Sprijiniti Asociatia,,Prieteni Pescari''-Filiala Pascani ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Sprijiniti Asociatia,,Prieteni Pescari''-Filiala Pascani ?
Care vrea sa doneze sau sa sponsorizeze Asociatia,,Prieteni Pescari''-Filiala Pascani pt a popula raul SIRET cu cat mai mult peste o poate face fie direct in contul Asociatiei deschis la BRD nr.cont: sv30587752400 sau la sediul asociatiei in Pascani ;str.Eugen Stamate ; nr.6-8 [/b]
cine vrea sa stie mai multe despre asociatie gaseste aici:
http://www.prietenipescari.ro/pescuit/forum/board,53.0/
cine vrea sa stie mai multe despre asociatie gaseste aici:
http://www.prietenipescari.ro/pescuit/forum/board,53.0/
-
- utilizator constant
pt cel ce ma intrebat in privat :
-banii se strang la sediul Asociatiei,,Prieteni Pescari''-Filiala Pascani ,str.Eugen Stamate ;nr.6-8;sau direct in contul asociatiei deschis la BRD cont nr.SV30587752400
-Chitantele le dau eu sau cine e la Sediu in momentul respectiv
-puietul il cumparam noi membrii asociatiei de unde e cel mai ieftin
-ca specii de peste ne-am gandit la crap si caras care se gaseste in zona noastra
Oricum la noi este transparenta maxima si dupa paste mai dam o tona de peste din banii stransi din eliberarea permiselor de pescuit
-banii se strang la sediul Asociatiei,,Prieteni Pescari''-Filiala Pascani ,str.Eugen Stamate ;nr.6-8;sau direct in contul asociatiei deschis la BRD cont nr.SV30587752400
-Chitantele le dau eu sau cine e la Sediu in momentul respectiv
-puietul il cumparam noi membrii asociatiei de unde e cel mai ieftin
-ca specii de peste ne-am gandit la crap si caras care se gaseste in zona noastra
Oricum la noi este transparenta maxima si dupa paste mai dam o tona de peste din banii stransi din eliberarea permiselor de pescuit
Asa suntem unii dintre noi ... ceva mai reticenti cind vine vorba de asociatii !George P scrie:Dupa cum bine vad pe marea majoritate de pe acest forum va intereseaza mai mult cum puteti bracona in perioada de prohibitie....decat cum putem popula o apa publica

Am totusi o intrebare : Ce a zis inspectorul ANPA despre populare facuta de voi ?

-
- utilizator constant
Ce ai fi vrut sa zica?Ioan S. scrie:Asa suntem unii dintre noi ... ceva mai reticenti cind vine vorba de asociatii !George P scrie:Dupa cum bine vad pe marea majoritate de pe acest forum va intereseaza mai mult cum puteti bracona in perioada de prohibitie....decat cum putem popula o apa publica![]()
![]()
Am totusi o intrebare : Ce a zis inspectorul ANPA despre populare facuta de voi ?
Foarte multi pescari nu au dorit sa sustina petitia referitoare la permisele de pescuit si nu au semnat-o gratis deci fara bani .Nu vad prea multi care sa vrea sa dea bani pe timpul asta de criza pentru populari.Poate se vor gasi si oameni cu bani si cu suflet mare care sa vrea sa contribuie cu ceva bani. Sa auzim numai de bine. Mircea13