Sprijiniti Asociatia,,Prieteni Pescari''-Filiala Pascani ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
mai srb da vad ca esti cunoscator mare .. ia sa vii tu si sa populezi si sa faci ce fac baietii de la pascani , ca de vorbit poti , dar sa faci ceva , nimic . vad ca ti-ai luat foc .. dar nu stiu de ce . ai ceva cu astia de la pascani sau esti invidios ca nicaieri nu se mai fac actiune de felu asta ? si sa faci tu niste studii ca am auzit ca esti bun .. baietii de la pascani merita laudati pentru ca se implica foarte mult . si lasa alcoolul ca mai ai o zi si mori .
esti prea prost pentru era asta ,dute si te educa ,ca esti prea prost si ma repet iar esti prea prea prost,daca ai avea cei 7 ani de acasa dar se vede ca nu.....srb scrie:ba p u l e l o r, mie mi se rupe p u l a de actiunile voastre de rahat, ca oricum o sugeti ieftin, si nu imi mai ziceti voi ce sa fac ptr ca deja mi-e acru in p u l a de voi.vi-am zis cretinilor sa bagati in ape curgatoare ce e al apelor curgatoare, nu **** ala de caras ptr toti flamanzii.dar nu va duce capul ala, si tind sa cred ca il aveti degeaba, eventual ca sa nu va ploua in gat.hai pa ca mi-e acru de voi.pupati-va voi intre voi chiar si in locuri intime si dosnice.jet.
-
- utilizator nou
cu prostu daca ati pui mintea esti mai prost ca el,trage tu concluziile,dupa cum spun si altii esti mult prea prost crescut........srb scrie:ba p u l e l o r, mie mi se rupe p u l a de actiunile voastre de rahat, ca oricum o sugeti ieftin, si nu imi mai ziceti voi ce sa fac ptr ca deja mi-e acru in p u l a de voi.vi-am zis cretinilor sa bagati in ape curgatoare ce e al apelor curgatoare, nu **** ala de caras ptr toti flamanzii.dar nu va duce capul ala, si tind sa cred ca il aveti degeaba, eventual ca sa nu va ploua in gat.hai pa ca mi-e acru de voi.pupati-va voi intre voi chiar si in locuri intime si dosnice.jet.
-
- junior
bine bre, voi sunteti ai mai destepti din romania.mai caractere sunteti.nu stiu unde dracu` ati stat ascunsi pana acum.faceti parte cumva din familia strutilor?e un vers tare, si exact cum e versul faceti si voi: " si toti se pupa-n _)_ si se plang in cor " bafta la vaitat si priviti-va in oglinda sa vedeti care n-are aia 7 ani de acasa si care e mai prost.vi-am rabdat dobitoceniile inca de cand a aparut catalepticul acela de lukul, care arunca in stanga si in dreapta ca toata suflarea braconeaza.pai pana cand ba?aveti tarla privata aici pe forum si eo nu stiu?si tineti minte, din 2006 nu am avut treaba cu nimeni si nu am injurat pe nimeni da` voi ati intrecut masura, parca ati fii buricii pamantului, nu va mai ajunge nimeni cu prajina la nas.iar despre studii, aflati, bre, trupa vesela, ca am o facultate de piscicultura in spate, nu frec menta ca voi sa vorbesc aiureli si sa fac lucruri anapoda.hai pa 

dupa cum te-ai exprimat in mesajele anterioare ai dat dovada de prostie crasa si ca ai cei 7 ani de acasa,nu prea cred ca ai studii superioare ,cred ca in spate se refera in spatele blocului sau in spatele casei tale sau de fapt cred ca ai forta[nija] creerului si o tii chiar in spate,de acum in colo nu-ti voi mai raspunde ca dupa cum ati spuneam daca te pui cu prostu esti mai prost ca el,oarecum esti prea destept si taci ..............srb_ scrie:bine bre, voi sunteti ai mai destepti din romania.mai caractere sunteti.nu stiu unde dracu` ati stat ascunsi pana acum.faceti parte cumva din familia strutilor?e un vers tare, si exact cum e versul faceti si voi: " si toti se pupa-n _)_ si se plang in cor " bafta la vaitat si priviti-va in oglinda sa vedeti care n-are aia 7 ani de acasa si care e mai prost.vi-am rabdat dobitoceniile inca de cand a aparut catalepticul acela de lukul, care arunca in stanga si in dreapta ca toata suflarea braconeaza.pai pana cand ba?aveti tarla privata aici pe forum si eo nu stiu?si tineti minte, din 2006 nu am avut treaba cu nimeni si nu am injurat pe nimeni da` voi ati intrecut masura, parca ati fii buricii pamantului, nu va mai ajunge nimeni cu prajina la nas.iar despre studii, aflati, bre, trupa vesela, ca am o facultate de piscicultura in spate, nu frec menta ca voi sa vorbesc aiureli si sa fac lucruri anapoda.hai pa

-
- junior
- semlecangheorghe
- veteran
Am citit tot topicul asta despre "laudabila "initiativa de a popula. Parca ar fi un cliseu:"vai ce ecologisti sintem noi ca vrem sa populam si voi sinteti braconieri si nu va intereseaza nimic"Ca argument in favoarea acestei afirmatii vezi ce-a de-a treia postare a lu George.P.
