Tarus promoveaza braconajul?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 18 Aug 2010, 11:14

hehe, andrei , stai sa vedem ce zice si todi :D :D :D

da cred io ca dai berea :D

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 18 Aug 2010, 11:19

ANDREI RIGA scrie: In ceea ce priveste disputa voastra cu indianul Larry, cu privire la locul de unde provine fiecare, cred ca exagerat, dar printre colegii de tabara au fost multi olteni
Pe departe sa am vreo disputa cu cineva de pe forumul asta . Sau cel putin asa consider eu . M-a enervat foarte tare reactia userului adriipopo75 , am scris mai sus , de ce .. iar userului todi , i-am raspuns cu o intrebare , care il avanteajeaza , zic eu . N-am nimic cu nimeni , oltean , moldovean , etc. , dimpotriva , am multi prieteni olteni si sunt cu mult peste altii..
Nici cu popa n-am nimic , doar ca trebuia sa vina cu o scuza palpabila . Altadata sa deschida ochii mai bine ! Informatia data de el , nu o pot cataloga in niciun fel...
Numai bine!

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 18 Aug 2010, 12:14

Andrei - andriipopa. Mi'este prieten, nu este rau intentionat si baiat foarte de treaba etc. Nu stiu cati dintre noi si'ar fi facut Subaru muci sa populeze o balta cu strapazani adusi de la 60 km distanta. Este hipersensibil la ideea de braconaj dar prea de multe ori vorbeste gura fara el. In fine, l'ati tavalit, you've made your point, acum ajunge :) ?

Cheers

LE Andrei Riga, am creat o confuzie, imi cer scuze.

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 18 Aug 2010, 13:12

Berea este muncheneza , nu-i dau numele ,dar este cea mai renumita berarie din Munchen. Todi, spune-mi unde tre sa ajunga !

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 18 Aug 2010, 14:01

kzoli scrie:Si toate acestea ce au in comun cu topicul ?
Ca nu prea inteleg :oops: ....
Cel mai in masura sa raspunda este andriipopa , colegul vostru . Interventiile noastre n-au fost decat reactii firesti in fata unei asemenea acuzatii ca cea pe care a facut-o el .

Suntem perfect constienti ca deja discutia a ,, alunecat " in off-topic , insa :

- nici nu puteam sa nu reactionam ,
- nici nu avea sens sau justificare deschiderea unui topic special in care sa luam pozitie ,
- denaturarea discutiei , cred eu , a capatat efect de ,, bulgare de zapada " ,
- din postarea dansului intelegem ca-i total impotriva braconajului dar se limiteaza sa ,, latre ursul " cand acesta-si face aparitia ( dar are pretentii la altii sa faca ceva concret in sensul asta . Tipic balcanic )
- SI NU IN ULTIMUL RAND , AM FOST CONFUNDATI CU ..... TARUS SI CU INCOMPETENTA SA ECHIPA DE FILMARE/REALIZARE !!! Orice alta confuzie poate n-ar fi starnit la noi o asemenea vehementa reactie . Mai grava de-atat nu putea fi decat confuzia cu Tibanu si cu hamesitii lui .

......................................................

Propunerea mea este urmatoarea ( am mai facut-o si mai sus cu alte cuvinte ) :

- hai sa ne linistim , lucrurile sunt deja clare asupra ,, identitatii " noastre si a manierei in care practicam pescuitul , andriipopa pe viitor sa gandeasca de cateva ori inainte de a atinge tastele , sa pastram legatura in limite amiabile in asa fel incat sa putem participa impreuna la vreo actiune viitoare impotriva braconajului sau inspre bunul mers al pescuitului din Romania .
Convingerea mea este ca , indiferent de pe ce forum , de prin ce zona a tarii am scrie , avem printre noi tipi ,, valabili " cu care ne-ar face placere sa impartim cateva ore pe vreun mal de garla .

Domnilor , toate cele bune , conciliere si intelepciune ! Fir intins si vreme frumoasa va doresc !

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 18 Aug 2010, 18:05

wilddanube scrie:SS ce valuri ai facut pe aici !
Chiar imi pare rau ca s-a nimerit, dintr-o confuzie, sa se jigneasca intre ei oameni care dupa o usoara racorire si-au dat seama ca sunt de aceiasi parte a baricadei, iar dusmanii sunt pe balta cu plasa si generatorul, nicidecum cu degetele pe tastatura!

