Scrisoare de spinning

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 30 Ian 2006, 10:21

Stii, mi-e greu s-o fac fara un numar de telefon ceva. Prin semnale cu fum nu se mai poarta de cateva sute de ani :wink:. Si pana n-au venit oamenii aici cu ala eu, ala eu, n-aveam de unde sa stiu care din userii de pe forum a participat la intalnire :) .
Cu lacrimi Bastus!

stoica stefan
senior
senior

Mesaj de stoica stefan » 30 Ian 2006, 13:29

domnule terrybill,daca tot ai fost la "intalnire",ar trebui sa vb exact despre ce s-a discutat.legat de tinerii vanjosi,care nu au bani si care ar trebui sa lase loc pe cei cu bani,ar fi trebuit sa asculti mai bine:eu personal ca si ceilalti colegi ai mei am zis ca indiferent de e open sau zonale oricum merem.merem pt ca ne place si oricum vom face imposibilul sa merem si la mondiale daca vom dobandi acest drept(doamne`ajuta :wink: ).Si daca o sa mi-o dai in freza(p balta :lol: ),un an,doi,trei n-o sa renunt,voi persevera,ca doar asa ca un "tanar vanjos" poate capata "experienta" atat d necesara cu care voi va bate-ti in piept.
eu pt voi am o mare stima si respect pt faptul a-ti ajuns pe cele mai inalte trepte,dar asta nu va da absolut nici un drept sa vorbiti cum a-ti vorbit.
cu multa stima si respect,al vostru coleg de suferinta,stoica stefan relu

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 30 Ian 2006, 14:17

mai stefane, daca citeai mesajul meu de mai sus, vedeai ca si eu am scris ca merg oricum ar fi!
problema e cu ceilalti!!!
tre sa ne gandim la TOTI, ca de egoisme eu personal sunt satul!
apropos, am 30 de ani, cred ca o sa mai stau in competitii macar 20, daca imi permite sanatatea si Dumnezeu, iar de dat in freza, n-o lua ca pe un afront personal!!! freza epntru fitze, de obicei umblu tuns nr 1 cu masina, sau, in celalalt sens, freza e pt gheata!!! :lol:
crezi ca pe mine m-a invatat cineva ce stiu?
i-am vazut pe multi, si din 1996 (primul concurs) pana azi, nu fac altceva decat sa ma adaptez la conditiile de mediu!
NU O LUA CUM CA MA ADAPTEZ SI LA OAMENI, SUNT UN INCOMOD PRIN DEFINITIE CAND CINEVA SE IA DE MINE SI DE CEI PE CARE II APAR, SI UN ALTRUIST SI UN SUFLET DESCHIS PT CEI CARE MA CUNOSC DESTUL DE BINE!

apropos, BUNICU(E. Cozma) mi-a propus o tranta! ce zici, sa ma bag? ca doar mi-s MASIVU!!!

super om, daca apuci sa-l cunosti, si ii mai ierti firea "de ardelean", e un om de pus la rana!

cred ca o sa accept, desi e putin in superioritate kilogramica...

MAI BAIETI, PUNIETI MANA PI LANSETI!

NUMA BINE, MASIVU. :lol:

stoica stefan
senior
senior

Mesaj de stoica stefan » 30 Ian 2006, 14:55

pe mine bunicu m-a impresionat in mod f placut cand am fost la tileagd,anul trecut in noiembrie(parca),si nu am nimic impotriva lui sau a ardelenilor care sunt cum sie zici pi la noi "jios palaria".
si eu ca si ceilalti cred ca vrem totusi sa iasa ceva ceva frumos din spinn-ul asta,si sa nu mai batem sute de km sa urlam unii la altii.
numa`bine

