Sprijiniti Asociatia,,Prieteni Pescari''-Filiala Pascani ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
George P
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de George P » 09 Apr 2010, 18:10

taicanoe scrie:
George P scrie:Dupa cum bine vad pe marea majoritate de pe acest forum va intereseaza mai mult cum puteti bracona in perioada de prohibitie....decat cum putem popula o apa publica
Nu ti se pare ca jignesti cam usor marea majoritatea de pe acest forum ?
si cu astfel de exprimare mai vrei sa fi si ajutat :?
Si altfel spus "La munca nu la intins mana" adica pune mana pe sapa si lopata fi fa balta pe care sa o populezi cu caras;
mai lasa raurile naturale in pace ca se refac ele si fara "ajutorul" tau
O sa incepem de anul asta controale si la nr de scule si dimensiunile pestilor
cred ca sunteti singura asociatie care are drept de control :lol: voi doar puteti insoti organele de control dar da bine la marea majoritate sa le spui ca faceti controale :lol:
1. nu consider ca am jignit pe nimeni,aia fiind parerea mea despre pescarii care pescuiesc in prohibitie
2.eu nu vreau sa fiu ajutat(multumesc lui Dumnezeu eu am tot ce i-mi trebuie)si nu stau cu mana intinsa la nimeni dar ajutandu-ne pe noi(ca asociatie) va ajutati pe voi...
3.in legatura cu populatul si cu balta te anunt ca persoanele care au luat permis de la asociatia noastra si-au exprimat dorinta ca din banii stransi din eliberarea permiselor sa populam raul Siret dar vad ca dupa parerea ta probabil raurile naturale o sa se refaca cu ajutorul tau si cu cel al braconierilor.
4.cand am zis ca vom controla la nr de scule si la dimensiunile pestilor ma refeream la controalele efectuate de noi impreuna cu Politia cu care de altfel avem si un protocol de cooperare in vederea eradicarii braconajului.
Oricum sa stii ca esti foarte bun la comentarii in spatele unui monitor ,problema e daca esti in stare sa faci ceva in mod real pt pescari si implicit pt tine.

George P
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de George P » 09 Apr 2010, 18:36

apropo daca vrei sa vezi o parte din activitatea asociatiei noastre intra aici:
http://www.prietenipescari.ro/pescuit/forum/board,53.0/

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 09 Apr 2010, 19:33

taicanoe scrie:
George P scrie:Dupa cum bine vad pe marea majoritate de pe acest forum va intereseaza mai mult cum puteti bracona in perioada de prohibitie....decat cum putem popula o apa publica
Cred ca mai curind va fi ajutat ... pentru ca e membru in fnpsr-ul lui nea fane de la apsalba/apulum. :lol:
Cred ca va fi ajutat pentru ca majoritatea pescarilor de rapitor sunt de-a dreptul incintati ca s-a aruncat o tona de caras in Siret. :wink:
Cred ca va fi ajutat pentru ca cine nu o face este preocupat mai curind de a bracona in prohibitie. :wink:

Eu zic ca George P viseaza "fumos" si nu se cuvine sa-i stricam planurile de inspiratie fnpsr-ista.

George P
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de George P » 09 Apr 2010, 19:37

Ioan S. scrie:
taicanoe scrie:
Cred ca mai curind va fi ajutat ... pentru ca e membru in fnpsr-ul lui nea fane de la apsalba/apulum. :lol:
Cred ca va fi ajutat pentru ca majoritatea pescarilor de rapitor sunt de-a dreptul incintati ca s-a aruncat o tona de caras in Siret. :wink:
Cred ca va fi ajutat pentru ca cine nu o face este preocupat mai curind de a bracona in prohibitie. :wink:

Eu zic ca George P viseaza "fumos" si nu se cuvine sa-i stricam planurile de inspiratie fnpsr-ista.
nea ironick hai ca m-ai spart cu mesajul ,,Eu zic ca George P viseaza "fumos" si nu se cuvine sa-i stricam planurile de inspiratie fnpsr-ista'' :lol:
esti foarte perspicace si destept..... :lol: :lol:

