Sprijiniti Asociatia,,Prieteni Pescari''-Filiala Pascani ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
George P
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de George P » 11 Apr 2010, 19:52

apscaras scrie:deja ai luat-o razna,pe bune,chiar te iei de toata lumea
eu nu ma iau de nimeni...

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 12 Apr 2010, 13:23

eu nu ma iau de nimeni...
tu doar jignesti marea majoritate a pescarilor de pe forum ... in rest nimic.

PS
ai uitat sa spui motivele logice si intemeiate pentru care ar interesa pe cineva din alta parte popularea pe care vrei sa o faci ... cat despre faptul ca vrei sa bagi niste peste in apa numai de bine.
S'altare și bunăstare !

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 12 Apr 2010, 13:45

jhonny scrie:Georgica draga si eu am vrut sa iti spun ca seamana a milogeala ce faci tu pe toate paginile.Nu deschid un topic si hop si tu.
dincolo pe Av la pesc. ai postat de cel putin zece ori unu dupa altul....gata ia o pauza de.......100 zile ca te vaiti ca o muiere si te lauzi ca BOC...BOC.
Parca vad ca la anul te aliezi cu fane de la Alba si ne dai cu tifla.
Stii ce e aia TIFLA????
Deja este "aliat" cu fane ala cu doua asociatii si o federatie. :lol:

lukul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lukul » 13 Apr 2010, 21:25

Ioan S. scrie:
jhonny scrie:Georgica draga si eu am vrut sa iti spun ca seamana a milogeala ce faci tu pe toate paginile.Nu deschid un topic si hop si tu.
dincolo pe Av la pesc. ai postat de cel putin zece ori unu dupa altul....gata ia o pauza de.......100 zile ca te vaiti ca o muiere si te lauzi ca BOC...BOC.
Parca vad ca la anul te aliezi cu fane de la Alba si ne dai cu tifla.
Stii ce e aia TIFLA????
Deja este "aliat" cu fane ala cu doua asociatii si o federatie. :lol:
eu cred ca esti un ras , dar daca nu faci nic e simplu sa comentezi ,fa si tu ce fac astia la pascani ,si ar fi in tara mai putini prosti care nu fac nic,implicate....

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 14 Apr 2010, 07:13

lukul scrie:eu cred ca esti un ras, dar daca nu faci nic e simplu sa comentezi ,fa si tu ce fac astia la pascani ,si ar fi in tara mai putini prosti care nu fac nic,implicate....
Eu cred ca sunt implicat ... chiar mai mult decit crezi ! :shock:

Voi pretindeti ca actiunile voastre de la Pascani sunt in favoarea pescarilor ... deci inteleg ca si eu sunt unul dintre pescarii care vor fi afectati de ceea ce faceti voi. Chiar daca sunt un oarecare dintr-o multime de pescari (...) cred ca am voie sa-mi expun parerile in public. Ba mai mult, nu numai ca am voie sa vorbesc liber, liberatea de exprimare este un drept prevazut in Constitutie. Am de asemeni dreptul sa va sprijin sau nu ... dupa cum actiunile voastre imi sunt sau nu pe plac.

Si uite asa am ajuns sa ma implic mai mult decit iti inchipui prin simpla popularizare a drepturilor pescarilor. Ba mai mult, o fac gratis si dezinteresat ...

Prin urmare, indiferent ca-mi dai sau nu voie :lol: , tot te intreb cu ce tupeu vii tu sa-mi ceri sa ma prefac a fi militian pe Siret ? Stii vorba aia ... nu e prost cine cere, prost e cine da ... :shock:
Uite ca eu nu marsez la indemnurile voastre ... altfel zis nu ma intereseaza care dintre noi se pisa mai sus ... :oops:

Nu ti-am cerut niciodata nimic gratis si nu iti datorez nimic, asa ca nu ai dretul sa imi ceri cont de ceea ce fac sau nu fac. Intre noi nu exista nici un fel de relatie oneroasa, nu ti-am cerut vreun ban ca sa-ti dau un permis de pescuit, nu ti-am cerut sa ma sprijini in actiunile mele. :lol: Nu ti se pare ca ma confunzi cu george-filiala ori cu fane-asociatie/federatie ? Si iarasi, cu ce tupeu vii tu sa-mi cer sa aplaud actiunile voastre care nu-mi sunt pe plac ?

Uite ca nu-mi place ca ati deversat caras in Siret. :shock: Ba mai mult, in acest caz va suspectez de hei-rupism la indicatiile lui fane popescu ... pentru ca (probabil) va veni si vremea cind asociatiile vor primi autorizatii de pescuit pe anumite zone din apele publice. (E posibil ca astfel de actiuni, chiar neinspirate, sa conteze ... iar voi vreti totul ! :twisted: )
Nu-mi place ca prin actiunile voastre de control pe Siret acordati credit lui fane popescu ! :oops:
Nu-mi place cind in numele unei usurinte de a controla pescuitul pe Siret vreti sa scapati de pescarii care vin sa caute stiuca si in zona Pascani, in perioada in care pescuitul stiucii este permis. :lol:

Tu speri ca in tara asta sa fie mai putini prosti care nu fac nimic ... eu as vrea sa fie mai putini cei care fac prostii ! :twisted:

Sa-ti mai spun un secret :
Nu datorez nimic asociatiei voastre ! :lol: Asociatia voastra insa imi datoreaza si acum permisul de pescuit pe anul 2008 ! :lol:

George P
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de George P » 14 Apr 2010, 08:38

Ioan S. scrie: Sa-ti mai spun un secret :
Nu datorez nimic asociatiei voastre ! :lol: Asociatia voastra insa imi datoreaza si acum permisul de pescuit pe anul 2008 ! :lol:
am zis ca nu-ti mai raspund dar noi nu i-ti datoram nimic tie....

