Scrisoare de spinning

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 01 Feb 2006, 08:35

Mihai... explica-mi si mie (sa nu mor prost), daca excluzi sponsorii (sa fim toti pe picior de egalitate) de unde sa strangi mai multe fonduri pentru echipa nationala?
Nu-mi spune mie ca sunt dispusi mai multi sa mearga la concursuri la sute de km distanta, decat local, pe banii proprii...

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 01 Feb 2006, 09:35

Paul este destul de simplu de inteles .
Daca sunt zonale dezvoltarea este piramidala iar numarul de concursuri este logic mai mare deci si numarul de participantii.
Este facut un calcul destul de simplu , daca faci open numarul de concursuri este limitat la 9 maxim 10 pentru ca nu ai timpul necesar organizarii, participarii , etc.
Mai mult decat atat, daca alte zone care vor sa se inscrie in acest sistem nu vor mai avea loc !

Interesul, simplu, strict la cel care a sustinut varianta open din P4E si care a reusit si excluderea mea din aceasta asociatie, Valentin Comaneci !
Este sponsorizat de o societatea care comercializeaza barci , nu ii dau numele ca nu-si are rostul, afirmatia este bazata pe declaratie acestuia de fata cu mai multe persoane care pot confirma .
!!! daca sunt ZONALE trebuie sa se califice sa plimbe barca prin toata tara !
!!! daca este OPEN , plimba linistit barca si poate sa iasa un mediocru loc pentru ca interesul sponsorului a fost atins.
Oricum nu ati auzit de el prin clasamente asa ca este ieftin (pentru sponsor si nu ca o acuzatie !) iar interesul de a face remarcata barca pe balta este atins , trebuie numai sa vasleasca bine :lol: si trebuie sa aiba o functie de conducere intr-o asociatie care poate influenta votul . Desteapta idee !

Concluzia , atata timp cat deciziile se fac in functie de interese trecand peste decizile majoritatii nu vom avea niciodata un lot national bazat !
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 01 Feb 2006, 09:52

Paul scrie:Mihai... explica-mi si mie (sa nu mor prost), daca excluzi sponsorii (sa fim toti pe picior de egalitate) de unde sa strangi mai multe fonduri pentru echipa nationala?
Nu-mi spune mie ca sunt dispusi mai multi sa mearga la concursuri la sute de km distanta, decat local, pe banii proprii...
In mesajul anterior am scris ca nu toti sunt de parere ca se strang mai multi bani pentru echipa daca se merge pe ideea de zonale.
Motivele le-am scris intr-o serie de mesaje anterioare intalnirii si au fost expuse si la intalnire.
Din moment ce decizia a fost luata si se vor face zonale nu vad ce rost are sa mai dezbatem acest subiect, sa reluam aceleasi argumente si sa ne mai explicam pozitia. Nu va mai fi o adoua intalnire, nu va mai fi un vot, decizia e luata si nu mai poate fi schimbata. Haideti sa mergem inainte!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 01 Feb 2006, 09:53

Gyorg, eu nu vad dezvoltarea aia piramidala a sistemului zonal, cata vreme, pana una alta, tocmai s-a stabilit ca zonale ar insemna 9 concursuri plus finala/finale. Adica in linii mari tot atatea cat si la open.
Argumentul cu "alte zone" e ridicol si o stii prea bine. Ce-o sa facem, o sa cucerim Bulgaria la anu' si se mareste tara? Iar daca, sa zicem, in Banat ar aparea o asociatie dornica si capabila sa organizeze concursuri, care ar fi problema in a redistribui competiile sistemului Open in cate doua pe Muntenia, Moldova, Transilvania si Banat?
Cu lacrimi Bastus!

