Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
srb
- veteran

-
-
srb
- veteran

-
-
marcel gheorghita
- senior

de marcel gheorghita » 16 Apr 2010, 07:47
lukul scrie:marcel gheorghita scrie:lukul scrie:eu stiu ca noi suntem mai prosti moldovenii, dar cred ca la pascani se face treaba si populari si se lupta pt oprirea braconajului....
Mai Lukul, tu esti tare prost...macar taci din gura, ca de asta spune lumea ca moldovenii sunt cum sunt...si altii merg prin tara, pe la concursuri, sa demonstreze contrariul....
mai desteptule se stie ca botosanenii sunt cei mai destepti din moldova, fiind pritre cele mai bogate judete ,unde s a rasturnat caruta cu prosti si betivi,dar tu fiiind un destept ,cred ca cu doua clase mai mult ca trenul si ai si tu vreo doi banuti si vrei sa te dai mare destept, mai spalate ca puti si dupa aia mai vb....desteptule
Esti prea dobitoc ca sa intelegi ceva. Mai bine nu te mai baga nimeni in seama, oricum te bagi singur, ca musca.
Mai bine mai populeaza vreo doua paraie cu 2 kile de obleti, ca sa ai cu ce te lauda....
Respect!
-
George P
- utilizator constant

-
marcel gheorghita scrie:
Esti prea dobitoc ca sa intelegi ceva. Mai bine nu te mai baga nimeni in seama, oricum te bagi singur, ca musca.
Mai bine mai populeaza vreo doua paraie cu 2 kile de obleti, ca sa ai cu ce te lauda....
Respect!
Eu nu prea inteleg legatura intre divergentele care sunt intre voi si popularile facute de asociatie....
-
marcel gheorghita
- senior

de marcel gheorghita » 16 Apr 2010, 08:41
Legatura e urmatoarea:
Populare Pacscani-acuze PP Iasi-acuze-injurii.
Am spus de la inceput ca nu ebine sa vorbesti de persoane pe care nu le cunosti, nu stii ce statut au, nu stii ce au facut....se pare ca bunul simt si respectul lipsesc la unele persoane...sincer imi pare rau ca s-a plecat de la o actiune exemplara, si s-a ajuns unde s-a ajuns....pacat de munca si de implicarea persoanelor de la Pascani, de la Iasi si de unde or mai fi ei....de la mine din birou se vede altfel (ca sa citez un clasic in viata)
Respect!
-
nucus
- veteran

Stiti ce a lasat Stefan cel Mare (nu stefan popescu) ? Stema Moldovei cu capul de bour

si multi (si eu sint moldovean) si-au insusit-o trup si suflet .Oare alegerea ei este intimplatoare? Ce cauta pe Rapitori ,totusi,povestile cu carasi si crapi ?
-
lukul
- utilizator constant

bravo celor de la pascani ,intradevar in romania cel ce face ceva este pus la zid,mai bn strangeti si voi bani din permise si populati-va buzunarele cu bani cum fac mare majoritate a asociatiilor,ca daca ati populat nu e bn,daca fugariti braconierii nu e bn,cred ca sunteti printre singurii din tara care vreti sa face-ti ceva impotriva braconajului pe apele publice.eu cred ca cei care ataca actiunile voastre ori sunt militieni ,ori sunt braconieri ,ori sunt de la asociatii care cu banii din permise isi populeaza buzunarele cu bani ,ori nu au urmarit ce faceti voi in zona......
-
taicanoe
- veteran

-
lukul scrie:bravo celor de la pascani ,intradevar in romania cel ce face ceva este pus la zid,mai bn strangeti si voi bani din permise si populati-va buzunarele cu bani cum fac mare majoritate a asociatiilor,ca daca ati populat nu e bn,daca fugariti braconierii nu e bn,cred ca sunteti printre singurii din tara care vreti sa face-ti ceva impotriva braconajului pe apele publice.eu cred ca cei care ataca actiunile voastre ori sunt militieni ,ori sunt braconieri ,ori sunt de la asociatii care cu banii din permise isi populeaza buzunarele cu bani ,ori nu au urmarit ce faceti voi in zona......
ori tu esti nitel cam prost.
Nu a contestat nimeni actiunile de la Pascani, a fost contestat modul in care se milogeste o asociatie si modul in care jigneste "marea majoritate".
S'altare și bunăstare !
-
lukul
- utilizator constant

taicanoe scrie:lukul scrie:bravo celor de la pascani ,intradevar in romania cel ce face ceva este pus la zid,mai bn strangeti si voi bani din permise si populati-va buzunarele cu bani cum fac mare majoritate a asociatiilor,ca daca ati populat nu e bn,daca fugariti braconierii nu e bn,cred ca sunteti printre singurii din tara care vreti sa face-ti ceva impotriva braconajului pe apele publice.eu cred ca cei care ataca actiunile voastre ori sunt militieni ,ori sunt braconieri ,ori sunt de la asociatii care cu banii din permise isi populeaza buzunarele cu bani ,ori nu au urmarit ce faceti voi in zona......
ori tu esti nitel cam prost.
Nu a contestat nimeni actiunile de la Pascani, a fost contestat modul in care se milogeste o asociatie si modul in care jigneste "marea majoritate".
nu am vazut sa se milogeasca nimeni,doar au cerut sprijinu la cei care sustin actiunile noastre,si daca macar la modul verbal s-ar sustine aceste actiuni cred ca ar fi un pas inainte,ca daca lupta cineva impotriva braconajului si ca se populeaza nu e rau chiar si cu caras si crap ........
-
srb
- veteran

-
sau poti sa nu ne mai plictisesti.asta e cel mai bun lucru care-l poti face.ce zici?