Tarus promoveaza braconajul?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 27 Iul 2010, 07:38

genu scrie:@ kzoli
De ce il aperi pe cel mai mare si nehalit braconier al tuturor timpurilor ? E ultimul om care ar putea da un exemplu pozitiv viitorilor pescari . Si nu e doar parerea mea :roll:
N-am nici un interes personal sa-l apar ,dar respect ptr. ceea ce face si cum face . Cand a inceput sa publice carti si sa realizeze emisiuni ,altii ... Nimeni nu-i perfect , dar cred ca e mult mai corect ceea ce face el , decat multi altii de pe alte canale .... ,ca au aparut ca ciupercile dupa ploaie :wink: , unele chiar imita si fac referire la ceea ce face .
Nu stiu ce inseamna Braconier in "ochii tai " , ceea ce consideri braconaj , dar nu are rost sa intram in polemici , atata timp cat se da emisiunea pe un post national si are audienta maxima la acest capitol de emisiuni ,cred ca si altii gandesc ca mine , si au ce "invata "....
Fiecare gandeste altfel ,ce-i place la unii ...

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 27 Iul 2010, 08:08

@kzoli, @stiuca in mentalitatea pur romaneasca putem fi ecologisti virulenti, dar sa arucam tigarile pe geamul masinii, suntem pescari sportivi, dar ocolim "doar putin" restrictiile fara sa ne consideram braconieri... inteleg, ca sunt si eu tot roman, nu inteleg sa fac si popularizare pe tv a unei ilegalitati, este practic instigare! Tarus S-A LAUDAT ca a facut eforturi 2 ani la rand sa intre pe Belciug ( nu mai comentez ca tzoparlanul nu se putea deplasa acolo cu Laguna proprie, ca-i lipsea confortul si viteza, a fortat sa intre cu ditamai Nitro-ul in 115cai al lui Gaina, sa se simte bine si nuferii si sa mananca niste noroi si pestele ala! Daca-i ardea buza sa pescuiasca unde nu este voie, macar trebuia sa spuna ca a prins pe... Fortuna, sau pe Stiucova7 de exemplu, ca apa n-are indicatoare. Il si vad pe Dorel: Fa Maricico, unde-s sacii aia de iuta, ca am aflat un loc beton, ma dus sa iau peste pentru la iarna :lol1:
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

Ionut Petrea
veteran
veteran

Mesaj de Ionut Petrea » 27 Iul 2010, 08:42

Pentru mine Tarus a fost un exemplu cand eram mai mic.Ii citeam revistele cu un real interes, ma uitam la emisiunile lui cu sufletul la gura...Pana cand...nu mai tin minte exact de ce, mi s`a scarbit deodata de minciunile lui(daca nu ma insel, tragea prin apa pastravi morti "prinsi" la rotativa) si a scazut enorm in ochii mei.Plus ca reclama e sufletul comertului si in revistele lui apareau din ce in ce mai multe pagini, lucioase, frumos colorate...dar pline de reclame.Informatii...0%.Si asa s`a transformat revista lui Tarus dint`o revista de informare intr`una de reclame.
Cat despre emisiunile lui, de mult am renuntat sa le mai urmaresc...Unde veti pescui data viitoare, Dr. Kill? :twisted:
Intotdeauna C&R

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 27 Iul 2010, 08:53

bre, dar o prins ceva sanatos pe mega incinta nepescuibila? ca parerea mea despre Tibanu si Tarus ii clara, niste gunoaie , ce sa ma obosesc sa mai si urmaresc emisiunile lor. D'aia si intreb :)

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 27 Iul 2010, 08:57

Reteta este simpla:la inceput prezinti o revista cu titlu de "100%",pescuit.Buuun.Dupa ce iti faci o audienta pe baza asta,incepe sa vina grosul de la reclame,ca de fapt asta este scopul,nimeni nu te invata pescuit numai asa de amorul artei.Sa fim realisti.Si dintr-o revista interesanta,devine un multispot publicitar cu reclama la toate chestiile care nu au legatura cu pescuitul,si,aici intervine partea tragica din ce in ce mai putina informatie reala.Daca d-l Tarus a alunecat pe panta asta nu stiu, ca nu i-am mai cumparat de mult revista,in schimb reteta au copiat-o case mai mari cum ar fi fostul "Aventuri la pescuit"sau actualul 'Superpescar"Asa ca d-l Tarus nu este singurul.... :D Se intimpla si la case mai mari,noi sa fim sanatosi...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 27 Iul 2010, 08:59

Pikeman ,la cum tine lanseta in mina(la rapitori,ma refer) omul ala prinde peste numai cind acestia se sinucid.Parerea mea..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 27 Iul 2010, 09:37

semlecangheorghe scrie:Pikeman ,la cum tine lanseta in mina(la rapitori,ma refer) omul ala prinde peste numai cind acestia se sinucid.Parerea mea..
Si parerea mea! :lol:

Rad si acum cu lacrimi cand imi amintesc pescuitul la salau al lui Tarus ,pe la Sarulesti (digul de la Sandulita? Ca nu am fost pe acolo...), insotit de Paco ...Prindea Paco salai la jeli si Tarus prindea ce-am scapat eu in fata televizorului :lol: Si dupa aia a lansat si peste Paco ca acolo e zona cu salai! :lol: :lol: :lol:
Super!

Atentie la colegul lui de pescuit (habar n-am cum il cheama -o fi producatorul?) care prinde tot timpul mai bine ca Victoras al noastru ...Asta n-ar fi o problema ca asta e pescuitul dar sa te uiti la ala Ghita draga cum tine batul si cum mulineaza
:shock: :lol:

Si iar imi aduc aminte emisiunile lui Tarus de pe la Murighiol cand statea cu curu pe salai (a se citi cu barca!) si lansa in alta parte...A prins un strap sinucigas...Atunci am crezut ca nu vrea sa divulge locul la tv ,dar dupa aceea mi-am dat seama ca de fapt nu citea/cunostea locul ...

Te doare p ... :wink:

In rest ce sa zic ... Cred ca a "imbatranit" urat Victor Tarus si nu mai reuseste nici sa prinda peste nici sa scoata o revista cat de cat ,nici sa promoveze sportivitatea in pescuit...Dar binenteles ca asa suntem noi romanii un neam de carcotasi si stim doar sa dam cu pietre in struguri :P Totusi ,uneori ,este indicat sa-i mai tragem de maneca pe marii carturari ai breslei noastre ,indiferent cum se numesc sau ce reviste promoveaza...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 27 Iul 2010, 12:14

Va doresc sa imbatriniti voi frumos !

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 27 Iul 2010, 12:40

nucus scrie:Va doresc sa imbatriniti voi frumos !

:lol: :lol: :lol:

Am vazut eu filmari pe garla unde isi cumparau peste de la localnici apoi filmau drillul cu peste agatat in carlig dupa care filmau si prajeala .... ca doar pestele e sanatos .... Atat despre adevar, filme si emisiuni .... restul e ...

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 27 Iul 2010, 13:04

Asta a facut si pe Buda . Prindea pastrav curcubeu la aceeasi dimensiune unul dupa altul , acolo unde in afara de indigen nu mai este nimica . Da al dreq la el numa curcubeu . Asta e arta si stiinta . Saracii padurari inghetasera pe malul apei cu pastravii adusi de la Valea cu Pesti . :wink:

Scrie răspuns