Sa populezi pare un lucru onorabil. dar se poate face asta oricum? Si cu orice?Carasul si crapul sint ceea ce lipseste unei ape ca Siretul?Raspunsul PERTINENT, la aceste intrebari il poate da cineva specializat in domeniu.De aceea s-a scandalizat Doryan si pe buna dreptate. Ca a folosit limbaj inadecvat este o alta problema.Dar ideea transmisa de el este valabila.Ca asociatie ,daca tii la mediu, ai si alte alternative. De exemplu n-am auzit pina acuma de vreo asociatie care sa identifice si sa pazeasca LOCURILE NATURALE ,de reproducere a pestelui.In schimb toate cheltuie bani cu proiecte inutile, platite unei anume clientele,sau poate gresesc,dar cheltuite pe ceva ce nu duce la inmultirea pestelui.Sau populeaza haotic cu caras de pescarie. La Ghioroc ,in Arad ,s-a populat cu crap si caras si uite asa au disparut brusc racii, importanta sursa de hrana pentru majoritatea speciilor.Nu am dovezi ca din aceasta cauza sau distrus racii in masa, dar disparitia lor coincide cu acea populare.Coincidenta?Un raspuns pertinent ar fi de mare utilitate pe viitor ,dar cine sa-l dea,ca unii viseaza la populari cu lostrita ,fac federatii si ei nici nu stiu cum arata malul unui riu intre doua localitati.Si mai viseaza sa-i prinda pe aia de dau cu tripla la stilul finesee. Si ei nici nu stiu de care parte se tine o lanseta.
Si n-am vazut nici o asociatie care sa ia pozitie fata de distrugerea mediului de marii poluatori industriali.
Ce pozitie oficiala are filiala Pascani,fata de proiectul Rosia Montana.Neutra?A-ti luat atitudine in vreun fel?S-au a-ti gasit o specie mutanta de caras rezistenta la cianuri,fie ele si ecologic neutralizate?
Sa populezi pare un lucru onorabil. dar se poate face asta oricum? Si cu orice?Carasul si crapul sint ceea ce lipseste unei ape ca Siretul?Raspunsul PERTINENT, la aceste intrebari il poate da cineva specializat in domeniu.De aceea s-a scandalizat Doryan si pe buna dreptate. Ca a folosit limbaj inadecvat este o alta problema.Dar ideea transmisa de el este valabila.Ca asociatie ,daca tii la mediu, ai si alte alternative. De exemplu n-am auzit pina acuma de vreo asociatie care sa identifice si sa pazeasca LOCURILE NATURALE ,de reproducere a pestelui.In schimb toate cheltuie bani cu proiecte inutile, platite unei anume clientele,sau poate gresesc,dar cheltuite pe ceva ce nu duce la inmultirea pestelui.Sau populeaza haotic cu caras de pescarie. La Ghioroc ,in Arad ,s-a populat cu crap si caras si uite asa au disparut brusc racii, importanta sursa de hrana pentru majoritatea speciilor.Nu am dovezi ca din aceasta cauza sau distrus racii in masa, dar disparitia lor coincide cu acea populare.Coincidenta?Un raspuns pertinent ar fi de mare utilitate pe viitor ,dar cine sa-l dea,ca unii viseaza la populari cu lostrita ,fac federatii si ei nici nu stiu cum arata malul unui riu intre doua localitati.Si mai viseaza sa-i prinda pe aia de dau cu tripla la stilul finesee. Si ei nici nu stiu de care parte se tine o lanseta.
Si n-am vazut nici o asociatie care sa ia pozitie fata de distrugerea mediului de marii poluatori industriali.
Ce pozitie oficiala are filiala Pascani,fata de proiectul Rosia Montana.Neutra?A-ti luat atitudine in vreun fel?S-au a-ti gasit o specie mutanta de caras rezistenta la cianuri,fie ele si ecologic neutralizate?
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.