Tarus promoveaza braconajul?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
butic
junior
junior

Mesaj de butic » 17 Aug 2010, 08:47

Tarus e ok. Parerea mea!
Ai ceva de invatat de la el si sre ca tre sa alegi ce e bun de la fiecare! :)
Important e sa fi acolo!!!

andriipopa75
veteran
veteran

Mesaj de andriipopa75 » 17 Aug 2010, 09:00

sambata 14 august
locatie gura canal C0(zero), langa Dabuleni, Dolj

Mare, mare chef , cu participarea Politiei de Frontiera si a plasarilor locali.
Invitati - realizatorii emisiunii Pescar Hoinar

In jurul lor, se bracona astfel :
- pe canal, zeci de plase monofilament
- in gura canalului, alte plase si zeci de pescari la fixa care macelareau stiuculite si somotei de 10 cm, ciortani si orice pestisor care mai punea gura pe rama era rapid ajutat sa ajunga in saci;
- seara veneau profesionistii ce plasuiau(braconau) in Dunare

Pun pariu ca la emisiune o sa vedem ce locuri mirifice are tara, ce gazde bune sunt oltenii si cu ce mancaruri de peste recoltat la plase s-au imbuibat hoinarii.

PS In 2006 dupa inundatii in Dolj era peste cat in Delta, in 2008 nu mai era nimic. Istoria se repeta, Dunarea a fost mare 4-5 luni, au ajuns in Dunare toti puii de peste depusi in zonele inundate si a inceput braconajul la scara nationala. Nu incercati sa pescuiti sportiv la Dunare fara PG, veti fi indepartati si amendati, ii deranjati pe cei ce cotizeaza la Politie.

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 17 Aug 2010, 10:21

andriipopa75 scrie:sambata 14 august

- in gura canalului, alte plase si zeci de pescari la fixa care macelareau stiuculite si somotei de 10 cm, ciortani si orice pestisor care mai punea gura pe rama era rapid ajutat sa ajunga in saci;

Pun pariu ca la emisiune o sa vedem ce locuri mirifice are tara, ce gazde bune sunt oltenii si cu ce mancaruri de peste recoltat la plase s-au imbuibat hoinarii.

PS In 2006 dupa inundatii in Dolj era peste cat in Delta, in 2008 nu mai era nimic. Istoria se repeta, Dunarea a fost mare 4-5 luni, au ajuns in Dunare toti puii de peste depusi in zonele inundate si a inceput braconajul la scara nationala. Nu incercati sa pescuiti sportiv la Dunare fara PG, veti fi indepartati si amendati, ii deranjati pe cei ce cotizeaza la Politie.
Prietene, nu te cunosc, dar esti ori un prostovan, ori un tip foarte rau intentionat. Despre ce vorbesti tu ? Despre tabara din dreapta gurii canalului, care avea un banner deasupra intrarii pe care scria PESCAR HOINAR ? Pai vreau sa-ti spun caci cortul cel mare din stg intrarii era al meu si al FAMILIEI mele, iar langa mine era cortul unui coleg de pe acest forum, care daca va vrea isi va dezvalui si el identitatea. Eu eram tipul gras si cu ochelari, care nu a pescuit decat la spin. Tu cine esti ? Vreau sa-ti spun ca nu i-am vazut nici mustata dlui Tarus, darmite restul organismului si organelor lui. E adevarat ca era si un pescar localnic (foarte bun pescar de altfel, dar cu ceva probleme la dimensiunea pestilor retinuti), dar asta doar pentru ca este membru pe un forum care se numeste PESCAR HOINAR, membrii acestui forum organizand aceasta iesire la aer si la pescuit. De imbatat n-am reusit sa ma imbat decat duminica seara, dar pana luni dimineata cand m-am trezit nu cred sa fii aparut vreun realizator al emisiunii despre care vorbesti. Mai sunt oameni , chiar respectati, pe aici pe forum care pot confirma ca baietii de pe forumul PESCAR HOINAR sunt niste tipi de toata isprava si care nu au treaba cu tampeniile tale . Printre alte actiuni, au participat la ECO ARA. Tu la cate ecologizari ai fost. Daca ai fost jos palaria...Iti doresc fir intins !
PS
Daca te uitai atent la banner, asta daca l-ai vazut chiar tu, vedeai ca scrie PESCAR HOINAR PRIN ROMANIA !!!

