stiuca scrie:modigliani .Prietene nu stiu de cind esti impatimit ,s-au poate ? dar sa sti ca numele de TARUS in pescuitul sportiv in tara este un nume ,daca nu ai stiut,inca decind a scos cartile despre pescuit ,cu circa 30 de ani in urma,i-ar cu tv a avut un impact si m-ai mare asa ca cred ca capitolultarus ,eu cred cai ???????Sa faca altii m-ai multe pentru acest sport si dupa aceea sa coctcodaceasca ok .

Ok . Hai s-o lamurim si p-asta ( macar aici sa fim on-topic ) . Parerea mea :
Sa incep cu inceputul , Tarus e ,, istorie " .
Nu contest meritele lui ( foste ) pentru pescuitul din Romania . Blamez in schimb pesonajul ce a devenit . Este un ,, prostituat profesional " si un total depasit de noutate . De ce zic asta ? Hai sa incercam :
- Filmarile lui nu prea mai au demultisor tenta educativa de altadata . Se axeaza predilect pe promovarea diferitelor locatii de pescuit particulare .
- Nu ajunge asta ! Se cramponeaza la fiecare din aceste balti pe un ( ceea ce ar trebui sa fie subcapitol secundar ) capitol culinar vecin cu dezgustul . Paraseste dezinvolt ceea ce-ar trebui sa ramana pescuit .
- Nu-si mai da deloc silinta in a ramane fermecator si urmarit cu placere de catre public : Gafaie-n microfon , vorbeste ,, mult si nimic " despre orice nerozie de pe balta respectiva , iese din cadru sau da zoom total gratuit ( aici vorbesc despre staff-ul lui . Raspunderea e tot a lui )
- Construieste fraze alandala , fara sens , fara esenta , fara ceva educativ , fara .... nimic , fraze ce-ar trebui sa faca deliciul emisiunii .
- Paraseste brusc si nejustificat subiectul ce se vrea a fi prezentat .
- Tortureaza cinic si brutal orice pestisor caruia-i scoate carligul din gura urmand ,, sa-l elibereze " ( sic ! )
- Nu prezinta in nicio emisiune situatia REALA a pescuitului din Romania
- Atinge doar voalat sau deloc capitolul legislativ al pescuitului
- Nu face pentru incpatori nimic . Nici macar o prezentare exacta a unei specii si modalitatea de a o captura ( incepatori - capitol vital si extrem de important )
- Practic nu se implica deloc in pescuitul pe ape salbatice si .....
- Nu face nimic prin ,, puterea pe care-o are " sa vina in sprijinul pescuitului pe acestea ,
- Nu a demarat ( in numele emisiunii " niciun fel de actiune de repopulare , de ecologizare , de mediatizare a vreunei locatii saracite de peste sau a vreuneia urgisita sau vitregita de mediu ,
- ..... nu asculta de niciun sfat de la nimeni .
Acest ultim aspect il scriu in TOTALA cunostiinta de cauza . Natura profesiei a facut sa ma intalnesc cu el la deschiderea/inaugurarea unui mare magazin de scule de pescuit . La ,, zaiafetul " respectiv , cu cate o farfurie de ,, mizilicuri " in fata , cu cate-un pahar de sampanie in mana stanga , am incercat sa leg o pseudo-discutie cu el ( m-am gandit ca-i bine sa-l cunosc inainte sa-l judec ) . Ei bine , ingaima ( efectiv ! ) numa' tampenii , bate campii pe nimic , vorbeste mult si nimic , devine de-a dreptul agresiv in comportament cand i se atrage atentia sau i se sugereaza ceva referitor la directia sau orientarea ce-ar trebui sa o urmeze o emisiune ca cea pe care-o conduce . E total ,, capsulat " in ceea ce face ( a ceea ce-a facut candva ) . Este sortit sa ramana pe loc , sa nu evolueze deloc , sa se plafoneze in imbecilitatea modelului comunist . Treaba lui .
O mica paranteza se cere , mai bou ca el , mai obtuz , mai ingamfat si incult este ..... doar Tibanu . Pe care am avut ( ne ) placerea de a-l cunoaste cu aceeasi nefericita ocazie . Sin inchei tot prin ...... ,, parerea mea ! " .
......................................................
Concret ( dincolo de cat de bine-l cunoastem fiecare , personal sau nu ) : ........ ce dracu' mai este atractiv sau interesant in emisiunile lui ? Nu , acu' pe bune !!! Voua chiar va place ??? Hmmmm .........