Tarus promoveaza braconajul?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 11 Aug 2010, 08:37

crysst scrie:Maestre, iar le amesteci....pe o parte zici ca fiecare are normalitatea lui....pe de alta parte zici ca normalitatea trebuie sa aibe un standard,incurci berea cu usturoiul....daca la prima faza sunt de acord cu tine...fiecare are normalitatea lui...iar daca la majoritatea populatiei normal este C&saramura rezulta ca asta este NORMAL....tu incurci normalitatea cu legalitatea.....chiar si exemplul dat de tine cu spaga in spitale contrazice ce spui tu .....intradevar....NU ESTE LEGAL sa dai spaga in spitalele noastra....dar ESTE NORMAL SA O DAI pentru ca daca nu o dai mori cu zile......de unde rezulta ca teoria mea este adevarata......normalitatea este data de majoritate.....inca o data...nu discutam de legalitate, moralitate, de cum e bine sau rau.
Nah, nu zic pe o parte sau alta, zic ca treaba asta e relativa si normalitatea poate fi privita din mai multe perspective. Da cum in discutia noastra limba romaneasca e inteleasa diferit de noi doi, inchei aici. Ai dreptate si tu. :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 11 Aug 2010, 09:17

crysst scrie: ASTA ESTE REALITATEA. Acum discutand de domnul in cauza (nu il cunosc si chiar imi pare rau ca nu i-am urmarit nici o emisiune)...omul asta este un om de SHOW, de teatru, de spectacol, DE TV....si cum tv-ul este urmarit de majoritate, nu doar de elita pescarilor sportivi.....va rog frumos pe voi sa trageti concluziile.
:D de Rex Hunt ai auzit?
ala elibera aproape tot, oare de ce avea asa succes inclusiv la romanii traistari?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 11 Aug 2010, 09:22

hihihi! e un fel de tatulici al nostru! inainte de pescuit facea emisiuni gen talk show! stiati?

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 11 Aug 2010, 09:33

:D de Rex Hunt ai auzit?
ala elibera aproape tot, oare de ce avea asa succes inclusiv la romanii traistari?[/quote]

:lol: Vezi cate unelte de pescuit au aparut cu numele lui REX ....,e un "showman " si nu stiu de ce vreti sa comparati pe V. Tarus cu el .... V. Tarus era printre primi care a scris carte despre pesti si pescuit ,inca din anii ' 80 ....
Daca tot trebuie comparat cu cineva Rex hunt mai degraba cu Tibanu s-ar compara ... si cum scrii ala elibera " aproape tot" , deci nici vorba de C@R total ...asa ca :(

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 11 Aug 2010, 09:53

fiecare vede altceva
avea un ingredient special, care, cu parere de rau nu prea il are Tarus, de Tibanu nici nu are rost sa vorbim
omul promova intens C&R (nu la modul fanatic, iti arata si cum sa gatesti pestii :wink: ) si o anumita atitudine fata de natura in general.
In nici un caz nu vedeai in emisiunea lui incalcari flagrante ale legii gen pescuit in rezervatii sau prajit in tigaie pesti protejati - mihaltul.
Si totusi se uitau romanii la emisiunea lui. Oare de ce?
Musca 13

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 11 Aug 2010, 10:10

rex e in primul rand om de tele.din asta traieste.poate sa faca emisiuni despre orice.tarus nu.si rex avea in schema bucatarie.si facea reclama la greu.la noi daca s-ar face atata reclama la firme in tematica am sari toti in sus.vedeti comentariile de pe acest site cand sa scindat avp si a aparut super p.credeti ca cine se uita la rex nu se uita la tarus? eu nu cred.aaa... ca merge la peste acolo unde nu poate orice muritor nu-mi place nici mie. dar si rex a facut emisiune in locatii particulare.de unde stim noi ca-si permitea sa ajunga acolo orice cetatean australian? oricum comparatia intre ei nu cadreaza.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 11 Aug 2010, 10:29

Pestii nu vin la comanda :lol: .... ca sa faci emisiune mai ales continuu ,trebuie sa filmezi in locuri unde sunt multi pesti , si in timp relativ scurt sa iasa un material folosibil ... Cum totul costa si timpul e foarte scump , e de inteles ca pescuiesc in zone unde "promit" . Sunt curios ce capturi ar filma pe malul unei "garle obisnuite "... poate niste vrabii si cativa broaste.... parca e singura emisiune de pescuit a lui V.T. , care nu e umplut cu diferite reclame ... poate ma insel .

