Ai ceva de invatat de la el si sre ca tre sa alegi ce e bun de la fiecare!

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Prietene, nu te cunosc, dar esti ori un prostovan, ori un tip foarte rau intentionat. Despre ce vorbesti tu ? Despre tabara din dreapta gurii canalului, care avea un banner deasupra intrarii pe care scria PESCAR HOINAR ? Pai vreau sa-ti spun caci cortul cel mare din stg intrarii era al meu si al FAMILIEI mele, iar langa mine era cortul unui coleg de pe acest forum, care daca va vrea isi va dezvalui si el identitatea. Eu eram tipul gras si cu ochelari, care nu a pescuit decat la spin. Tu cine esti ? Vreau sa-ti spun ca nu i-am vazut nici mustata dlui Tarus, darmite restul organismului si organelor lui. E adevarat ca era si un pescar localnic (foarte bun pescar de altfel, dar cu ceva probleme la dimensiunea pestilor retinuti), dar asta doar pentru ca este membru pe un forum care se numeste PESCAR HOINAR, membrii acestui forum organizand aceasta iesire la aer si la pescuit. De imbatat n-am reusit sa ma imbat decat duminica seara, dar pana luni dimineata cand m-am trezit nu cred sa fii aparut vreun realizator al emisiunii despre care vorbesti. Mai sunt oameni , chiar respectati, pe aici pe forum care pot confirma ca baietii de pe forumul PESCAR HOINAR sunt niste tipi de toata isprava si care nu au treaba cu tampeniile tale . Printre alte actiuni, au participat la ECO ARA. Tu la cate ecologizari ai fost. Daca ai fost jos palaria...Iti doresc fir intins !andriipopa75 scrie:sambata 14 august
locatie gura canal C0(zero), langa Dabuleni, Dolj
Mare, mare chef , cu participarea Politiei de Frontiera si a plasarilor locali.
Invitati - realizatorii emisiunii Pescar Hoinar
In jurul lor, se bracona astfel :
- pe canal, zeci de plase monofilament
- in gura canalului, alte plase si zeci de pescari la fixa care macelareau stiuculite si somotei de 10 cm, ciortani si orice pestisor care mai punea gura pe rama era rapid ajutat sa ajunga in saci;
- seara veneau profesionistii ce plasuiau(braconau) in Dunare
Pun pariu ca la emisiune o sa vedem ce locuri mirifice are tara, ce gazde bune sunt oltenii si cu ce mancaruri de peste recoltat la plase s-au imbuibat hoinarii.
PS In 2006 dupa inundatii in Dolj era peste cat in Delta, in 2008 nu mai era nimic. Istoria se repeta, Dunarea a fost mare 4-5 luni, au ajuns in Dunare toti puii de peste depusi in zonele inundate si a inceput braconajul la scara nationala. Nu incercati sa pescuiti sportiv la Dunare fara PG, veti fi indepartati si amendati, ii deranjati pe cei ce cotizeaza la Politie.
andriipopa75 scrie:sambata 14 august
- in gura canalului, alte plase si zeci de pescari la fixa care macelareau stiuculite si somotei de 10 cm, ciortani si orice pestisor care mai punea gura pe rama era rapid ajutat sa ajunga in saci;
Pun pariu ca la emisiune o sa vedem ce locuri mirifice are tara, ce gazde bune sunt oltenii si cu ce mancaruri de peste recoltat la plase s-au imbuibat hoinarii.
PS In 2006 dupa inundatii in Dolj era peste cat in Delta, in 2008 nu mai era nimic. Istoria se repeta, Dunarea a fost mare 4-5 luni, au ajuns in Dunare toti puii de peste depusi in zonele inundate si a inceput braconajul la scara nationala. Nu incercati sa pescuiti sportiv la Dunare fara PG, veti fi indepartati si amendati, ii deranjati pe cei ce cotizeaza la Politie.
Mon cher,Indian Larry scrie:andriipopa75 scrie:sambata 14 august
Salut . Vezi ca matale incurci capra cu varza . Sunt constient ca nu ai avut de unde sa stii ca una este emisiunea Pescar Hoinar ..si alta e Pescar Hoinar prin Romania . Cel din urma , este un forum de pescuit ca si acesta . Noi nu avem nicio legatura cu Tarus sau cu emisiunea dumnealui . Ce ai vazut tu acolo , a fost o actiunea a forumului , nicidecum o filmare a vreunei emisiuni.
Cand vine vorba de braconaj , iti dau dreptate totala ! Unul dintre baietii nostri , a fost luat la pietre de catre localnici , pe motivul ca elibera marlite pe canalul C0.Si iti spun cat se poate de serios . Ca sa ne cunosti mai bine si sa nu mai arunci si tu cu pietre altadata , intra pe forumul nostru sa vezi cu ce au inceput baietii cand si-au instalat tabara acolo . Nu vreau sa para a fi o lauda , dar nu permitem sa primim injurii gratuite .
Daca mai ai alte nelamuriri , iti stam la dispozitie.
S'auzim numa' de bine !
Abia acum am vazut postul tau. Ar trebui sa-l dilesti cumva deoarece nu-ti face cinste. Inexactitatile "promovate" de tine sunt demne de un "pescar laudaros" si nu de un pescar-hoinar cum imi place sa ma numesc alaturi de prietenii cu care am participat la aceasta haiducie. De unde politie de frontiera in tabara noastra? Asa cum a scris si Andrei in intervalul 12 august ora 12 si pana pe 15 august ora 14 nu au fost prezenti la noi in tabara cu toate ca asa au promis. Probabil ca stiau ei de ce nu vin. Pe tipii cu plase i-am vazut si noi in fiecare seara. Nu le iau apararea insa nicidecum nu aveau zeci de plase monofilament ci 1-2 setci din ata dar drept este, cu ochiuri foarte mici. Existau zilnic 1-2 unditari care dadeau cu cate o undita dupa stiuca (lucru neinterzis de legislatie) si cu alte 2-3 dupa platicuta si carasel. Este perfect adevarat ca bagau in sacosa tot ce prindeau fara a tine cont de dimensiunea minima a exemplarelor de stiuca ce pot fi retinute. Si noi (am oprit in total, aici ma refer la tot grupul) 5 marle faultate rau care au ajuns in ciorba.Un coleg de-al nostru a fost luat la injuraturi de pescari ca elibereaza pestii prinsi. De fapt erai si tu printre acestia?andriipopa75 scrie:sambata 14 august