Tarus promoveaza braconajul?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
andriipopa75
veteran
veteran

qui s-excuse s-accuse

Mesaj de andriipopa75 » 21 Aug 2010, 10:02

am incercat sa nu mai raspund ca sa nu poluam topicul

IMI CER SCUZE DOMNULUI VICTIR TARUS CA L-AM ACUZAT PE NEDREPT CA PETRECEA CU BRACONIERII la CZERO.

Restul, nu v-am pomenit, deci nu v-am jignit.

Faptul ca ati bagat marlite si somotei in ciorba sau ca juvelnicul care vi s-a agatat in elicea de la barca era plin de marlite, sau ca nu ati sarit in haita si la braconieri cum ati sarit pe mine nu are legatura cu faptele bune facute in viata asta.

Am trecut , m-a scarbit peisajul si am plecat . Nu am stat sa intreb pe fiecare de unde e si cu ce scop e in zona.
Eu nu am spus vreun moment ca cei din forumul pescar hoinar braconau sau ca riga, feugen, modigliani, faceau ceva pe acolo.

De la distanta se vedeau braconieri si petreceri, camere video si PESCAR HOINAR. Scenariul mi l-am inchipuit eu, m-ati contrazis voi si gata.

Concluzia generala a fost ca eu aiurez si voi sunteti baieti de gasca, banuiesc ca discutia continua din lipsa de activitate pescareasca

:?
Scuzele o sa vi le prezint personal cand ne vom cunoaste mai bine.

feugen
veteran
veteran

Re: qui s-excuse s-accuse

Mesaj de feugen » 21 Aug 2010, 11:46

andriipopa75 scrie:am incercat sa nu mai raspund ca sa nu poluam topicul

IMI CER SCUZE DOMNULUI VICTIR TARUS CA L-AM ACUZAT PE NEDREPT CA PETRECEA CU BRACONIERII la CZERO.

Restul, nu v-am pomenit, deci nu v-am jignit.

Faptul ca ati bagat marlite si somotei in ciorba sau ca juvelnicul care vi s-a agatat in elicea de la barca era plin de marlite, sau ca nu ati sarit in haita si la braconieri cum ati sarit pe mine nu are legatura cu faptele bune facute in viata asta.

Am trecut , m-a scarbit peisajul si am plecat . Nu am stat sa intreb pe fiecare de unde e si cu ce scop e in zona.
Eu nu am spus vreun moment ca cei din forumul pescar hoinar braconau sau ca riga, feugen, modigliani, faceau ceva pe acolo.

De la distanta se vedeau braconieri si petreceri, camere video si PESCAR HOINAR. Scenariul mi l-am inchipuit eu, m-ati contrazis voi si gata.

Concluzia generala a fost ca eu aiurez si voi sunteti baieti de gasca, banuiesc ca discutia continua din lipsa de activitate pescareasca

:?
Scuzele o sa vi le prezint personal cand ne vom cunoaste mai bine.

..............................

LE Chestia cu juvelnicul acum am aflat ca este adevarata. Am retras tot ce am scris si-mi cer scuze.
Bucuresti

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 22 Aug 2010, 17:19

Fratilor RECUNOSCUT este pe JUMATATE iertat OK .TOATES TRECATOARE ok :bere:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 22 Aug 2010, 17:27

andriipopa75 scrie: Faptul ca ati bagat marlite si somotei in ciorba
Amice , te-am intrebat : in care situatie se pot retine pestii sub dimensiunea legala . N-ai raspuns . Astept in continuare sa-ti etalezi cunostiintele vis-a-vis de cunoasterea legii .
andriipopa75 scrie: juvelnicul care vi s-a agatat in elicea de la barca era plin de marlite
Eugene , despre ce ,, episod " este vorba ? Cui i s-a intamplat asta ?
andriipopa75 scrie:Am trecut , m-a scarbit peisajul si am plecat
andriipopa75 scrie:De la distanta se vedeau braconieri si petreceri, camere video si PESCAR HOINAR. Scenariul mi l-am inchipuit eu

andriipopa75 scrie:Concluzia generala a fost ca eu aiurez si voi sunteti baieti de gasca, banuiesc ca discutia continua din lipsa de activitate pescareasca.
...........................................................

