Scrisoare de spinning

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Valentin Comaneci
junior
junior

Re: Scrisoare de spinning

Mesaj de Valentin Comaneci » 29 Ian 2006, 18:39

Domnule Ioan Radu Gabriel,sau @terrybill
Sa inteleg ca dumneata ai postat in calitate de reprezentant PEFA cu scopul de a-i lumina pe cei ce nu au participat la sedinta?
Punctul de vedere pe care l-ai sustinut nu cred ca este cel al PEFA deoarece ai afirmat ca cei de la PEFA nu doresc sa se implice in organizarea de concursuri dar o sa ii convingi dumneata sa o faca.
Dumneata prezinti o parere personala,eronata asupra celor intimplate.Nu a avut loc nici un vot,deoarece nu a dorit domnul Teleianu.
Au fost 4 pareri pro varianta open si 2 contra.
In final a avut cistig de cauza parerea personala a domnului Teleianu adica zonale.
Deci domnilor ,bucurati-va vor fi zonale!
Rog daca gresesc cu ceva sa fiu corectat de colegii de la Cluj ,Iasi si din Bucuresti care au participat la sedinta.
Valentin Comaneci
Pescari4Ever

Gerula
veteran
veteran

Re: Scrisoare de spinning

Mesaj de Gerula » 29 Ian 2006, 18:43

terrybill scrie: Baietii de la cluj,ne stim de atata timp, sunteti super, va rog sa nu vedeti "votarea" de aseara ca pe ceva facut impotriva voastra, si oricum mergeti la pescuit si la concursuri, credeti ca a contat foarte tare ca s-a votat pentru zonale?ganditi-va la faza cu "fiecare=arbitru pt celalalt", si nu mai e loc de mismasuri!!!
Eu asa inteleg de aici, ca s-ar fi votat pentru zonale.

Valentin Comaneci spune insa ca de fapt ar fi zis Teleianu ca vrea el zonale si basta, desi opiniile erau mai degraba pentru Open.

Parerea mea e ca in momentul de fata ar trebui pur si simplu format un comitet de initiativa din asociatiile existente, pentru constituirea Federatiei, in conformitate cu legea si fara Teleianu. Daca informatia data de Valentin Comaneci e corecta, mi se pare inadmisibil ca un om, oricine ar fi el, sa impuna un regulament indiferent de opiniile exprimate de asociatii.
Cu lacrimi Bastus!

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 29 Ian 2006, 18:50

Asta am inteles si eu (ca opinia majoritara era favorabila "open-ului"), dar sunt rezervat in a face alte afirmatii, deoarece din cate stiu dl. Comaneci a fost unul dintre cei care au fost de fata la asa-zisele negocieri si dansul stie mai bine decat oricine ce s-a intampalt de fapt acolo! Prefer sa citesc ce au de spus cei care au fost acolo! Parerea mea e ca nu e nici momenul nici cazul sa incepem sa speculam pe marginea acestei intalniri, ci sa avem rabdare sa ascultam toate parerile celor avizati sa si le expuna!

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 29 Ian 2006, 19:03

Gerula,
din pacate federatie in conditiile de astazi se poate doar cu o ordonanta de urgenta poate
am pus parca si litera de lege pe undeva ...
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 29 Ian 2006, 19:18

Astea sunt datele postate de tine

Guvernul României

Hotărâre nr. 884

din 13 septembrie 2001

pentru aprobarea Regulamentului de punere în aplicare a dispoziţiilor Legii educaţiei fizice şi sportului nr. 69/2000

Publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 578 din 14 septembrie 2001

............................................................................

