Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Teodor
- veteran

-
"dumnule"
lukul
Marcel, ti-a dat deja un mesaj.
Cei care doresc pot citi cap-coada si pot trage singuri concluzii.
... bune ... rele... asta e "viata" pe un forum.

"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
-
lukul
- utilizator constant

banati toata romania pt a nu va mai pune nimeni intrebari incomode domnule teodor numai ca aici nu ne puteti transfera si lumea va vedea cat de josnici sunteti si cum puneti pumnul in gura la ce ce va intreaba civilizat ce ati facut cu banii stransi din eliberare permiselor pt apele publice.bani care ar trebuii folositi macar cum ai folosesc cei de la pascani.chiar si cei de la sv ai transferati pt ca va cer sa faceti controale pt a eradica braconajul.cititi aici cei ce vreti sa vedeti cum se poarta un dialog cu cei de la asociatia pp iasi
http://www.prietenipescari.ro/pescuit/f ... c,1918.80/
-
Gabor Gabriel
- utilizator constant

Eu ii cunosc personal pe cei care au fondat Asociatia Prieteni Pescari, si pot garanta ca nu au nevoie pentru ei nici macar de 10 bani pentru un pachet de chibrituri din banii pescarilor.
Nu am timp sa citesc si forumul lor, dar daca as fi in locul lui Don Corleone, sa vezi ce curatenie as face. Pe forum TREBUIE dictatura, ca altfel ti se urca prostii in cap.
(nu pot da numele unui forum de acvaristica unde activez, sa vezi acolo disciplina ca-n armata)
-
lukul
- utilizator constant

Gabi Dan scrie:Eu ii cunosc personal pe cei care au fondat Asociatia Prieteni Pescari, si pot garanta ca nu au nevoie pentru ei nici macar de 10 bani pentru un pachet de chibrituri din banii pescarilor.
Nu am timp sa citesc si forumul lor, dar daca as fi in locul lui Don Corleone, sa vezi ce curatenie as face. Pe forum TREBUIE dictatura, ca altfel ti se urca prostii in cap.
(nu pot da numele unui forum de acvaristica unde activez, sa vezi acolo disciplina ca-n armata)
cred ca ai cunoasteti rau,sau poate din punct de vedere al concursurilor,dar ce fac ei impotriva braconajului si ce au facut cu banii pana acum sunt inrebari civilizate care ar trebui sa raspunda la ele daca nu au nic de ascuns,si nu se poate sa pui pumnu in gura si la cei de la pascani si la cei de la sv ....cititi aici cum se pune pumnu in gura ...
-
lukul
- utilizator constant

daca nu ar lupta baietii de la pascani impotriva braconajului si nu ar popula ,nu as vedea o diferenta intre ajvps si asc.pp iasi,si cred ca cei ar trebui sa si schimbe numele ca se face de ras cu voi cu ceea ce faceti ,si ar mai trebui sa si faca site lor ...cititi aici
-
lukul
- utilizator constant

daca cei de la pp iasi ar veni si ei in ajutorul celor de la pascani ,facand controale impreuna sau singuri si populand si ei ,ca totusi strang bani pe permise pe raza judetului sar vedea mai mult decat ce fac cei de la pascani singuri .pp iasi fac ca si ajvps doar strang banii ca treaba......
http://www.prietenipescari.ro/pescuit/f ... ,1918.120/
-
Gabor Gabriel
- utilizator constant

Lukul, cu braconajul nu prea ai ce face.
Stiu cazul concret al Rogojestiului, unde toti braconierii trimisi in instanta au fost sanctionati cu amenda de 100 lei, neconstituind pericol public.
Dar , populare se poate face mai ales ca puietul nu e scump de loc.
Ar trebuie filmate cat de cat popularile si postate macar pe youtube.
-
lukul
- utilizator constant

Gabi Dan scrie:Lukul, cu braconajul nu prea ai ce face.
Stiu cazul concret al Rogojestiului, unde toti braconierii trimisi in instanta au fost sanctionati cu amenda de 100 lei, neconstituind pericol public.
Dar , populare se poate face mai ales ca puietul nu e scump de loc.
Ar trebuie filmate cat de cat popularile si postate macar pe youtube.
poate dar noi am prins acela si faptas de doua ori si nici macar nu au fost facute dosare sau de fapt au dat cu autor necunoscut noi dandu le nume si porecla ,noi vom popula saptamana viiitoare dar am postat popularea trecuta cea cu 1200kg .....
-
George P
- utilizator constant

-
Cei care vor sa directioneze cei 2% din impozitul pe venit pt Asociatia,,Prieteni Pescari"-Filiala Pascani completati declaratia 230 pe care o puteti descarca de aici :
http://img255.imageshack.us/img255/3765/frtitluz.png
trebuie sa completati numai la pct 1 la DATELE DE IDENTIFICARE ALE CONTRIBUABILULUI si sa va prezentati cu declaratia 230 la sediul Admininistratiei Financiare la care sunteti arondati

-
taicanoe
- veteran

-
George P scrie:Dupa cum bine vad pe marea majoritate de pe acest forum va intereseaza mai mult cum puteti bracona in perioada de prohibitie....decat cum putem popula o apa publica
Nu ti se pare ca jignesti cam usor
marea majoritatea de pe acest forum ?
si cu astfel de exprimare mai vrei sa fi si ajutat
Si altfel spus "La munca nu la intins mana" adica pune mana pe sapa si lopata fi fa balta pe care sa o populezi cu caras;
mai lasa raurile naturale in pace ca se refac ele si fara "ajutorul" tau
O sa incepem de anul asta controale si la nr de scule si dimensiunile pestilor
cred ca sunteti singura asociatie care are drept de control

sau sunteti vreun organ sub acoperire

sau nu sti ca voi puteti doar insoti organele de control ... dar da bine la marea majoritate sa le spui ca faceti controale

S'altare și bunăstare !