da cred io ca dai berea

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pe departe sa am vreo disputa cu cineva de pe forumul asta . Sau cel putin asa consider eu . M-a enervat foarte tare reactia userului adriipopo75 , am scris mai sus , de ce .. iar userului todi , i-am raspuns cu o intrebare , care il avanteajeaza , zic eu . N-am nimic cu nimeni , oltean , moldovean , etc. , dimpotriva , am multi prieteni olteni si sunt cu mult peste altii..ANDREI RIGA scrie: In ceea ce priveste disputa voastra cu indianul Larry, cu privire la locul de unde provine fiecare, cred ca exagerat, dar printre colegii de tabara au fost multi olteni
Cel mai in masura sa raspunda este andriipopa , colegul vostru . Interventiile noastre n-au fost decat reactii firesti in fata unei asemenea acuzatii ca cea pe care a facut-o el .kzoli scrie:Si toate acestea ce au in comun cu topicul ?
Ca nu prea inteleg....
Chiar imi pare rau ca s-a nimerit, dintr-o confuzie, sa se jigneasca intre ei oameni care dupa o usoara racorire si-au dat seama ca sunt de aceiasi parte a baricadei, iar dusmanii sunt pe balta cu plasa si generatorul, nicidecum cu degetele pe tastatura!wilddanube scrie:SS ce valuri ai facut pe aici !