Sprijiniti Asociatia,,Prieteni Pescari''-Filiala Pascani ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 06 Apr 2010, 17:45

George P scrie:
pensionaru scrie:George e normal sa ceara crap si caras pentru ca pe multi pescari din zona i-am vazut pescuind cu cate 4-5 bete cu monturi interzise. Ma refer la acele ''bombe'' sau ''sobolan''.
Ar trebui la controalele pe care le face-ti sa aveti in vedere si nr. de bete si de carlige.
Eu de cand ma stiu a pescui nu pescuiesc decat cu un bat si un carlig. Cei ce ma cunosc pot confirma acest lucru.
O sa incepem de anul asta controale si la nr de scule si dimensiunile pestilor dar sa stiti ca pescarii de la neamt care vin in zona noastra iau toti pestii acasa chiar daca au cativa cm... :(
Pescarii din neamt care pescuiesc amonte de stavilarul de la Pascani pescuiesc la scobar si asa este rad tot ce prind. In anii trecuti prindeau si cate 30 kg de scobar pe zi.
As vrea sa verifici cati dintre ei au permis anpa pt ca multi se laudau ca vizeaza la ajvps.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

George P
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de George P » 06 Apr 2010, 17:52

pensionaru scrie:
George P scrie:
pensionaru scrie:George e normal sa ceara crap si caras pentru ca pe multi pescari din zona i-am vazut pescuind cu cate 4-5 bete cu monturi interzise. Ma refer la acele ''bombe'' sau ''sobolan''.
Ar trebui la controalele pe care le face-ti sa aveti in vedere si nr. de bete si de carlige.
Eu de cand ma stiu a pescui nu pescuiesc decat cu un bat si un carlig. Cei ce ma cunosc pot confirma acest lucru.
O sa incepem de anul asta controale si la nr de scule si dimensiunile pestilor dar sa stiti ca pescarii de la neamt care vin in zona noastra iau toti pestii acasa chiar daca au cativa cm... :(
Pescarii din neamt care pescuiesc amonte de stavilarul de la Pascani pescuiesc la scobar si asa este rad tot ce prind. In anii trecuti prindeau si cate 30 kg de scobar pe zi.
As vrea sa verifici cati dintre ei au permis anpa pt ca multi se laudau ca vizeaza la ajvps.
anul trecut nu prea am verificat pescarii pt ca nu ei sunt marea problema,dar de anul asta ai vom verifica la permise si chiar la dimensiunile legale ale pestilor

George P
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de George P » 06 Apr 2010, 20:00

pensionaru scrie:
George P scrie:
poate dai un mesaj pe forum cand vin cei care iau 30 kg de peste si nu au permise de pescuit(ANPA)

lukul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lukul » 06 Apr 2010, 21:22

bravo voua celor de la pascani tineti o tot asa

George P
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de George P » 07 Apr 2010, 09:28

lukul scrie:bravo voua celor de la pascani tineti o tot asa
O sa o tinem daca o sa avem ceva sustinere...

lukul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lukul » 07 Apr 2010, 22:29

dupa cum am vazut aveti sustinere de la iasi va da afara de pe site asociatie pt ca intrebati ce au facut cu banii si de ce nu fac si ei ce fac cei de la pascani...... http://www.prietenipescari.ro/pescuit/f ... c,1918.60/

lukul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lukul » 08 Apr 2010, 06:15

dragi pescari din romania intrati aici http://www.prietenipescari.ro/pescuit/f ... c,1918.60/ si intreba ti si voi de ce sunt sterse mesajele care ai intreba pe cei de la iasi ce au facut cu banii stransi de la pescarii de ape curgatoare si de ce le da ban, asa se duce un dialog pe cei ce nu le convin ca discutii dam ban chiar daca au vb civilizat......

marcel gheorghita
senior
senior

Mesaj de marcel gheorghita » 08 Apr 2010, 08:05

Din pacate (sau din fericire) urmaresc ambele forumuri zilnic (in loc de cafeaua de dimineata), si vad ca mare e gradina si unii mai evadeaza....om bun, acolo ti s-a explicat ca banii care se strang la filiala voastra raman la voi, deci trebuie sa intrebi pe conducatorul de acolo ce a facut cu banii...vad ca aici ai invatat sa scrii cursiv, sau ai pe cineva care scrie pt tine, dupa dictare....
Probabil ca putin respect fata de alte persoane pe care nu le cunosti nu ar strica, multi dintre ei au in spate o varsta si o experienta (si competitionala) pe care dumneata nu o sa ajungi vreodata sa o ai, la modul in care vezi problema....
Cu stima!

PS: nu sunt si nici n-am de gand sa fiu, deocamdata, membru PP, doar simplu cotizant AJVPS

lukul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lukul » 08 Apr 2010, 21:15

marcel gheorghita scrie:Din pacate (sau din fericire) urmaresc ambele forumuri zilnic (in loc de cafeaua de dimineata), si vad ca mare e gradina si unii mai evadeaza....om bun, acolo ti s-a explicat ca banii care se strang la filiala voastra raman la voi, deci trebuie sa intrebi pe conducatorul de acolo ce a facut cu banii...vad ca aici ai invatat sa scrii cursiv, sau ai pe cineva care scrie pt tine, dupa dictare....
Probabil ca putin respect fata de alte persoane pe care nu le cunosti nu ar strica, multi dintre ei au in spate o varsta si o experienta (si competitionala) pe care dumneata nu o sa ajungi vreodata sa o ai, la modul in care vezi problema....
Cu stima!

PS: nu sunt si nici n-am de gand sa fiu, deocamdata, membru PP, doar simplu cotizant AJVPS
nu numai eu am pus acele intrebari ,si ca sa stii eu sunt membru cotizant de trei ani la pp iasi si vad ca ei cu banii dati de noi pescarii nu fac ceea ce ar trebui sa faca [sa populeze si sa faca controale pe apele publice ca de asta strang banii pe permisele de pescuit pt apele publice],in legetura cu ce fac cei de la pascani cu bani se vede ca au si populat si zilnic sunt in control pe siret .nu cred ca ar trebui sa fie banati cei care incearca sa aiba un dialog cu presedintele de pp iasi,si in loc sa raspunda la intrebari sunt banati si mesajele lor sunt transferate in alta parte inclusiv cele scrise de cei de la iasi care daca sunt scrise de ei ar trebui sa nu le mute sau nu sunt demne.in ceea ce priveste esti prea destept pt secolu asta si sa stii ca nu prea stiu sa umblu cu tastatura de asta poate mai am greseli prin mesaje dar scuzama .cu stima

lukul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lukul » 08 Apr 2010, 21:25

marcel gheorghita uitate ca i a transferat si pe cei din sv pt ca cer sa se faca treaba, adica ca sa intelegi tu dumnule sa lupte impotriva braconajului 8)

Închis