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 01 Feb 2006, 10:11

Nu mai comentez :|
Gyorg... daca eliminam sponsorii, asa cum am precizat, cati isi permit turnee prin tara, in cazul OPEN-ului?
Mihai.. aceeasi intrebare.. Nu cred ca 20 - 30 de persoane care ar putea sa mearga la etapele zonale, ar fi in stare , pe forte proprii, sa merga la 6 iesiri in afara zonei.
Nu cred!
Fara sponsori, 6 concursuri la 5-6 sute de kilometri te-ar usca.
Si in plus, o participare zonala mai intensa, ar face si mai cunoscut spinningul.
Dar.. vorba ta.. nu mai are rost sa discutam... :|

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 01 Feb 2006, 10:25

Gerula scrie:Gyorg, eu nu vad dezvoltarea aia piramidala a sistemului zonal, cata vreme, pana una alta, tocmai s-a stabilit ca zonale ar insemna 9 concursuri plus finala/finale. Adica in linii mari tot atatea cat si la open.
Argumentul cu "alte zone" e ridicol si o stii prea bine. Ce-o sa facem, o sa cucerim Bulgaria la anu' si se mareste tara? Iar daca, sa zicem, in Banat ar aparea o asociatie dornica si capabila sa organizeze concursuri, care ar fi problema in a redistribui competiile sistemului Open in cate doua pe Muntenia, Moldova, Transilvania si Banat?
Dupa cum stiu nu sunt fixate la un numar de maxim 9 ci un minim 9 astfel incat daca dintr-o anumita zona vor sa-si organizeze minim 3 concursuri si respecta in totalitate regulamentul (numar minim de pescari, taxe,etc) pot sa se inscrie in competitie si sa dea finalistii pentru turneul final.
Deasemenea daca dintr-o anumita zona se inscriu un numarul mare de participantii , exe : Moldova, poti crea doua zone astfel incat sa nu-i trimiti pe cei de la Bacau la Bacau sau invers . Faci zona 1 Moldova si zona 2 Moldova cu numar minim de participantii ! Este doar un exemplu .
Mai multe concursuri , mai multi participanti , mai multi bani !
Ce te faci cand vei avea din toate judetele participare , ii trimti pe cei de la Botosani la Caras Severin ?

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 01 Feb 2006, 10:27

Paul, hai sa-ti explic o chestie. Nu scrie nicaieri ca la fiecare concurs in sistem Open au voie sa participe numai cei care trag la titlu si care isi permit/au timp sa participe la toate concursurile din calendarul oficial. La fel cum, in sistem zonal, dintre 20-30 de oameni pe care contati voi, numai cativa au sanse reale sa ajunga in finala.
Cata vreme discutam despre 9-12 concursuri in calendarul oficial, indiferent daca sistemul e Open sau Zonal, nu au cum sa existe diferente notabile in privinta numarului de participanti.
Cu lacrimi Bastus!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 01 Feb 2006, 10:30

Gyorg scrie: Ce te faci cand vei avea din toate judetele participare , ii trimti pe cei de la Botosani la Caras Severin ?
Din pacate e un exemplu ideal, bazat pe ce speram sa fie, nu pe ce este acum. In momentul de fata realitatea e ca abia se vor organiza cateva concursuri pe fiecare zona istorica, indiferent de sistemul pe care se merge. Nu cred ca a spus cineva ca daca optam pentru Open sapam regulamentul pe tablite de piatra si aruncam blestemul pe cine ar indrazni sa-l mai modifice, nu? :lol:
Cu lacrimi Bastus!

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 01 Feb 2006, 10:40

Iti dau o informatie pe care cred ca pot sa o confirme si cei care au fost la aceea celebra sedinta.
Citez: Stim ca nu este cel mai bun sistem si ca in viitor o sa mergem tot pe zonale ca peste tot in lume exista sistem asta , dar anul asta trebuie sa mergem in sistem open pentru ca asa vrea sponsorul !
Reply : Ok mergem open daca sponsorul indica clar suma cu care sponsorizeza ECHIPA NATIONALA pentru deplasarea in afara selectata in mod cinstit nu sponsorizare individuala !
Fara raspuns !

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 01 Feb 2006, 10:45

Stai linistit, cunosc, am vorbit cu mai multi participanti la respectiva intalnire decat iti inchipui :). Am discutat si cu directorul economic de la Energo, care mi-a spus foarte onest ca n-avea cum sa promita asa ceva fara acordul patronului, si ca nu a facut nici o astfel de promisiune.
Cu lacrimi Bastus!

Scrie răspuns