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 09 Apr 2010, 23:06

1 - parerea ta despre pescarii care pescuiesc in prohibitie nu ma intereseaza dar daca nu realizezi ca ai jignit facand trimitere la marea majoritate inseamna ca ai lacune foarte mari
2 - tu nu vrei sa fi ajutat, tu esti doar milog voluntar in numele asociatiei ... si cu chestia asta ai pus capac :lol: :lol: :lol:
dar ajutandu-ne pe noi(ca asociatie) va ajutati pe voi...
3 -
te anunt ca persoanele care au luat permis de la asociatia noastra si-au exprimat dorinta ...
pai de ce nu le ceri sprijinul lor ? de ce apelezi la un forum pe care activeaza utilizatori din toata tara ? chiar crezi ca pe cineva de la Calafat intereseaza popularea pe care vrei tu sa o faci ? chiar atat de naiv esti ?
4- iar nu sti sa te exprimi
ma refeream la controalele efectuate de noi impreuna cu Politia
controalele le fac organele abilitate ... voi puteti doar insotiti (ca un fel de apendice) acele organe si atat ... si eu am protocol de cooperare cu ONU pentru eradicarea prostiei de pe pamant.

Nu crezi ca lumea sa cam saturat de planuri marete si malaiete realizate eventual pe banii altora ? mai era unu apsalba care facea planuri fantasmagorice despre atragerea milioanelor de euro din fondurile europene ... catre buzunarul propriu
problema e daca esti in stare sa faci ceva in mod real pt pescari
pai le deschid ochii ca sa nu se mai lase vrajiti de catre unii

si daca tot vrei sa faci ceva pentru pescuit si pentru pescari nu vrei mai bine sa achiti o factura de la o populare facuta deja ... factura pe care d-nul Onoare si Curaj a promis ca o achita dar a cam uitat
S'altare și bunăstare !

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 09 Apr 2010, 23:12

George P scrie:apropo daca vrei sa vezi o parte din activitatea asociatiei noastre intra aici:
chiar crezi ca ma intereseaza ? de mine e mult mai aproape Ungaria si Serbia :lol: prefer sa dau 50 euro acolo decat sa dau doi bani ...
S'altare și bunăstare !

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 10 Apr 2010, 00:51

lukul ,cred ca ar fi bine s te hotarasti :esti la pp iasi sau la pp pascani ? (sau poate la ambele?) :oops: .

George P
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de George P » 10 Apr 2010, 06:30

taicanoe scrie: controalele le fac organele abilitate ... voi puteti doar insotiti (ca un fel de apendice) acele organe si atat ... si eu am protocol de cooperare cu ONU pentru eradicarea prostiei de pe pamant.

si daca tot vrei sa faci ceva pentru pescuit si pentru pescari nu vrei mai bine sa achiti o factura de la o populare facuta deja ... factura pe care d-nul Onoare si Curaj a promis ca o achita dar a cam uitat
deoarece nu prea am timp si vad ca nici nu e cazul sa dialoghez cu dvs marele scriitor de povesti va rog daca tot aveti,, protocol de cooperare cu ONU pentru eradicarea prostiei de pe pamant'' cand incep cei de la ONU eradicarea pote vorbiti sa va ia primul.....

nu vad ce legatura am eu cu ce promite altcineva...

George P
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de George P » 10 Apr 2010, 06:34

taicanoe scrie:
George P scrie:apropo daca vrei sa vezi o parte din activitatea asociatiei noastre intra aici:
chiar crezi ca ma intereseaza ? de mine e mult mai aproape Ungaria si Serbia :lol: prefer sa dau 50 euro acolo decat sa dau doi bani ...
daca tot nu va intereseaza nimic din Romania si va place sa pescuiti mai mult in Serbia si Ungaria de ce nu va duceti sa comentati pe forumurile din tarile respective :?:

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 10 Apr 2010, 09:35

George P scrie:daca tot nu va intereseaza nimic din Romania si va place sa pescuiti mai mult in Serbia si Ungaria de ce nu va duceti sa comentati pe forumurile din tarile respective :?:
Tu de liberatea de exprimare ai auzit ?

Închis