Art. 27. - (1) Recunoaşterea oficială a practicării unei ramuri de sport în România se face de către Ministerul Tineretului şi Sportului la solicitarea practicanţilor acesteia.
(2) Cererea de recunoaştere oficială se adresează Ministerului Tineretului şi Sportului şi cuprinde următoarele date:
a) numărul de practicanţi la nivel local şi naţional;
b) regulamentele de competiţie;
c) tipurile de instalaţii, materiale şi echipamente utilizate;
d) informaţii sintetice despre practicarea ramurii de sport respective pe plan internaţional;
e) statutul şi regulamentele organizaţiei internaţionale a ramurii de sport, dacă acestea există;
f) orice alte materiale documentare considerate elocvente pentru susţinerea cererii.
(3) Analiza şi verificarea documentaţiei care însoţeşte cererea de recunoaştere oficială se efectuează de către comisia numită prin ordin al ministrului tineretului şi sportului.
(4) Raportul comisiei, întocmit în baza cererii de recunoaştere, a documentaţiei anexate şi în urma vizionării a minimum 3 demonstraţii, va conţine concluzii privind caracteristicile sportului respectiv, valenţele sale sociale şi instructiv-educative, precum şi necesitatea recunoaşterii oficiale.
(5) ÃŽn baza raportului favorabil al comisiei Ministerul Tineretului şi Sportului recunoaşte oficial, prin ordin al ministrului, practicarea ramurii de sport respective în România.
(6) ÃŽn baza recunoaşterii oficiale practicanţii ramurii de sport se pot constitui în asociaţii judeţene şi a municipiului Bucureşti, pe ramuri de sport, cluburi sportive, federaţie sportivă naţională, şi pot participa la întreceri demonstrative şi competiţii, potrivit legii.
Art. 28. - Condiţiile necesare pentru înfiinţarea unei federaţii sportive naţionale sunt:
a) activitatea ramurii de sport se desfăşoară în minimum 5 judeţe;
b) la data constituirii să existe minimum 10 cluburi sportive care să aibă minimum 200 de membri practicanţi;
c) activitatea în ramura de sport recunoscută oficial să se desfăşoare în mod organizat de cel puţin 3 ani de la recunoaşterea oficială a practicării ramurii de sport în România.

E nevoie de ordin al ministrului, dat in baza avizului unei comisii. O chestie care nu-i nici pe departe greu de obtinut. Practic e nevoie doar de 10 asociatii cu un total de 200 de membri, si de nitica alergatura, plus putin lobby.
Cu lacrimi Bastus!

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 29 Ian 2006, 19:23

mi-ar placea sa se rezolve
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 29 Ian 2006, 19:25

Sper ca iesenii, pe care i-am vazut pana acum ca au coloana vertebrala, sa ne spuna parerea lor despre sedinta de ieri. Daca s-a votat, atunci ce a iesit la vot, daca nu s-a votat, atunci de ce nu s-a votat?
Cred ca jignirile de genul celor din mesajul lui Masivu (pescar bun dealtfel) nu-si au locul pe acest site.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 29 Ian 2006, 19:33

Ideea este ca in baza legii asociatiile nu au nici un fel de nevoie de Teleianu pentru a constitui o federatie. In schimb, el are mare nevoie de sedinte de-astea unde se discuta mult si in final decide tot el, pentru a putea usor-usor pune gheara pe functia de presedinte al nou infiintatei Federatii..
Cu lacrimi Bastus!

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 29 Ian 2006, 20:18

MihaiV scrie:Sper ca iesenii, pe care i-am vazut pana acum ca au coloana vertebrala, sa ne spuna parerea lor despre sedinta de ieri. Daca s-a votat, atunci ce a iesit la vot, daca nu s-a votat, atunci de ce nu s-a votat?
Cred ca jignirile de genul celor din mesajul lui Masivu (pescar bun dealtfel) nu-si au locul pe acest site.
Din ce-am aflat din scurta intalnire din seara asta, cu baietii care au fost la Bucuresti.. ce sa spun... RUSINE pentru comportamentul unora care se vreau mai cu experienta.
Pacat ca pescuitul este asa de frumos si unii il umbresc.
Mai fratilor, din ce am auzit, chiar numai cel ce are bani trebuie sa reuseasca? Sau trebuie sa fie trecut de 40 ani ca sa iti poti spune parerea? Sau chiar trebuie sa ai scule de sute de mii de $ ca sa mergi la un concurs?
Chiar asta sa fi ajuns pescuitul?

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 29 Ian 2006, 20:30

Mda, daca s-a pus asa problema e jenant. Totusi discutiile se poarta cu argumente, iar cand vine vorba de votat 1 pescar =1 pescar, chit ca unul are echipament de 2 milioane cu totul, iar altul a dat numai pe barca 35.000 de euro. Faptul ca voi sustineti zonalele (n-am inteles prea exact de ce, dar asta-i alta poveste) nu inseamna ca n-aveti dreptul la opinie. Presupunand desigur ca a fost exprimata civilizat, dar judecand dupa felul in care se exprima baietii de la voi pe forum nu am motive sa ma indoiesc de asta.
Cu lacrimi Bastus!

Scrie răspuns