Vad ca esti orgolios in continuare . Am sa-ti raspund pe masura :

Concluzia generala este ca bati campii ! ..... mai departe :

- aiurezi pe net tragand concluzii alandala ,, in trecere " fiind ,
- ce-ai vazut tu nu erau braconieri ( porti ochelari ? )
- te-a scarbit peisajul !!! Amice , esti total strain de o iesire plina de antren . Noi am sarbatorit ziua unui membru din forum . Probabil tie-ti plac inmormantarile (?!?! ) !
- activitate in pescuit ..... avem ,, berila " ! Tocmai ne-am intors de la inco o iesire plina de satisfactii :

- ecologizat o portiune de mal de Dunare ( nu mult . Doar vreo 2 km ) ,
- pescuit din barci cu satisfactii pe masura ,
- atmosfera de vis ( asa cum probabil nu vei avea vreodata parte ) ,
- vreme splendida ,
- cotele Dunarii .... un vis ! ,
- apa limpede , etc .

......................................................

Concret : data viitoare cand vei simti nevoia unui ,, orgasm psihic " plecat din exces de zel sau exuberanta scarbita ...... autocenzureaza-te drastic , informeaza-te cu lux de detalii , in ,, trecere " pe vre-undeva sau printre niste oameni , opreste-te , da binete , stai o vreme si compileaza . Si-abia apoi fugi la calculator cu ,, stiri fierbinti si reale " .

Fir ..... intins amice !

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 22 Aug 2010, 17:37

??????????? :datz: Nu m-ai stiu ca sa zic ,deoarece suntem cum suntem,iar cu o floare nu se face primavara .
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 22 Aug 2010, 18:55

andriipopa75 scrie: IMI CER SCUZE DOMNULUI VICTIR TARUS CA L-AM ACUZAT PE NEDREPT CA PETRECEA CU BRACONIERII la CZERO.
Cu asta ..... m-ai dat pe spate ! Ce oi fi stat tu si te-oi fi gandit :

,, Ia sa fiu eu spiritual , zeflemitor , sa-i fac p-astia ,, din vorbe " ! Ia sa-ncerc sa sa-i zdrentuiesc cerandu-mi scuze lui Victir Tarus , somitatea sa ( Victir asta e un baiat ! Baiat bun de altfel . Ne-nvata cum sa NU pescuim ! ).
M-au calarit , bulangii ! Las-ca ,, ma urc pe ei " ! Sa vezi ce ,, miez "am sa fiu cu postarea asta ! Ia sa vezi cum ma urc pe situatie ! "

.............................................

Prietene , tu nu lui Tarus trebuie sa-i ceri scuze , ci noua . Lui i-ai facut un bine confundandu-ne pe noi cu el . Daca ne-ar mai fi vazut cineva in afara de tine si-ar fi facut aceeasi dezastruoasa confuzie Tarus ar fi adunat un capital fantastic !
S-ar fi putut afirma despre incompetenta lui echipa ca-s ,, cool " !

Pan-la urma .... ce nu intelegi ? ( chiar asa , .... intelegi ceva ? )

................................................

Tati , ..... ai cazut in ea . Asta e , ti-ai luat-o . Nu mai incerca sa ,, te urci pe situatie " , nu te mai stradui balcanic sa fii ,, miezu'' , taci si-ndura . Punct !
Cat timp nu ai prezentat elegant scuze publice ( la fel de publice ca si confuzia si acuzele ) ne rezervam dreptul sa te facem ,, varza " . Tot PUNCT .

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 22 Aug 2010, 19:02

modigliani .Prietene nu stiu de cind esti impatimit ,s-au poate ? dar sa sti ca numele de TARUS in pescuitul sportiv in tara este un nume ,daca nu ai stiut,inca decind a scos cartile despre pescuit ,cu circa 30 de ani in urma,i-ar cu tv a avut un impact si m-ai mare asa ca cred ca capitolultarus ,eu cred cai ???????Sa faca altii m-ai multe pentru acest sport si dupa aceea sa coctcodaceasca ok . :datz:

azazel
junior
junior

Mesaj de azazel » 22 Aug 2010, 19:46

Tarus ............. a fost un nume , acum .......... nu face decat sa promoveze , balti ........... unde daca te mananca sa te duci dupa emisiunea Inegalabilului , Nestematului , vei prinde fix-pix ,de multe ori ( gen Sarulesti , uita sa spuna telespectatorului ca , in zona unde da EL la peste , nu are voie si omul de rand ) , daca nu prinde nimic , tot " prinde" ceva , ca baga aia navodul sa ai bage in ac un pestic ceva , nu de alta da sa iasa emisiunea beton , asa ca ce o fi facut .................. sa fie bun facut , dar daca le-a facut precum face acum , mai bine sa fie sanatos sa isi vada de altele ca deja ...............

