1. nu consider ca am jignit pe nimeni,aia fiind parerea mea despre pescarii care pescuiesc in prohibitietaicanoe scrie:Nu ti se pare ca jignesti cam usor marea majoritatea de pe acest forum ?George P scrie:Dupa cum bine vad pe marea majoritate de pe acest forum va intereseaza mai mult cum puteti bracona in perioada de prohibitie....decat cum putem popula o apa publica
si cu astfel de exprimare mai vrei sa fi si ajutat![]()
Si altfel spus "La munca nu la intins mana" adica pune mana pe sapa si lopata fi fa balta pe care sa o populezi cu caras;
mai lasa raurile naturale in pace ca se refac ele si fara "ajutorul" tau
cred ca sunteti singura asociatie care are drept de controlO sa incepem de anul asta controale si la nr de scule si dimensiunile pestilorvoi doar puteti insoti organele de control dar da bine la marea majoritate sa le spui ca faceti controale
2.eu nu vreau sa fiu ajutat(multumesc lui Dumnezeu eu am tot ce i-mi trebuie)si nu stau cu mana intinsa la nimeni dar ajutandu-ne pe noi(ca asociatie) va ajutati pe voi...
3.in legatura cu populatul si cu balta te anunt ca persoanele care au luat permis de la asociatia noastra si-au exprimat dorinta ca din banii stransi din eliberarea permiselor sa populam raul Siret dar vad ca dupa parerea ta probabil raurile naturale o sa se refaca cu ajutorul tau si cu cel al braconierilor.
4.cand am zis ca vom controla la nr de scule si la dimensiunile pestilor ma refeream la controalele efectuate de noi impreuna cu Politia cu care de altfel avem si un protocol de cooperare in vederea eradicarii braconajului.
Oricum sa stii ca esti foarte bun la comentarii in spatele unui monitor ,problema e daca esti in stare sa faci ceva in mod real pt pescari si implicit pt tine.