Scrisoare de spinning

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 31 Ian 2006, 17:16

ca urmare a unei scrisori foarte triviale aparuta pe sie-ul AVP, ma simt obligat la un epilog foarte ELEGANT:

motto: Vijelie, aia consideri tu la Malin elegant? cu invective? s-a inmultit "ceata lui pitigoi?"

SCRISOAREA UNUI "PARANOIC"* CATRE UN MANIACO-DEPRESIV*!

D-lui Malin Musatescu de la AVP
Un jurnalist ar trebui sa stie ca telenovela nu se poate citi, ea se poate cel mult viziona la TELEvizor, asadar voi continua in cele ce urmeaza cu EPILOGUL unui eventual roman foileton, si nu al unei telenovele.

Vicecampionul nu a cerut sa intre in revista, ci a fost invitat de catre M.M. in seara finalei de la Caldarusani impreuna cu Campionul en titre MIRCEA CIOBANU sa vina la ALP sa dea un interviu ( ceva probleme cu memoria sau ii intrebam si pe ceilalti?).
MIRCEA CIOBANU este un om cu capul pe umeri si picioarele pe pamant, nu prea vad cum ar putea fi manipulat de mine, si nici de ce trebuie jignit in mod public!
Afirmi ca pupincurismul si linguseala sunt armele mele cele mai de temut. Te inseli, armele mele cele mai de temut sunt LANSETA SI NALUCILE, chiar si fara ajutorul SONARULUI! Uneori, mai fac si greseala sa-i ajut pe altii in timpul concursului, scotandu-le pestele cu minciogul personal in ciuda timpului limitat al mansei (MEDGIDIA 2003 iti spune ceva sau a fost tot pupincurism?).
Dat fiind ca am amintit de Medgidia, sa lamurim si chestiunea cu
prosopul, care te amuza atat de mult in lipsa altor cai de atac:

Am fost cazat la hotel cu sotia mea, iar cand am eliberat camera am pus in bagaje si prosoapele hotelului, nestiind ca sotia mea a impachetat deja prosoapele noastre, CARE AVEAU ACEEASI MARIME SI CULOARE! Pe drumul de intoarcere, am fost anuntati de acest fapt de organizatori, ne-am uitat unul la celalalt, stanjeneala a fost evidenta, dar AM PLATIT CELE 2 PROSOAPE CU 260.000 LEI (IN 2003!)-organizatorii pot confirma, desi chitanta mea s-a facut nevazuta.
N-am folosit niciodata termenul de "MARLANIE" vis-a-vis de ALP! Ai spus-o singur, iar povestile cu bass-ul american sunt trimiteri la articolul tau din Decembrie ("ESTI SPINNING?"), articol cu accente depresive si accese maniacale. De ce nu emigrezi intr-o tara cu competitii de genul BASSMASTER, scapandu-ne in felul acesta de "creatii"
literar-jurnalistice patetice si redundante*? Apropos, in limba romana exista foarte multe invective, folosesti asa de des cuvantul "PUPINCURISM" din lipsa de imaginatie?
Si pentru ca veni vorba, cum poate sa pupe in C.. un membru fondator asociatia pe care a fondat-o (PEFA) ?
Iar pe dl TELEIANU lasa-l in pace, este un om care se lupta cu morile de vant in incercarea de a face ceva corect si palpabil pentru spinningul romanesc (nu numai din condei!)! Oricat crezi tu ca l-as lingusi,NU MI-A PUS DOMNIA SA LANSETA IN MANA, AM FACUT-O SINGUR, CASTIGAND CONCURSURI INAINTE DE A-L CUNOASTE!
Dl TELEIANU si-a atras ajutorul meu dezinteresat, cand altii nu stiau cum sa-l muste mai tare!
Spui ca PARANOICII "au prin sacose discursuri patetice care electrizeaza masele", oricum e mult mai bine decat sa am prin sacose milioane de naluci si sa prind cu un procent INFIM din ele! Prefer sa am mai putine, atent selectionate si performante, pe care le folosesc cu succes de 14 ani, SI MII DE ORE DE SPINNING!
Premiile si capturile mele nu s-au facut cu discursuri, dealtfel discursurile, tiparite sau nu, le las altora, EU PREFER SA MERG LA
PESCUIT SI COMPETITII! Inclusiv la openuri, daca asa va fi sa fie!!!

Acestea fiind scrise, inchei aceasta ultima confruntare pe teren public, SI INTRUCAT NU AM APELAT LA INVECTIVE DE GENUL : "LINGUSITOR", "PROSOP","OPORTUNIST","LACHEU","DEBUTANT" SI REDUNDANTUL "PUPINCURIST",

CONSIDER CA TE-AM INVINS CU PROPRIILE TALE ARME!!! OLE!!!

DICTIONAR:

*PARANOIC - persoana care sufera de psihoze sistematizate progresiv, caracterizarte prin deliruri halucinatorii( persecutie, grandoare, gelozie, mistice, ipohondrice).

*MANIAC - persoana cu boala mintala caracterizata printr-o continua excitatie psihica, succesiune rapida si incoerenta a ideilor (fuga de idei), vorbire excesiva si fara sir (logoree), si cresterea activitatii psiho-motorii, care merge pana la agitatie, boala poate surveni periodic, alternand cu melancolia. Este asociata cu apucaturi bizare, ciudatenii si toane.