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 11 Aug 2010, 10:36

locatii particulare sau scumpe e una. Acolo are acces orice pescar care isi permite si respecta regulile. Nu poti sa faci emisiuni de pescuit cu pretentii pe balta din fundul gradinii une pescuitul e moca si are acces tot muritorul.
locatii interzise unde pescuiesti pe sistemul pilelor sau ce tare e muschiul meu e cu totul altceva e nesimtire si incalcarea legilor.
pe mine nu ma deranjeaza ca Tarus retine pesti si ii gateste la televizor atata timp cat o face cu respectarea legii si a bunului simt. Si Rex Hunt facea asta
dar cand se filmeaza pescuind in rezervatii, pescuind pastrav iarna pe Vidraru parca si prezentand retete de mihalt ... Ar trebui sanctionat pentru asta, astea sunt incalcari ale legii pe care culmea, le prezinta la TV...incredibil.
Cartile lui au fost ok la vremea aia, dar asta nu-i o scuza pentru ce face acum.
comparatia Rex Hunt - Tarus am facut-o doar din punctul asta de vedere: respectarea legii si atitudine fata de natura.
In rest e adevarat, nu se se compara emisiunile, din pacate.
Musca 13

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 17 Aug 2010, 08:16

[quote="Tavi"]locatii particulare sau scumpe e una. Acolo are acces orice pescar care isi permite si respecta regulile. Nu poti sa faci emisiuni de pescuit cu pretentii pe balta din fundul gradinii une pescuitul e moca si are acces tot muritorul.
locatii interzise unde pescuiesti pe sistemul pilelor sau ce tare e muschiul meu e cu totul altceva e nesimtire si incalcarea legilor.
pe mine nu ma deranjeaza ca Tarus retine pesti si ii gateste la televizor atata timp cat o face cu respectarea legii si a bunului simt. Si Rex Hunt facea asta
dar cand se filmeaza pescuind in rezervatii, pescuind pastrav iarna pe Vidraru parca si prezentand retete de mihalt ... Ar trebui sanctionat pentru asta, astea sunt incalcari ale legii pe care culmea, le prezinta la TV...incredibil.
Cartile lui au fost ok la vremea aia, dar asta nu-i o scuza pentru ce face acum.
comparatia Rex Hunt - Tarus am facut-o doar din punctul asta de vedere: respectarea legii si atitudine fata de natura.
In rest e adevarat, nu se se compara emisiunile, din pacate.[/quote] :oops: :roll: Tavi in ziua de azi BANU-I SEF
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 17 Aug 2010, 08:20

[quote="kzoli"]Pestii nu vin la comanda :lol: .... ca sa faci emisiune mai ales continuu ,trebuie sa filmezi in locuri unde sunt multi pesti , si in timp relativ scurt sa iasa un material folosibil ... Cum totul costa si timpul e foarte scump , e de inteles ca pescuiesc in zone unde "promit" . Sunt curios ce capturi ar filma pe malul unei "garle obisnuite "... poate niste vrabii si cativa broaste.... parca e singura emisiune de pescuit a lui V.T. , care nu e umplut cu diferite reclame ... poate ma insel .[/quote] :roll: KZOLI ,deacord cu tine dar ca sa faci 20 de minute de filmare care apare pe ecran se trage poate citeva ore de filmari si normal ca se taie si ne da doar perioada cind prinde .A mai fost si cazuri cind nu a prins dar ,asta este . :D toti stim cum este la peste .I-ar cind vrei sa promovezi ceva normal ca dai ca se prinde peste ca sa atragi cit m-ai multi adeptii .Daca dai lucruri negative m-ai se impatimeste cineva ,de aceasta PASIUNE . :o
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

Scrie răspuns