malin
senior
senior

Prosop Masivu

Mesaj de malin » 30 Ian 2006, 15:06

Cum intalnirea cu pricina este efectul doar, haideti sa intelegem mai bine care este cauza. Totul a plecat de la faptul ca patru grupuri importante de pescari din tara nu sunt de acord cu sistemele de competitie exersate pana acum in campionatul national de spinning. Este vorba despre Grupul de la Cluj, Aqua Transilvae, Pescari4ever si Anglers XXI. De aici au plecat discutiile, iar AVP a devenit - asa cum era firesc - locul unde pescarii nemultumiti au gasit o modalitate de a fi ascultat de ceilalti. Discutiile au debutat pe forumuri, in paralel existand intruniri locale, dezbateri (multe furtunoase) care au dus treptat la ideea principala: avem nevoie de un regulament coerent, simplu, care sa fie agreat de marea majoritate a celor implicati in competitie. Acesta este momentul in care se implica Prieteni pescari, fapt ce aduce numarul O.N.G.-urilor implicate la cinci si acopera (cat de cat) o zona mai echilibrata a tarii. Telul a fost sa aducem in final un regulament comun care sa fie prezentat lui Viorel Teleianu. La Bucuresti au avut loc doua intalniri intre reprezentanti ai Pescari4ever si Anglers XXI si Viorel Teleianu, ocazii cu care Viorel a putut sa isi faca o idee vaga despre orientarile acestei actiuni. Conflictul povestirii care se infiripa aici se coace din optiunea Open sau Zonale si desparte revolutionarii in doua: Prieteni Pescari si ceilalti. Este un conflict de idei, elegant, plin de argumente solide si de o parte si de alta. Discutiile au taraganat pe forumuri (la mare vedere) si underground, la Iasi, Bucuresti si Cluj. In acest rastimp nici o alta organizatie de pescuit, care are legatura cu spinningul si competitia,nu si-a aratat interesul pentru a participa la aceasta mica "revolutie". Clujul si Bucurestiul ajung la un regulament comun (in cele mai multe puncte ale sale), ca si Iasul de altfel. Cuiul lui Pepelea ramane insa sistemul de desfasurare. Bref, se strange toata lumea la Bucuresti. Bat cale lunga si Iesenii si Clujenii (o noapte pe drum fratilor). Se intampla oare asta in Romania, unde nu explodeaza mamaliga, o tara cu un "popor vegetal"? Da! Este posibil ca cineva sa dea o tura obositoare si costisitoare de sute de kilometri pana la Bucuresti numai ca sa discute un regulament pescaresc? Inca o data, da! Iata ca povestea noastra are conflict, are si calatoria care nu poate sa lipseasca din nici o povestire care se respecta. La sediul AVP se strang delegatiile Viorel Teleianu, Pescari4Ever, Grupul de la Cluj (cu optiuni identice cu Aqua Transilvae) si Anglers XXI. Intra in scena si niste personaje noi, care nu au mai aparut in povestea noastra pana acum. Intai un domn venit tocmai de la Radauti, organizator de competitii. Este bine venit. Apoi isi face aparitia Radu Ioan (zis Masivu, zis si Prosop), care reprezinta interesele clubului PEFA de la Pitesti. Intamplator sau nu, cei doi sunt sustinatori declarati a sistemului de competitie zonal, agreat si de Viorel Teleianu. Ca sa nu o mai taraganam, se ajunge inevitabil la vot si rezultatul este Open. Dar Viorel Teleianu are dreptul sa decida, indiferent de votul cu pricina (discutabil de altfel din punctul de vedere al reprezentativitatii). Si decide: zonale. Aici se separa apele (cum era de asteptat). Discutiile au fost in limita bunului simt, cu observatia ca Radu Ioan, vicecampion national, calificat in finala de anul trecut din competitiile bucurestene, are un apetit deosebit pentru votare ca reprezentant al Pitestiului. Intrebat daca va participa la calificarile de anul acesta ca reprezentat al Pitestiului a raspuns ca nu, si se va inscrie intr-un club din Bucuresti pentru a participa ca si anul trecut, ca bucurestean. Acest oportunism ieftin, care aduce aminte de faimosul liberschimbism dambovitean, nu numai ca l-a exclus de la vot, dar a atras atentia despre relativitatea ideii de zonale, cand vicecampionul in persoana migreaza de la o zona la alta, in functie probabil de perspectiva premiilor si a concurentei.

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 30 Ian 2006, 15:21

Maline esti nerecunoscator fatza de Masivu care te-a dus la peste si te-a invatzat sa dai la stiuca la Bascov. :lol: :lol: :lol: :twisted: Acum te iei de om ? :lol:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 30 Ian 2006, 16:20

Parerea mea e ca Malin&Co au gresit grav cand au incercat ca din moderatori sa devina votanti. Asta nu se face, indiferent cata dreptate ai avea (si au).
Cu lacrimi Bastus!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 30 Ian 2006, 18:43

Gerula scrie:Stii, mi-e greu s-o fac fara un numar de telefon ceva. Prin semnale cu fum nu se mai poarta de cateva sute de ani :wink:. Si pana n-au venit oamenii aici cu ala eu, ala eu, n-aveam de unde sa stiu care din userii de pe forum a participat la intalnire :) .
Cred ca cel mai bine ar fi sa mergi la sediul AVP, ca ei au fost gazde si sigur au toate informatiile de care ai nevoie. Daca nu stii unde e sediul iti dau adresa cu mare placere.