Asociatia,,Prieteni Pescari'' Iasi probabil i-ti datoreaza permisul pe 2008.
Asociatia noastra(,,Prieteni Pescari''-Filiala Pascani ) este independenta fata de Iasi si nu suntem subordonati lor...

lukul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lukul » 14 Apr 2010, 08:43

Ioan S. scrie:
lukul scrie:eu cred ca esti un ras, dar daca nu faci nic e simplu sa comentezi ,fa si tu ce fac astia la pascani ,si ar fi in tara mai putini prosti care nu fac nic,implicate....
Eu cred ca sunt implicat ... chiar mai mult decit crezi ! :shock:

Voi pretindeti ca actiunile voastre de la Pascani sunt in favoarea pescarilor ... deci inteleg ca si eu sunt unul dintre pescarii care vor fi afectati de ceea ce faceti voi. Chiar daca sunt un oarecare dintr-o multime de pescari (...) cred ca am voie sa-mi expun parerile in public. Ba mai mult, nu numai ca am voie sa vorbesc liber, liberatea de exprimare este un drept prevazut in Constitutie. Am de asemeni dreptul sa va sprijin sau nu ... dupa cum actiunile voastre imi sunt sau nu pe plac.

Si uite asa am ajuns sa ma implic mai mult decit iti inchipui prin simpla popularizare a drepturilor pescarilor. Ba mai mult, o fac gratis si dezinteresat ...

Prin urmare, indiferent ca-mi dai sau nu voie :lol: , tot te intreb cu ce tupeu vii tu sa-mi ceri sa ma prefac a fi militian pe Siret ? Stii vorba aia ... nu e prost cine cere, prost e cine da ... :shock:
Uite ca eu nu marsez la indemnurile voastre ... altfel zis nu ma intereseaza care dintre noi se pisa mai sus ... :oops:

Nu ti-am cerut niciodata nimic gratis si nu iti datorez nimic, asa ca nu ai dretul sa imi ceri cont de ceea ce fac sau nu fac. Intre noi nu exista nici un fel de relatie oneroasa, nu ti-am cerut vreun ban ca sa-ti dau un permis de pescuit, nu ti-am cerut sa ma sprijini in actiunile mele. :lol: Nu ti se pare ca ma confunzi cu george-filiala ori cu fane-asociatie/federatie ? Si iarasi, cu ce tupeu vii tu sa-mi cer sa aplaud actiunile voastre care nu-mi sunt pe plac ?

Uite ca nu-mi place ca ati deversat caras in Siret. :shock: Ba mai mult, in acest caz va suspectez de hei-rupism la indicatiile lui fane popescu ... pentru ca (probabil) va veni si vremea cind asociatiile vor primi autorizatii de pescuit pe anumite zone din apele publice. (E posibil ca astfel de actiuni, chiar neinspirate, sa conteze ... iar voi vreti totul ! :twisted: )
Nu-mi place ca prin actiunile voastre de control pe Siret acordati credit lui fane popescu ! :oops:
Nu-mi place cind in numele unei usurinte de a controla pescuitul pe Siret vreti sa scapati de pescarii care vin sa caute stiuca si in zona Pascani, in perioada in care pescuitul stiucii este permis. :lol:

Tu speri ca in tara asta sa fie mai putini prosti care nu fac nimic ... eu as vrea sa fie mai putini cei care fac prostii ! :twisted:

Sa-ti mai spun un secret :
nu ti a cerut sa faci nic nimeni din aceasta asociatie ,vizavi de faptul ca nu ti convine ca noi mergem pe siret [nici hotului nu i place cand politia il cauta si nu l lasa sa fure],te repeti de multe ori si nu se intelege ce vrei.....

George P
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de George P » 14 Apr 2010, 09:41

ROG UN MODERATOR SA INCHIDA ACEST SUBIECT PT CA NU I-SI ARE NICI UN ROST DEOARECE TOTI VORBESC IN AFARA SUBIECTULUI...

Zuckala
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Zuckala » 14 Apr 2010, 11:50

de ce nu va ajutati voi moldovenii intre voi, nu e de ajuns ca ati napadit toata tara, mai vreti sa va si ajutam?

Apropo, Taica Noe stii ce le-a lasat Stefan cel Mare mostenire moldovenilor?

lukul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lukul » 14 Apr 2010, 20:46

Zuckala scrie:de ce nu va ajutati voi moldovenii intre voi, nu e de ajuns ca ati napadit toata tara, mai vreti sa va si ajutam?

Apropo, Taica Noe stii ce le-a lasat Stefan cel Mare mostenire moldovenilor?
eu stiu ca noi suntem mai prosti moldovenii, dar cred ca la pascani se face treaba si populari si se lupta pt oprirea braconajului....

Închis