Sprijiniti Asociatia,,Prieteni Pescari''-Filiala Pascani ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Apr 2010, 08:35

Incercati sa populati cu bass,sigur ve-ti gasi sponsori. :lol: Cred ca cel mai bine ar fi o populare masiva cu raci.Nu rideti,se obtin multiple avantaje:
-craparii si carasarii nu vor mai pescui cu toata artileria din dotare din motive de lipsa de munitie+disconfortul creat de un rac pentru care trebuie sa plantezi montura la 200m.Incet ,incet se vor indrepta spre locatii mai cofortabile...Pescarii vreau sa zic.
-racii sint o sursa de hrana naturala atit pentru rapitor cit si pentru unii pasnici.
- locatia astfel populata v-a avea propriul sistem de aparare impotriva pescuitului excesiv.
-singura metoda viabila de pescuit va fi ,a-ti ghicit,cu artificiale...
Nu este un scenariu ,s-a intimplat in realitate.Deabia dupa ce au disparut racii,am realizat ce am pierdut de fapt... :cry:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

lukul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lukul » 20 Apr 2010, 19:54

cred ca cel mai bine s-ar popula cu rechin, ca altii dupa multe multe studii ,din banii stransi au ajuns la concluzia ca mai bine asi populeaza buzunarele cu bani decat sa populeze apele publice .ajvps pascani trimit oamenii la braconat sau impart pestele cu ei........

antibraconaj
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de antibraconaj » 21 Apr 2010, 10:18

bravo voua,la mai multe tone,face-ti si voi cei ce criticati ce fac cei de la pascani dar cu fapta nu cu vorba

lukul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lukul » 22 Apr 2010, 12:19

cel mai bine ati cumpara pestele de la braconieri,intrebati pe cei de la militia pascani ca au si ei de vanzare sau va trimite la fratii lor....

micutzu*camataru
junior
junior

Mesaj de micutzu*camataru » 24 Apr 2010, 16:42

Foarte bine ca populati si va ocupati cu adevarat de lupta impotriva braconajului . E bine ca inca mai sunt cativa oameni care doneaza bani si mai bine ca acei bani se strang in scopurile in care trebuie , nu pentru vile sau masini cum fac altii . Felicitari celor care sprijiniti Asociatia PP Pascani .

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 24 Apr 2010, 17:48

Dati apelor curgatoare ce e al apelor curgatoare, si baltilor ce e al baltilor.Atat laudati faptele acestea de parca vezi doamne, ati facut din rahat bici.Sau la voi, acolo, apele curgatoare is pline de caras, iar baltile is pline de salau, somn, avat, etc.Daca faci un lucru, fa-l cu cap, si ai sa fii apreciat mult mai mult, iar daca faci o tampenie, nu bate toba.ceea ce ati facut voi, e o treaba complet anapoda, ce atatea felicitari si ridicari in slavi?iar ptr aia care ii felicitati, nu-i mai ridicati in slavi, ca poate vi-i violeaza ingerii.hai pa.

antibraconaj
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de antibraconaj » 24 Apr 2010, 20:59

srb scrie:Dati apelor curgatoare ce e al apelor curgatoare, si baltilor ce e al baltilor.Atat laudati faptele acestea de parca vezi doamne, ati facut din rahat bici.Sau la voi, acolo, apele curgatoare is pline de caras, iar baltile is pline de salau, somn, avat, etc.Daca faci un lucru, fa-l cu cap, si ai sa fii apreciat mult mai mult, iar daca faci o tampenie, nu bate toba.ceea ce ati facut voi, e o treaba complet anapoda, ce atatea felicitari si ridicari in slavi?iar ptr aia care ii felicitati, nu-i mai ridicati in slavi, ca poate vi-i violeaza ingerii.hai pa.
fa si tu ce au facut cei de la pascani ,ca din pat e simplu sa vb,ei poate nu ai inteles o fac ca au spirit civic nu au salar sau alte interese,dar tu ai ataci degaba ,ca nu au populat cu specii care sunt pe siret,eu cred ca daca mai opresc din braconaj ,si pestele aisi depune icrele se populeaza singure apele ,ei dupa cate vad eu fac astiuni contra braconajului infiecare zi si asta inseamna ceva.....

lukul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lukul » 24 Apr 2010, 21:14

srb scrie:Dati apelor curgatoare ce e al apelor curgatoare, si baltilor ce e al baltilor.Atat laudati faptele acestea de parca vezi doamne, ati facut din rahat bici.Sau la voi, acolo, apele curgatoare is pline de caras, iar baltile is pline de salau, somn, avat, etc.Daca faci un lucru, fa-l cu cap, si ai sa fii apreciat mult mai mult, iar daca faci o tampenie, nu bate toba.ceea ce ati facut voi, e o treaba complet anapoda, ce atatea felicitari si ridicari in slavi?iar ptr aia care ii felicitati, nu-i mai ridicati in slavi, ca poate vi-i violeaza ingerii.hai pa.
cred ca sunt de laudat faptele care le fac cei de la pascani, fata de faptul ca se lupta impotriva braconatului piscicol mai arata undeva in tara unde sau prins atatia braconieri ,fa tu mai multe si te vom lauda si pe tine ......

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 24 Apr 2010, 22:24

ba p u l e l o r, mie mi se rupe p u l a de actiunile voastre de rahat, ca oricum o sugeti ieftin, si nu imi mai ziceti voi ce sa fac ptr ca deja mi-e acru in p u l a de voi.vi-am zis cretinilor sa bagati in ape curgatoare ce e al apelor curgatoare, nu **** ala de caras ptr toti flamanzii.dar nu va duce capul ala, si tind sa cred ca il aveti degeaba, eventual ca sa nu va ploua in gat.hai pa ca mi-e acru de voi.pupati-va voi intre voi chiar si in locuri intime si dosnice.jet. :arrow:

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 24 Apr 2010, 22:26

aveti ceva studii superioare in privinta asta?De populati asa dupa capul vostru?s-a facut un studiu de impact asupra celorlalte specii?daca da, va invit la discutii, daca nu, cum zice englezul, blow me si gura mica.

Închis