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 30 Ian 2006, 19:18

dle malin,

Dat fiind ca scrisoarea ta a venit ca un document destul de clarificator

in disputele care au fost la sediul avp, avand totusi o urma de regret

si partinire chiar dupa o replica ce nu reprezenta numai punctul meu de

vedere,sunt necesare niste precizari in cazul numitului radu ioan, zis

MASIVU:

Iti aduc la cunostinta ca PEFA nu este un club, ci o ASOCIATIE, care s-a

luptat din rasputeri sa populeze unul din cele mai cunoscute lacuri din

tara, anume BUDEASA, cu o specie de importanta mare pentru spinning,

populare facuta din banii membrilor in egala masura cu cei ai

sponsorilor.
Sustin aceasta asociatie, deoarece sunt membru fondator, iar din punctul

meu de vedere, orice asociere de oameni altruisti constituita in scopuri

constructive trebuie sustinuta ferm in Romania de astazi!
In ceea ce priveste participarea mea din partea PEFA la competitii, am

mai spus ca banii PEFA merg la populari si, de anul acesta, la

organizarea cel putin a unui concurs, si nu la promovarea unei persoane

fizice! Nimeni insa nu imim poate lua dreptul sa particip pentru Arges,

in cazul in care ar fi pusa problema asa, deoarece Argesul este in

Muntenia, iar atata timp cat nu s-a delimitat Muntenia de Bucuresti, pot

lua si eu exemplul d-lui Vali Oprisanescu, care, avand buletin de

Bucuresti, participa la competitii din partea Calarasiului.
Te-as ruga sa-mi explici de de este OBLIGATORIU sa fii intr-o ASOCIATIE

(ca de club nu poate fi vorba) DIN BUCURESTI, pentru a participa la

competitiile de spinning? Locuind in Bucuresti, pot participa si ca

persoana independenta, ca si pana acum. Deoarece situatia rovignetelor

este inca neclara, nestiindu-se daca se pot procura doar de la asociatii

sau si din alte parti, asteptam cu interes clarificarea, si mai ales

aparitia lor! De asemeni as dori sa stiu daca se poate pescui si in

zonele montane actual patronate de Rmsilva. Daca poti, chiar as vrea

niste detalii pertinente, te rog.
Sustin PEFA pentru intentiile bune pe care le au si le vor avea, nu de

alta, dar apele din Arges, foarte braconate, merita sprijinul unor

oameni cu educatie ecologica si respect pentru natura!!!

Consider ca am incheiat subiectul!

RADU IOAN-MIHAIL, zis MASIVU!

:wink:

malin
senior
senior

spinning

Mesaj de malin » 30 Ian 2006, 20:11

Draga Gerula, informatia legata de votul AVP este incompleta. La un moment dat, spre finalul dezbaterilor, cand s-a vazut clar ca votarea favoriza sistemul open Viorel Teleianu a vrut sa se ia in calcul si votul nu stiu cui prin telefon. Cand teleconferinta a picat datorita contestatiilor vehemente ale celor din Cluj, s-a propus ca votul sa valoreze in functie de concursurile organizate in 2005. Cum Radautiul si Iasiul erau prezente la vot, adunand toate concursurile organizate, votul lor ar fi valorat cam cat trei sau patru voturi, nu mai retin. Se inclina prin acest artificiu balanta spre sistemul zonal. Cand am vazut ca sistemul de votare incepe sa o ia razna am spus raspicat ca vrem sa votam si noi, cei de la AVP. Pina la urma era o simpla gluma care atragea atentia participantilor sa revenim la unicul sistem de votare acceptabil, adica cel care pune in discutie numai organizatiile care s-au implicat in acest proiect. Deci nu este vorba despre incercarea noastra miseleasca de a interveni in disputa. Vreau sa va atrag atentia asupra modului rau voitor prin care anumiti participanti la discutia de pe acest forum incearca sa prezinte intalnirea de sambata. Este vorba despre atmosfera zugravita de unii in termeni foarte sumbrii. Cine citeste astfel de postari are senzatia ca acolo oamenii s-au injurat ca la usa cortului, s-au jignit si chiar s-au batut. Nimic mai fals. Poate confirma si Viorel Teleianu ca disutiile s-au purtat civilizat si ca oponentii au venit cu argumente solide, logice. Asta nu inseamna ca pana la urma diferentele nu au fost ireconciliabile, sau ca nu au fost momente de tensiune si de scurte izbucniri. Modul apocaliptic in care este prezentata intalnirea foloseste numai celor care nu accepta existenta unor grupuri importante de pescari aflati in contradictie cu modul in care se desfasoara in prezent campionatul national de spinning. Noi, cei de la AVP nu facem decat sa luam act de acest fenomen, atat si nimic mai mult. Spun asta deoarece vor fi cativa detractori (consacrati deja) care se vor chinui sa ne demaste ca dusmani ai poporului.

Scrie răspuns