Topicul nu a fost deschis pentru lupta cu dusmanul de clasa, in orice caz nu pentru lapidarea lui Tarus. Da ca privim obiectiv, omul a facut pentru popularizarea pescuitului mai mult decat oricine altcineva! Ah, ca a mancat o paine buna din asta, ca a scapat hatzurile cu apologia prajelii si ca a ramas la stadiul "pescar istetz" cam de multi ani, este adevarat... Am deschis discutia pentru ca mi-a parut grava popularizarea unei infractiuni, care are efecte ireversibile asupra unui biotop unic. Toti stim sa tinem secrete locurile nebatute, nu trebuie sa fac eu teoria piramidei trofice si sa va povestesc in cat timp se distruge o locatie cu stiuca popularizata la tv. Tu Wild, iti traiesti viata cu turistii in Delta, ii duci la pescuit pe Belciug?
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 18 Aug 2010, 18:06

data viitoare sa va puneti funde rosii si scuipat la buric ca iote ce va confunda lumea :D

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 18 Aug 2010, 18:14

adiwolf scrie:data viitoare sa va puneti funde rosii si scuipat la buric ca iote ce va confunda lumea :D
data viitoare sa scrii pe tine : ,, eu sunt cel care nu inteleg nimic de pe lumea asta "

sau si mai bine poarta un tricou pe care sa scrie : ,, tricou pe care nu scrie nimic "

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 18 Aug 2010, 18:33

SS pe tine te-am dus vreodata ?
Va zic la toti. Daca obtineti o autorizatie de la RBDD va duc cu placere.
Probabil Victor si Cornel au avut actele necesare.

Eu am fost prima data pe Belciug in 1986. Am tras lotca pe uscat de la 25 pana pe lac. Era o poteca. O trageam pe lemne de salcie. A fost frumos. N-am prea prins. Nu stiam. E altfel la stiuca pe ghiolurile adanci.

N-am mai fost din 2006.

Un sfat - mai menajati-va intre voi !
www.wilddanube.ro

valy_pike
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de valy_pike » 18 Aug 2010, 19:54

Salut ,la toti pescarii !
Sunt nou pe acest forum si am fost nevoit sa intru pentru cateva lamuriri .
Sunt stiucar de freo 35 de ani din Zimnicea ,deci crescut cu Dunarea`n sange si cu un respect fata de peste, foarte bine dezvoltat. Particip alaturi de forumistii ,,Pescar hoinar prin Romania "la mai toate ecologizarile si intrevederile care s-au organizat in legatura cu pescuitul. Si la Dabuleni pot sa va spun ca , EU AM FOST CEL CARE EREA CAT PE CE SA FIU LUAT LA PIETRE DUPA MAL DE ,,pescarii locali" si apostrofat ca de ce ,,mai tulbur apa, daca tot eliberez stiucile care le prind" .Am explicat frumos ca, ce se tot arunca in nalucile noastre, sau in unditile lor ,la toti dupa canal NU SE POATE NUMI STIUCA ( marlite de 100-300grame )dar.... DEGEABA , le explici unora care prind si baga la traista si pestii de o zi .Am incercat in gluma sa le spun ca stiucile luate de ei au avut nevoie de ...exercitii sa poate inghiti naluca oferita si am fost hulit si huiduit sa plec de unde am venit si sa tin astfel de ....prelegeri altora ,nu lor !!!!!!
In saptamana de am pescuit la Dabuleni din cele aproximativ 40 de marlite care s-au aventurat in ,,mosmoandele "mele NU AM RETINUT DECAT 2 MAI ,,AVARIATE "PT. BORSUL PESCARESC DE AVEA SA`L PREGATEASCA EUGEN .Restul au plecat sa mai creasca un pic pt. intrevederea de anul viitor!!!!!
Si colegii mei au facut la fel spre supararea celor din jur . AM FOST FOARTE REVOLTAT CAND LOCALNICII CU BARCILE AU INCEPUT SA NE DEA LA O PARTE SA POARA BAGA PLASELE UNDE AU VAZUT CA PRINDEAM MARLITELE ,DAR SI DEZAMAGIT CA NU LE MAI ZICE NIMENI ....NIMIC .Am plecat in tabara si am dat ,,alarma ", INTENTIONAND CA NOAPTEA SA INTRU INOT SE SA LE TAI PLASELE !!!!!!!!!!! DAR AM FOST TEMPERAT DE COLEGI CA PLASELE SE BAGA CU STIREA POLITIEI DE FRONTIERA SI A TUTUROR CELOR CARE AS FI TREBUIT SA COMBATA ACEST FENOMEN !!!!!!! DECI ....TRAIM IN ROMANICA SI CE SE FACE RAU ESTE FACUT ....CU STIREA AUTORITATILOR !!!!!!!
IN SPERANTA CA SE VA SCHIMBA CEVA IN BINE SI PT. NOI PESCARII ADEVARATI VA UREZ FIR IN DRILLLLLLLL !!!!!!!

Scrie răspuns