Apropo, am PG, facut printr-o asociatie, dupa care am stat vreo doua saptamani, dar in weekend n-am vazut PF.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 17 Aug 2010, 12:07

Salut . Vezi ca matale incurci capra cu varza . Sunt constient ca nu ai avut de unde sa stii ca una este emisiunea Pescar Hoinar ..si alta e Pescar Hoinar prin Romania . Cel din urma , este un forum de pescuit ca si acesta . Noi nu avem nicio legatura cu Tarus sau cu emisiunea dumnealui . Ce ai vazut tu acolo , a fost o actiunea a forumului , nicidecum o filmare a vreunei emisiuni.
Cand vine vorba de braconaj , iti dau dreptate totala ! Unul dintre baietii nostri , a fost luat la pietre de catre localnici , pe motivul ca elibera marlite pe canalul C0. :shock: Si iti spun cat se poate de serios . Ca sa ne cunosti mai bine si sa nu mai arunci si tu cu pietre altadata , intra pe forumul nostru sa vezi cu ce au inceput baietii cand si-au instalat tabara acolo . Nu vreau sa para a fi o lauda , dar nu permitem sa primim injurii gratuite .
Daca mai ai alte nelamuriri , iti stam la dispozitie.

S'auzim numa' de bine !

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 17 Aug 2010, 14:42

Indian Larry scrie:

Salut . Vezi ca matale incurci capra cu varza . Sunt constient ca nu ai avut de unde sa stii ca una este emisiunea Pescar Hoinar ..si alta e Pescar Hoinar prin Romania . Cel din urma , este un forum de pescuit ca si acesta . Noi nu avem nicio legatura cu Tarus sau cu emisiunea dumnealui . Ce ai vazut tu acolo , a fost o actiunea a forumului , nicidecum o filmare a vreunei emisiuni.
Cand vine vorba de braconaj , iti dau dreptate totala ! Unul dintre baietii nostri , a fost luat la pietre de catre localnici , pe motivul ca elibera marlite pe canalul C0. :shock: Si iti spun cat se poate de serios . Ca sa ne cunosti mai bine si sa nu mai arunci si tu cu pietre altadata , intra pe forumul nostru sa vezi cu ce au inceput baietii cand si-au instalat tabara acolo . Nu vreau sa para a fi o lauda , dar nu permitem sa primim injurii gratuite .
Daca mai ai alte nelamuriri , iti stam la dispozitie.

S'auzim numa' de bine !
Mon cher,
Ai zis-o mai bine decat mine !

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 17 Aug 2010, 14:57

Va salut !

Sunt la prima mea postare pe forumul dumneavoasta . Din pacate ma vad nevoit in loc sa vin spre dumneavoastra cu informatii despre pescuit sau vreun subiect tematic , sa vin cu explicatii si amanunte referitoare la confuzia creata ( si ce-i mai grav , lansata fara discernamat pe NET cu o vehementa ce aduce aminte de temperamentalul Bull Terrier ! ) de catre utilizatorul andriipopa75.

Suntem doar un forum ce purtam denumirea ,, Pescar Hoinar prin Romania " , nu avem absolut nimic in comun cu emisiunea lui Tarus , pe care de altfel si noi o blamam in cateva discutii , nu avem nimic in comun cu domnia sa ( asa cum nici dansul n-are nimic in comun cu pescuitul ) . Eu personal sunt unul dintre moderatorii forumului si unul dintre organizatorii iesirii de la Dabuleni , ca atare imi permit sa vin spre dumneavoastra ca purtator oficial de cuvant din partea colectivului ,, Pescar Hoinar prin Romania " . Concret iata ce am de spus despre iesirea respectiva :

- Iesirea respectiva a fost mult timp inainte mediatizata , atat la noi pe forum cat si pe altele prin invitatii facute catre pescari ( ca atare avem multi martori de prin mai multe parti ce pot confirma acest lucru )

- locatia exacta a taberei noastre a fost marcata cu ajutorul unui banner ce nu lasa loc sub nicio forma unei confuzii de o asemenea stupizenie

- predilect s-a pescuit din barci pneumatice pe bratul dintre insula Papadia si tarm ( amonte cca 2 km de tabara ) iar speciile vizate au fost somnul , crapul si tenul

- s-a pescuit , este adevarat , si la spin seara pe gura de varsare a canalului C zero dar s-au eliberat majoritatea marlitelor ce s-au avantat dupa nalucile noastre , retinute fiind doar cele ranite grav ( o intamplare chiar ne-a amuzat . Unul dintre colegii nostrii , eliberand marlitele una dupa alta a fost ,, luat cu pietre " si cu ,, Huooo " de catre localnici )

- in doar o singura seara de pe durata iesirii noastre am vazut plase in apa si-am discutat elegant cu autorii gestului sa n-o mai faca cel putin cat suntem acolo ( si culmea , au inteles ! )

- ..... ne-am simtit absolut perfect si ne lasa un gust amar , acum la venirea de-acolo , postarea colegului dvs care vorbeste ,, din carti " , din auzite sau din imaginatie ( si repet , total fara discernamant )

.................................................................

