Tarus promoveaza braconajul?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
-
- veteran
Nu neaparat prost cat vanitos si ahtiat sa aiba mereu imagine buna. Daca afla de polemica de aici sigur va vrea sa spuna ceva. Prostii de ale lui dar nu o sa se abtina. Oricum e un pescar rudimentar, desi are atatia ani de experienta. Omul si-a atins limitele, asta e.nucus scrie:Il crezi chiar atit de prost?
As fi curios sa il intreb pe dl Tarus, daca isi face cont aici, de unde si-a achizitionat lanseta Daiwa VIP Walleye, de altfel o lanseta FOARTE BUNA. Daca cumva a procurat-o din Crisan sau imprejurimi, e foarte posibil sa fi fost a mea si sa aiba inelul de varf un pic ciobit la exterior! Desi firul nu prea nimereste pe-acolo sa fie foarte atent sa nu se ciupeasca si sa plece vreo "saramura" sau vreun "file de salau" sub 40 cm. Ca "ceafa de platica" mpuscata cu prastia in amurg numa Tibanu' loveste.
La modul serios, cred ca daca ar intra domnul Tarus, nu ar iesi scandal mare. Critica noastra ar fi oarecum benefica si cu siguranta ar avea multe lucruri si povesti de spus, despre delta, una alta, cate ceva am mai avea si noi de aflat siguri. Experienta si iesiri are multe la activ seniorul desi remarc si ei ca si-a cam pierdut interesul pentru a sta in pas cu trendul. E ok sa ai scule clasice si bune dar sfaturile si stilul trebuie sa fie finutz si oarecum mai elevat sau hai sa spunem exact. De asemenea in emisiune se pierde mult spatiu de emisie cu peisaje, pasari, caini, muzica pe fond de apusuri de soare si trestie batuta de vand. Cautati o emisiune iFish care mergea si pe discovery si sa vedeti cata informatie si de ce calitate se poate furniza in 30 min. Si despre loc si despre pesti si despre scule si despre stilul de pescuit... Incepea cu baietii direct pescuind si se termina la fel. Intre timp ei dadeau din gura in continu. Asa se face.
La modul serios, cred ca daca ar intra domnul Tarus, nu ar iesi scandal mare. Critica noastra ar fi oarecum benefica si cu siguranta ar avea multe lucruri si povesti de spus, despre delta, una alta, cate ceva am mai avea si noi de aflat siguri. Experienta si iesiri are multe la activ seniorul desi remarc si ei ca si-a cam pierdut interesul pentru a sta in pas cu trendul. E ok sa ai scule clasice si bune dar sfaturile si stilul trebuie sa fie finutz si oarecum mai elevat sau hai sa spunem exact. De asemenea in emisiune se pierde mult spatiu de emisie cu peisaje, pasari, caini, muzica pe fond de apusuri de soare si trestie batuta de vand. Cautati o emisiune iFish care mergea si pe discovery si sa vedeti cata informatie si de ce calitate se poate furniza in 30 min. Si despre loc si despre pesti si despre scule si despre stilul de pescuit... Incepea cu baietii direct pescuind si se termina la fel. Intre timp ei dadeau din gura in continu. Asa se face.
Care cort nea' rine? Nu merge dansul cu cortul stai linistit. Supravietuitor care ii el supravietuitor. Mai mananca lumea peste da in emisiune macar sa nu zica ca-l face pe ala micu saramura... Sa ne arete ca-i da drumu macar. Sa mai educe pe unii dintre noi. Sa se uite in carnetu lui vizat si AJVPS si ANPA ca scrie dimensiunea salaului... Alea alea alea... sa manance omu... II PESTELE LUI daca l-o prins, cum zicea un nene: ASTA-I PESTELE MEU DOM'LE, DACA VRETI DISTRACTIE MERGETI IN ALTA PARTE, replica la o tentativa civilizata de C&R... si alte probleme
Sa faca fiecare cum vrea si asa nu este lege si autoritate... noi latram pe-aicia, ala invarte lovelele cu lopata, pac pac pac, m-ai inteles? Doar ca era pe TV si era frumos sa fie mai profi' chiar daca e pescari hoinari care e ei derbedei, m-ai inteles?

[quote="Tristian"]Io l-am "prins" pe domnul Tarus intr-o emisiune prin iarna cred, cand se pregatea sa manance un salau mic, dar nu putea pentru ca nu isi amintea daca talia minima pentru a retine salaul e 30 sau 35 cm. Noroc ca l-a eliberat pana la urma pentru ca era 40 cm... Turnand marle si aruncandu-le ca la basket in com partimentul ala din barca l-am prins de mai multe ori... NO COMMENT[/quote]
Cred ca esti rautacios ,deoarece una este sa prinzii ,si alta este sa maninci ce prinde gazda ta .
I-ar in alta ordine de ideie pe vremea aceea cred ca nu PREA prinsese peste asa ca au mincat ce au prins ..Nu cred ca in activitatea noastra nu ni sa intimplat ca sa avem si o zi m-ai slaba ,si sa retinem si altceva care intro zi BUNA ,le dam drumul .

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.