putea sa confunzi promovatul pescuitului cu tiganeala si prostul gust. Cel putin eu asta am vazut in ani de zile de emisiuni ale lui DR. Kill. Nimic interesant. Am citit cartile lui si la vremea aia mi se pareau interesante, acum nu as da doi bani pe ele...stiuca scrie: Mai railor ,daca intro emisiune nu vezi ca se m-ai si prinde cite ceva ,cum vrei sa promovezi pescuitul.Sti domnia ta cum este la pescuit dar unul care acuma vede pentru prima data la TV,cum il determini cai frumos ,si sa incerce si el ,m-ai ales ca trebuie sa m-ai dea si bani pe ceva scule .Parerea m,ea va dopmnul Tarus a facut destul de multe pentru a promova pescuitul sportyiv de ceva vreme ,asa ca RESTUL NU SE PUNE BAETII ok
Ca unul care a fost si a filmat pentru emisiuni de pescuit pot sa spun ca nea Tarus nu are nevoie de echipa ca sa filmeze, nu are nevoie de staff tehnic. Este suficient un cameraman si cativa fomisti. Restul sunt basini.
Iar ca sa inchei, atunci cand vezi fituica aia de revista la taraba si undeva este postata o fotografie de-a ta fara acord sau fara sa iti fie facuta o intrebare...sunt curios cum ati reactiona daca Dl. Tarus nu ar binevoi sa raspunda macar la un mail si sa dea o explicatie. Asta merita o bataie buna...
Tarus nu a promovat nimica, nu va mai amagiti, a facut o afacere si a trait bine de pe urma pescarilor obisnuiti.
Deci domnule Stiuca imi pare rau dar realiattea este naspa nene