Tarus promoveaza braconajul?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 29 Iul 2010, 18:54

Glumesti?? Iarasi nu inteleg esenta? Si daca tu ai inteles esenta ,de ce esti de acord cu ceea ce i se face lui VT(care nu e buba) in acest topic ? Scuza-ma ,dar ceea ce spui e halcinant !! Improsti cu noroi un om pentru ca de fapt "esenta" e cu totul alta ! Spune tu care e afacerea cu pescuitul in zona interzisa ! Si totusi daca sinteti atit de criptici ,de ce nu puneti si un dictionar explicativ ?Daca e asa cum spui ,Ion Barbu si S. Malarme ar muri de invidie !

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 29 Iul 2010, 19:25

Eu chiar nu am nimic cu omul V.T.Laudabil ca ii iei apararea.Sint subiectiv,am recunoscut,n-am vrut sa improsc cu noroi.Scuze.
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 29 Iul 2010, 20:28

Laudabil e ca nu sint singurul! Si laudabil e si faptul ca esti dispus la dialg sincer!
Sczati-ma pentru off topic :
de prea multe ori am vazut :-cine nu e cu noi e impotriva noasta !
- omoriti agvps-ul si rnp-ul! fara a se tine cont ca in spatele(sau poate deasupra) acestor sigle sint oameni (care au prieteni,rude ,copii),care sint (nu stiu procentul)si oameni de buna credinta ! Si care sint jigniti si "judecati" in bloc incalcindu-se flagrant(si penal probabil) CEDO!
Oare n-ar fi timpul sa ne impacam(da'cind oare ne-am certat?) si sa incercam sa facem ceva concret pentru pesti,ape si pescuit ? Si sa incepem cu educatia celor mici (copiii si nepoti nostri)! Cu noi e mult prea greu :eu sint prea batrin ca sa ma mai pot schimba!(oare nici macar in rau ? :D)
Stima si multumiri pentru rabdarea de a-mi raspunde!

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 29 Iul 2010, 21:25

nucus scrie:Mi se apare aberant sa judeci omul si sa uiti "opus"-ul ! Parerea mea este ca Tarus a avut aprobare sa mearga si sa filmeze pe Belcig ! Unde este aici promovarea braconajului ? Genu ,din respesct,las-o mai moale cu ce spui despre braconaj si Tarus (respect pentru tine ). Marius il cunosti pe Tarus ?
Iar chestia ca Tarus nu stie sa tina o lanseta in mina ? Sa fii convins ca absolut oricind ,Tarus te bate la funduleatza ,cu minuta ta ,cind e vorba de casting si pescuit! Si nu e nici tinar si nici intelept pentru virsta lui .
mister, in comentariul meu nu e vorba de Tarus...!!!
te rog sa reiei discutia, si apoi mai povestim,totusi,
pot zice ca T. practica genul de emisiune , in care nu neaparat capturile sunt pe primul loc,ci modul in care explica si se abunda,mai mult sau mai putin, in explicatii.
acuma pentru unii par banale, dar pun pariu ca multi au invatat si mai invata lucruri utile...
parerea mea ca zona ptotejata e si pentru Basescu si pentru necunoscutul Vasile de pe strada. 8)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 31 Iul 2010, 12:19

MARIUS POPA
Si parerea mea e ca nici Basescu n-ar avea liber intr-o zona protejata ! Si totusi oare acolo intra doar cei care sint imputerniciti sa intre ? In cite legi nu apare formularea "...se intrzice..." ca in articolul urmator sa apara formularea " se excepteaza .." sau "...prevederile art... nu se aplica .." sau ...cu aprobarea autoritatii centrale care raspunde... ? Sigur ca asta nu e oscuza si mai bine era daca tarus nu facea o emisiune acolo!

kzoli
veteran
veteran

...

Mesaj de kzoli » 31 Iul 2010, 12:32

Oare daca am fixa camere de supraveghere , la intrarile zonelor interzise , pe cati am surprinde ? Eu zic ca a-ti ramane uimiti sa aflati rezultatul ....
Legea e lege doar ptr unii .... din pacate ....

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 04 Aug 2010, 15:16

Io l-am "prins" pe domnul Tarus intr-o emisiune prin iarna cred, cand se pregatea sa manance un salau mic, dar nu putea pentru ca nu isi amintea daca talia minima pentru a retine salaul e 30 sau 35 cm. Noroc ca l-a eliberat pana la urma pentru ca era 40 cm... Turnand marle si aruncandu-le ca la basket in com partimentul ala din barca l-am prins de mai multe ori... NO COMMENT
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 04 Aug 2010, 18:15

Mah baieti...Sambata stand eu pe malul baltii si telefonul meu neputand accesa corect decat postul de radio Romania Actualitati :lol: reusesc sa aflu ,la ora 12, despre o noua emisiune pentru pescari (cu premii!!!) si anume "Lansez pentru tine" :lol: :lol: :lol: Da' mai ati citit corect ce dreaqu!
Si ia ghiciti voi cine explica pe acolo ce si cum ( in afara de seful ANPA :twisted: ) e cu pescuitul si cu silurus glanis ( nu neaparat la tigaie...) ? Hai! Din trei incercari! Cum? Nu va trebe trei incercari ca stiti din prima?! :shock: :lol:
Mi se pare corect ... Da , el era! :lol: :lol: :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 04 Aug 2010, 18:45

Super Mario! :lol:

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 05 Aug 2010, 10:12

nucus scrie: scriitorul e mult mai sus
normal, daca nu scrie la comanda , cum emisiunile sunt facute la comanda si fac pariu ca ei sunt trimisi de fiecare data la lacul x privat sau in rezervatia y ... un singur lucru totusi ma deranjeaza si pe mine , ca nu poa sa renunta si sa traga afara fraza "si asta retinem pt o saramura" ... poate la inceput a zis el de 1-2 ori dupa capul lui dar de cativa ani cred ca e impus de sus sa includa in fiecare emisiune ... a devenit deja sloganul lui Tarus , e jenant ...

Scrie răspuns