Pentru moment nu-mi permit sa postez un link catre forumul nostru sau catre topicul in care descriem aranjamentele iesirii respective si ulterior fotografii de acolo . Nu fara acordul clar al unuia dintre moderatorii dvs . Insa daca o voi face orice confuzie va fi categoric spulberata fara putinta de tagada .

..................................................................

Va invitam cu noi cu toata placerea la oricare dintre viitoarele iesiri pe care le vom organiza pe viitor .

Toate cele bune !

CosminD
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de CosminD » 17 Aug 2010, 18:53

Ma numesc Cosmin Drignei, am cont aici din 2009 dar se pare ca este inactiv (sau am uitat eu parola). Contul userului Drignei se poate sterge, voi posta cu acesta. Imi cer scuze ca intervin, vreau doar sa-i spun userului andriipopa ca pescuiesc pe canal si pe Dunare in zona respectiva de vreo 20 de ani, am copilarit acolo, cunosc foarte bine situatia braconajului in zona. Personal, am tras semnale de alarma de cate ori am avut ocazia.
Intalnirea noastra a fost pentru a ne cunoaste mai bine, pentru a ne simti bine, pentru a pescui in iubita noastra Dunare, nicidecum pentru a stapri braconajul, pentru ca in acest moment este peste puterile noastre. La cate marlite am eliberat, mai aveam un pic si ne luau bastinosii cu pietre... Domnule andriipopa, trebuia sa veniti in tabara sa ne cunoastem, sa vedeti ce fel de oameni suntem si apoi puteati face orice afirmatie veti fi dorit. Pentru ca in momentul asta bateti campii rau de tot...
Inca o data imi cer scuze pentru interventie.

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 17 Aug 2010, 20:06

Abia acum am vazut postul tau. Ar trebui sa-l dilesti cumva deoarece nu-ti face cinste. Inexactitatile "promovate" de tine sunt demne de un "pescar laudaros" si nu de un pescar-hoinar cum imi place sa ma numesc alaturi de prietenii cu care am participat la aceasta haiducie. De unde politie de frontiera in tabara noastra? Asa cum a scris si Andrei in intervalul 12 august ora 12 si pana pe 15 august ora 14 nu au fost prezenti la noi in tabara cu toate ca asa au promis. Probabil ca stiau ei de ce nu vin. Pe tipii cu plase i-am vazut si noi in fiecare seara. Nu le iau apararea insa nicidecum nu aveau zeci de plase monofilament ci 1-2 setci din ata dar drept este, cu ochiuri foarte mici. Existau zilnic 1-2 unditari care dadeau cu cate o undita dupa stiuca (lucru neinterzis de legislatie) si cu alte 2-3 dupa platicuta si carasel. Este perfect adevarat ca bagau in sacosa tot ce prindeau fara a tine cont de dimensiunea minima a exemplarelor de stiuca ce pot fi retinute. Si noi (am oprit in total, aici ma refer la tot grupul) 5 marle faultate rau care au ajuns in ciorba.Un coleg de-al nostru a fost luat la injuraturi de pescari ca elibereaza pestii prinsi. De fapt erai si tu printre acestia?
Revenind la participarea personajelor numite de tine... te intreb clar si raspicat "de unde si pana unde noi, pescarii-hoinari, alaturi de frontieristi si de plasari? Probabil ca soarele arzator si-a dovedit taria asupra ta si a generat halucinatiile din postul tau.

P.S. As fi incantat daca mi-ai descrie unde anume ai pescuit si cu ce erai imbracat pentru a confirma aici pe forum daca ai pastrat marle sau nu.

Eugen Fetes
Bucuresti

nexu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de nexu » 17 Aug 2010, 20:06

locatie gura canal C0(zero), langa Dabuleni, Dolj, se bracona.
Mah tu mintesti !!!... :lol:

azazel
junior
junior

Mesaj de azazel » 17 Aug 2010, 20:08

cam greu la deal cu boii mici , colegul "popa" a luat-o rau pe aratura sau nu a avut ochelarii la el , precum au mentionat si ceilalti esti total pe langa frate , Pescar Hoinar prin Romania , este una , emisiunea lui Tarus alta , sau poate ai vreo buba cu noi , cine stie ? PF unde oi fi vazut tu la chermeza , iar nu ma dumiresc , cam multe lacune , asa ca ma opresc aici si am rugamintea de a nu mai uita ochelarii acasa data viitoare , sau spre o buna informare a publicului larg , data viitoare sa dai pe la noi daca ne mai vezi pe garla , ca taticule sa stii ca nu muscam pe nimeni

Scrie răspuns