de cand l-am vazut facand un gratar pe malul unui rau direct pe iarba, ocazie cu care a prajit pt cativa ani vreo 2 mp din splendidul peisaj, m-am lamurit si cu el si nu-l mai urmaresc...MARIUS POPA scrie:natura si aventura arata si indruma omul cum sa iubeasca si sa "traiasca in natura", sa profite de ceea ce-i ofera, si sa o respecte in acelasi timp.
Tarus promoveaza braconajul?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Cica iarba se reface...Mai usor decat pestii...In sensul ca mai bine iarba prajita ( cica cenusa este ingrasamant naturalboistean scrie:de cand l-am vazut facand un gratar pe malul unui rau direct pe iarba, ocazie cu care a prajit pt cativa ani vreo 2 mp din splendidul peisaj, m-am lamurit si cu el si nu-l mai urmaresc...MARIUS POPA scrie:natura si aventura arata si indruma omul cum sa iubeasca si sa "traiasca in natura", sa profite de ceea ce-i ofera, si sa o respecte in acelasi timp.

Al dreaqu ca toti suntem ecologisti in tara asta ,doar ca ea saraca arata devastata si fara pesti ...Interesant nu?

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- MARIUS POPA
- veteran
corect, mie mi se pare ok cum a procedat, iarba da la loc in 2 zile ( nu 2 ani cat ai zis tu), pestele mai greu; insa gandirea ta mi se pare cam ca la carte, si de la teorie la practica e cale lunga, sti tu, niciodata nu bat cand le pui cap la cap
;
sa revenim la subiect, scuzati de off topic.

sa revenim la subiect, scuzati de off topic.

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Mi se apare aberant sa judeci omul si sa uiti "opus"-ul ! Parerea mea este ca Tarus a avut aprobare sa mearga si sa filmeze pe Belcig ! Unde este aici promovarea braconajului ? Genu ,din respesct,las-o mai moale cu ce spui despre braconaj si Tarus (respect pentru tine ). Marius il cunosti pe Tarus ?
Iar chestia ca Tarus nu stie sa tina o lanseta in mina ? Sa fii convins ca absolut oricind ,Tarus te bate la funduleatza ,cu minuta ta ,cind e vorba de casting si pescuit! Si nu e nici tinar si nici intelept pentru virsta lui .
Iar chestia ca Tarus nu stie sa tina o lanseta in mina ? Sa fii convins ca absolut oricind ,Tarus te bate la funduleatza ,cu minuta ta ,cind e vorba de casting si pescuit! Si nu e nici tinar si nici intelept pentru virsta lui .
- semlecangheorghe
- veteran
Eu n-am zis nimic de casting.Tine lanseta in mina ca un incepator ,parca are 2miini pe stinga.Fara rautate.N-am nimic cu omul.Cit despre pescuit la rapitori n-am invatat nimic de la V. Tarus.Tot asa o spun,fara sa am nimic, personal cu nimeni.Tin minte insa,cind cumparam mai demult revista d-lui,si intr-un final am fost atita de scirbit de continut,la orice nivel,incit mi-am propus sa nu mai dau banii pe ea.Cea mai tare rubrica era "trucuri,smecherii"..Apoi a aparut "Aventuri la pescuit',si iar am cumparat revista vreo citiva ani la rind...Parerea mea,supusa pacatului subiectivismului,desigur,...n-o luati in seama.
Cit despre locatia unde a pescuit ilustrul formator de opinie,inseamna ca in Romania se poate orice,nu-i asa??
Cit despre locatia unde a pescuit ilustrul formator de opinie,inseamna ca in Romania se poate orice,nu-i asa??

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- veteran
unii pot face orice cu conditia sa aiba spate sau sa fie persoana publica.
atunci poti pescui si in helesteul lui sf.petru,cu conditia sa platesti taxa
aici nu e vorba ca e voie sau nu e voie
doar pretul si relatiile conteaza
atunci poti pescui si in helesteul lui sf.petru,cu conditia sa platesti taxa
aici nu e vorba ca e voie sau nu e voie
doar pretul si relatiile conteaza
"Diplomatia este arta de a spune cutu-cutu,pana pui mana pe o piatra sanatoasa"
Si oare cine e vinovat ? Tu,eu ,noi? Toti !
Si in aceeasi ordine de idei : ce puteti spune despre Ionel Pop,C,Roseti-Balanescu,Liviu Banciu,Mircea Bichiceanu, Zoltan Kaszoni,Titus Popovici,Corado Negreanu si multi altii pe care nu-i stiu sau de care nu-mi aduc aminte in momentul acesta ? Sa spun rautatea ca eu sint fericit ca ei nu mai sunt printre noi pentru ca ar fi avut soarta lui Victor Tarus(pe forum) ? Sa spun prostia ca doar in pomul cu roade se arunca cu pietre? Cind a fost dat afara din Uniunea Scriitorilor scriitorul Eugen Barbu ,m-am bucurat (ptr. revista Saptamina si nu numai),iar acum cred ca gestul a fost identic cu impuscarea lui Ceausescu ! Jenant !!!
Nu va condamn ,va inteleg,va respect parerile chiar daca nu sint de acord cu ele,si sint sigur ca ,nu peste multi ani, va veti aduce aminte cu in zimbet trist in coltul gurii ,de ele!
Parerea mea este ca ar trebui sa fim mindrii ca sintem contemprani cu Victor Tarus ! Nu e Issac Walton,dar cartile lui ,in mod sigur ii vor supravetui ! Eu il cunosc personal si sint de acord ca scriitorul e mult mai sus de omul VT.
Si in aceeasi ordine de idei : ce puteti spune despre Ionel Pop,C,Roseti-Balanescu,Liviu Banciu,Mircea Bichiceanu, Zoltan Kaszoni,Titus Popovici,Corado Negreanu si multi altii pe care nu-i stiu sau de care nu-mi aduc aminte in momentul acesta ? Sa spun rautatea ca eu sint fericit ca ei nu mai sunt printre noi pentru ca ar fi avut soarta lui Victor Tarus(pe forum) ? Sa spun prostia ca doar in pomul cu roade se arunca cu pietre? Cind a fost dat afara din Uniunea Scriitorilor scriitorul Eugen Barbu ,m-am bucurat (ptr. revista Saptamina si nu numai),iar acum cred ca gestul a fost identic cu impuscarea lui Ceausescu ! Jenant !!!
Nu va condamn ,va inteleg,va respect parerile chiar daca nu sint de acord cu ele,si sint sigur ca ,nu peste multi ani, va veti aduce aminte cu in zimbet trist in coltul gurii ,de ele!
Parerea mea este ca ar trebui sa fim mindrii ca sintem contemprani cu Victor Tarus ! Nu e Issac Walton,dar cartile lui ,in mod sigur ii vor supravetui ! Eu il cunosc personal si sint de acord ca scriitorul e mult mai sus de omul VT.
-
- veteran