*DEPRESIE - stare patologica de tristete si descurajare profunda si persistenta, determinata de factori exogeni.

*REDUNDANT - abundenta inutila a unui cuvant, a unor figuri retorice sau imagini, pentru redarea unei idei.

mic dictionar enciclopedic

P.S. Inca o data precizez ca am incheiat subiectul, ar trebui sa redefinim termenul de eleganta, cei care nu stiu ce e aia sa nu se bage, iar pentru cei ce au raspuns unei scrisori ce era publica dar nu le era adresata, nu mai am de gand sa raspund atacurilor personale.
:P

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 31 Ian 2006, 17:43

Sincer, mi se pare bizar sa-i raspunzi cuiva aici la un mesaj postat pe alt forum. Asta dincolo de dispute in care n-am nici o intentie sa ma bag.
Cu lacrimi Bastus!

oaie
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de oaie » 31 Ian 2006, 18:26

interesant topic
miam clarificat ceva indoieli care le aveam.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 31 Ian 2006, 20:43

Eu am citit de doua ori si n-am scapat de indoieli. Da' maine imi fac timp sa mai citesc o data.

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 31 Ian 2006, 21:40

terrybill, de obicei, pana nu ma conving pe propria mea piele, nu pun la indoiala cuvintele nimanui, pentru ca (ne)oamenii nu au incetat niciodata sa ma uimeasca, dar am rezerve asupra modului in care il judeci si il "tratezi" pe Malin M. Nu il cunosc personal, dar asa cum s-a mai spus pe rapitori.ro, de multe ori, un om este si ceea ce scrie. Imi doresc ca editorialele lui sa il defineasca si sa convinga ca si crede in acele vorbe.

gemba111
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gemba111 » 31 Ian 2006, 22:26

UNDE SUNT MODERATORII????????????????????????????

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 01 Feb 2006, 00:28

ce moderatori?!?
MATADORII!!! SA VINA MATADORII, ca s-au incins taurii... :lol:
cat sange! cat scandal! (s-a racit si cafeaua, de cand citesc si ma minunesc)

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 01 Feb 2006, 02:28

CE-MI SUGEREZI SA FAC CA MODERATOR? Terrybill are dreptul sa isi exprime opinia...Malin poate sa ii raspunda... Sa fac pe nebunul? Sa le sterg postarile? Astept o sugestie :D

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 01 Feb 2006, 07:24

dr.pike scrie:CE-MI SUGEREZI SA FAC CA MODERATOR? Terrybill are dreptul sa isi exprime opinia...Malin poate sa ii raspunda... Sa fac pe nebunul? Sa le sterg postarile? Astept o sugestie :D
Radu Ioan nu a folosit cuvinte triviale explicite la adresa cuiva... cred ca postul e ok.. nu merita sters.
Nu-l cunosc personal, cum nu-l stiu nici pe Malin Musatescu sau pe domnul Teleianu (care am inteles ca vorbeste foarte urat cand i se pune pata, chiar cu persoane mai in varsta -vezi Cozma- )
Ok.. asta e alta treaba.
Nu prea cunosc tertipurile sau subterfugiile folosite in astfel de discutii, intalniri, etc, dar, daca se doreste sa se faca campionat de spinning fara nici o legatura cu AJVPS-ul, cine ne impiedica?
Cine ne impiedica pe noi, ca si asociatii, sa votam un alt sef a subcomisiei de spinning? Sau sa avem o comisie pentru asa ceva...
Aaa.. cred ca aceasta nu ar fi recunoscuta international, sau, nu ar avea cine sa ne plateasca taxa de 1 - 2 mii de euroi la FIPS. Normal ca AJVPS-ul isi permite, doar are atatia zeci de mii de membrii in toata tara... de-asta suntem alaturi. Deci tot interese la mijloc.
O alta problema (din punctul meu de vedere) ar fi de vazut daca s-au facut mish-mashuri in cadrul votarii...
Personal, as fi mult mai suparat sa stiu ca mai multi au dorit OPEN si a iesit ZONALE doar ca asa a vrut un om. N-are de ce sa ma incante deloc ca a iesit zonale pe nedrept, daca asa s-a intamplat.
Cred ca oricare isi da seama ca prin zonale se strange ceva mai multe fonduri pentru schipa nationala, pentru ca participarea e mai numeroasa, dar daca cei mai multi au alte interese, treaba lor. Repet, asta este o parere personala, nu vorbesc in numele asociatiei.

In rest.. ar trebui sa lasam intrigile la o parte si sa ne concentram pe ceva mai constructiv (pentru toata lumea).

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 01 Feb 2006, 08:30

Paul scrie:
dr.pike scrie: Cred ca oricare isi da seama ca prin zonale se strange ceva mai multe fonduri pentru schipa nationala,
Eu unul recunosc ca nu-mi dau seama. La fel cum nu-si dau seama multi altii care au votat pentru Open fara a avea nici un interes, fara a avea vreo legatura cu vreun sponsor sau cu vreo firma din domeniul pescuitului. Asa ca te rog sa nu mai faci afirmatii privind gandurile mele.

Altfel, vom trai si anul asta si vom vedea daca se vor strange bani pentru echipa nationala. Sper din inima sa se stranga si sa mearga la Mondiale sa arate ca romanii stiu pescui si fac fata in orice conditii.

Scrie răspuns