Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Zuckala
- utilizator constant

-
lukul scrie:Zuckala scrie:de ce nu va ajutati voi moldovenii intre voi, nu e de ajuns ca ati napadit toata tara, mai vreti sa va si ajutam?
Apropo, Taica Noe stii ce le-a lasat Stefan cel Mare mostenire moldovenilor?
eu stiu ca noi suntem mai prosti moldovenii, dar cred ca la pascani se face treaba si populari si se lupta pt oprirea braconajului....
si asociatia la care am cotizat eu face populari in fiecare an, baga crap in niste balti care sunt apoi golite noaptea de braconieri, adica eu le cumpar pesti braconierilor. Controale cica se fac zilnic impreuna cu politia, eu pana acum nu am fost controlat niciodata de cei care se lauda ca sunt o ''asociatie de pescari pentru pescari''!
asa ca nu va mai bateti cu caramida in piept si dati-ne exemple ca la laudat toti sunt buni mai ales pescarii.
-
marcel gheorghita
- senior

de marcel gheorghita » 15 Apr 2010, 08:14
lukul scrie:Zuckala scrie:de ce nu va ajutati voi moldovenii intre voi, nu e de ajuns ca ati napadit toata tara, mai vreti sa va si ajutam?
eu stiu ca noi suntem mai prosti moldovenii, dar cred ca la pascani se face treaba si populari si se lupta pt oprirea braconajului....
Mai Lukul, tu esti tare prost...macar taci din gura, ca de asta spune lumea ca moldovenii sunt cum sunt...si altii merg prin tara, pe la concursuri, sa demonstreze contrariul....
-
lukul
- utilizator constant

marcel gheorghita scrie:lukul scrie:Zuckala scrie:de ce nu va ajutati voi moldovenii intre voi, nu e de ajuns ca ati napadit toata tara, mai vreti sa va si ajutam?
Mai Lukul, tu esti tare prost...macar taci din gura, ca de asta spune lumea ca moldovenii sunt cum sunt...si altii merg prin tara, pe la concursuri, sa demonstreze contrariul....
mai desteptule se stie ca botosanenii sunt cei mai destepti din moldova, fiind pritre cele mai bogate judete ,unde s a rasturnat caruta cu prosti si betivi,dar tu fiiind un destept ,cred ca cu doua clase mai mult ca trenul si ai si tu vreo doi banuti si vrei sa te dai mare destept, mai spalate ca puti si dupa aia mai vb....desteptule
-
pensionaru
- veteran

-
@ lukul
Am impresia ca ai ramas fara medicamente de te ei aiurea de toata lumea pe forum. Nu poate sa spuna nimeni nimic de tine ca te si turezi in gol.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
-
Nick
- veteran

Am impresia ca s-a rupt gardul de la Socola. Oamenii astia nu-si dau seama ca pierd orice urma de simpatie pentru actiunile lor, prin faptul ca ori esti cu ei ori impotriva lor. Iar cu jigniri si gramatica de clasa a doua nu cred ca isi vor atrage multi fani.
Luk astept replica ta, pe care fara sa ma chinui prea mult incerc sa o reproduc:
Prostilor cari sunte-ti, no-i ciomagim braconeri, umplem Sirietul de carasi si voi hahalere care sunt-eti nu va ridicati in chicioare sa nie ridicat-i os-anale.
Ptiu, mi-am stalcit limba, e greu sa intru in dialog cu tine, mai LUK....

-
George P
- utilizator constant

-
Nick scrie:Am impresia ca s-a rupt gardul de la Socola. Oamenii astia nu-si dau seama ca pierd orice urma de simpatie pentru actiunile lor, prin faptul ca ori esti cu ei ori impotriva lor. Iar cu jigniri si gramatica de clasa a doua nu cred ca isi vor atrage multi fani.
Luk astept replica ta, pe care fara sa ma chinui prea mult incerc sa o reproduc:
Prostilor cari sunte-ti, no-i ciomagim braconeri, umplem Sirietul de carasi si voi hahalere care sunt-eti nu va ridicati in chicioare sa nie ridicat-i os-anale.
Ptiu, mi-am stalcit limba, e greu sa intru in dialog cu tine, mai LUK....

D-le Nick in primul rand gardul la scoala e inca bun si noi nu cautam fani cum poate cautati dvs...si poate altii nu stau f atenti la ce tasteaza ,de aici nerezultand o gramatica de clasa a II a neaparat...
iar in legatura cu stalcitul limbii vad ca sunteti tot moldovean asa ca lasati-o mai moale.
-
Nick
- veteran

George, faptul ca locuiesc in Iasi, asta nu inseamna ca stalcesc limba, nu stiu de unde a rezultat asta. Pe un forum cartea ta de vizita este felul in care scrii, in acest fel te percep ceilalti.
Luk, la cate greseli are, este perceput ca atare. Vrei sa reprezinti interesele asociatiei din care faci parte, aloca cateva minute si corecteaza un raspuns, asta daca nu-ti iese din prima. Eu am o banuiala ca Luk, saracul, nu poate corecta, ca nu stie unde sa puna o amarata de cratima si cati de ii trebuie sa foloseasca.....

-
George P
- utilizator constant

-
Nick scrie: Oamenii astia nu-si dau seama ca pierd orice urma de simpatie pentru actiunile lor, prin faptul ca ori esti cu ei ori impotriva lor. Iar cu jigniri si gramatica de clasa a doua nu cred ca isi vor atrage multi fani.

Ce legatura are exprimarea unui om cu Asociatia in sine ?
-
Nick
- veteran

Daca 90% din cei care sustin ca sunt de la PP Pascani, se exprima ca niste agramati, ceilalti trag niste concluzii.
-
Zuckala
- utilizator constant

-
exact!