George P scrie: Deci daca nu mi-a zis nimic inspectorul ANPA nu e cazul sa-mi zici tu un neica nimeni....
.......................................
Si ca fapt divers afla ca 5% din pestele populat era crap...si tot ca fapt divers ,,cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia...
Dupa cate i-mi dau seama noi am mai vorbit pe un alt forum,dar si atunci ca si acum am ajuns la concluzia ca cu un destept ca tine nu se poate vorbi,deci de acum nu-ti voi mai raspunde la nimic...
Acuma, daca tot au trecut Sarbatorile Pascale, nu prea e cazul sa ramin dator ...George P scrie: esti foarte perspicace si destept.....

Vad ca erai preocupat daca deversarea de caras in Siret a fost sau nu ilegala. Afla ca asta nu ma intereseaza citusi de putin ... stiut fiind ca in Romania nici prostia nu este ilegala !

Din nefericire pentru voi, avem libertate de exprimare ... si legea nu ne obliga sa cersim permise de pescuit pe la usile voastre, ale astora de va credeti stapinii apelor publice.

In cazul vostru, vorba aia post-decembrista vad ca o aplicati pe Siret ...

Spui ca era mult caras pe Siret in urma cu vreo 20 de ani ? Dar ce alti pesti mai erau pe atunci pe Siret ? Cite specii puteau supravietui acelui maxim de poluare atins la sfirsitul anilor '80 (poate si inca vreo citiva ani dupa revolutie) ? Vorbim aici despre apogeul industriei romanesti, inclusiv a celei chimice (iti mai amintesti de poluarile de la fabrica de zahar din Bucecea si de la Metadet Falticeni). Vorbim de asemeni despre apogeul chimizarii agriculturii tot din acei ani.
Nu stii vorba aia post-decembrista ? Hai ca ti-o zic eu :
Ce bine era ... cind era rau !