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 22 Aug 2010, 20:29

stiuca scrie:modigliani .Prietene nu stiu de cind esti impatimit ,s-au poate ? dar sa sti ca numele de TARUS in pescuitul sportiv in tara este un nume ,daca nu ai stiut,inca decind a scos cartile despre pescuit ,cu circa 30 de ani in urma,i-ar cu tv a avut un impact si m-ai mare asa ca cred ca capitolultarus ,eu cred cai ???????Sa faca altii m-ai multe pentru acest sport si dupa aceea sa coctcodaceasca ok . :datz:
Ok . Hai s-o lamurim si p-asta ( macar aici sa fim on-topic ) . Parerea mea :

Sa incep cu inceputul , Tarus e ,, istorie " .
Nu contest meritele lui ( foste ) pentru pescuitul din Romania . Blamez in schimb pesonajul ce a devenit . Este un ,, prostituat profesional " si un total depasit de noutate . De ce zic asta ? Hai sa incercam :

- Filmarile lui nu prea mai au demultisor tenta educativa de altadata . Se axeaza predilect pe promovarea diferitelor locatii de pescuit particulare .
- Nu ajunge asta ! Se cramponeaza la fiecare din aceste balti pe un ( ceea ce ar trebui sa fie subcapitol secundar ) capitol culinar vecin cu dezgustul . Paraseste dezinvolt ceea ce-ar trebui sa ramana pescuit .
- Nu-si mai da deloc silinta in a ramane fermecator si urmarit cu placere de catre public : Gafaie-n microfon , vorbeste ,, mult si nimic " despre orice nerozie de pe balta respectiva , iese din cadru sau da zoom total gratuit ( aici vorbesc despre staff-ul lui . Raspunderea e tot a lui )
- Construieste fraze alandala , fara sens , fara esenta , fara ceva educativ , fara .... nimic , fraze ce-ar trebui sa faca deliciul emisiunii .
- Paraseste brusc si nejustificat subiectul ce se vrea a fi prezentat .
- Tortureaza cinic si brutal orice pestisor caruia-i scoate carligul din gura urmand ,, sa-l elibereze " ( sic ! )
- Nu prezinta in nicio emisiune situatia REALA a pescuitului din Romania
- Atinge doar voalat sau deloc capitolul legislativ al pescuitului
- Nu face pentru incpatori nimic . Nici macar o prezentare exacta a unei specii si modalitatea de a o captura ( incepatori - capitol vital si extrem de important )
- Practic nu se implica deloc in pescuitul pe ape salbatice si .....
- Nu face nimic prin ,, puterea pe care-o are " sa vina in sprijinul pescuitului pe acestea ,
- Nu a demarat ( in numele emisiunii " niciun fel de actiune de repopulare , de ecologizare , de mediatizare a vreunei locatii saracite de peste sau a vreuneia urgisita sau vitregita de mediu ,
- ..... nu asculta de niciun sfat de la nimeni .

Acest ultim aspect il scriu in TOTALA cunostiinta de cauza . Natura profesiei a facut sa ma intalnesc cu el la deschiderea/inaugurarea unui mare magazin de scule de pescuit . La ,, zaiafetul " respectiv , cu cate o farfurie de ,, mizilicuri " in fata , cu cate-un pahar de sampanie in mana stanga , am incercat sa leg o pseudo-discutie cu el ( m-am gandit ca-i bine sa-l cunosc inainte sa-l judec ) . Ei bine , ingaima ( efectiv ! ) numa' tampenii , bate campii pe nimic , vorbeste mult si nimic , devine de-a dreptul agresiv in comportament cand i se atrage atentia sau i se sugereaza ceva referitor la directia sau orientarea ce-ar trebui sa o urmeze o emisiune ca cea pe care-o conduce . E total ,, capsulat " in ceea ce face ( a ceea ce-a facut candva ) . Este sortit sa ramana pe loc , sa nu evolueze deloc , sa se plafoneze in imbecilitatea modelului comunist . Treaba lui .

O mica paranteza se cere , mai bou ca el , mai obtuz , mai ingamfat si incult este ..... doar Tibanu . Pe care am avut ( ne ) placerea de a-l cunoaste cu aceeasi nefericita ocazie . Sin inchei tot prin ...... ,, parerea mea ! " .

......................................................

Concret ( dincolo de cat de bine-l cunoastem fiecare , personal sau nu ) : ........ ce dracu' mai este atractiv sau interesant in emisiunile lui ? Nu , acu' pe bune !!! Voua chiar va place ??? Hmmmm .........

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 23 Aug 2010, 10:30

Ultimul post (care intamplator este si on-topic) spune crudul adevar despre Tarus. Sau cel putin eu sunt de acord cu cele precizate in post .Nu ca mi-ar face placere sa scriu aceste lucruri ,deoarece si eu am cartile lui Tarus de pe vremuri ...
Mai mult ,prin '95 a fost singura revista de profil care mi-a publicat, la vremea respectiva ,cateva articole legate de poluarea Muresului ! Asa ca nu-l critic cu placere ... :cry:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns