Scrisoare de spinning

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Danoc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Danoc » 29 Ian 2006, 20:46

Ar fi mare pacat sa se incinga spiritele asa de tare...dintr-o asiune atat de frumoasa sa ajungem la jigniri.
Nu inteleg...de ce nu s-a votat??? sau temerile de la inceputurile discutiei despre noul regulaent au fost intemeiate!? Adica noi ne stresam pe aici cu tot felul de propuneri, incercam sa facem ceva constructiv....si cineva isi va bate joc de eforturile oamenilor!
Cei care ati participat la aceasta sedinta...va rugam...mai multe detalii!

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 29 Ian 2006, 20:54

Gerula scrie:Mda, daca s-a pus asa problema e jenant. Totusi discutiile se poarta cu argumente, iar cand vine vorba de votat 1 pescar =1 pescar, chit ca unul are echipament de 2 milioane cu totul, iar altul a dat numai pe barca 35.000 de euro. Faptul ca voi sustineti zonalele (n-am inteles prea exact de ce, dar asta-i alta poveste) nu inseamna ca n-aveti dreptul la opinie. Presupunand desigur ca a fost exprimata civilizat, dar judecand dupa felul in care se exprima baietii de la voi pe forum nu am motive sa ma indoiesc de asta.
Din ce am inteles, au fost niste discutii de genul.. <<Tu esti copil, taci din gura si asculta de cei cu experienta>>
Nu dau nume, dar personal cred ca ma sculam de la masa si plecam..
Si din ce am inteles, nu numai odata s-a intamplat.
Alt lucru care m-a deranjat a fost inpunerea unui echipament de un anume pret minim, pentru concursuri in afara... Trebuie sa ai lansete de minim nu stiu cati $ si mulinete la fel...
Hai tata, sa fim seriosi.. pana acum n-am pescuit niciodata cu carbon si nici n-am avut pana anul asta. De cand haina face pe om?
In privinta votarii, ce sa zic.. daca din toti am fi doar noi care vrem zonale si restul OPEN, sa fie open.. nu ma supara, dar sa fie votul drept.

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 29 Ian 2006, 21:00

din ce s-a scris inteleg ca orce s-ar fi votat tot un singur om ar fi hotarit .deci aceasta intilnire a avut un rol consultativ.

nu inteleg de ce nu isi spun parerea cei care au fost acolo.

dorel podosu

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 29 Ian 2006, 21:28

As vrea sa iau legatura cu reprezentantii asociatiilor care erau pentru open si care au participat la discutie. Poate asiguram nitica expunere mediatica pentru cele intamplate, dar as vrea sa stiu exact ce-a fost acolo.
Cu lacrimi Bastus!

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 29 Ian 2006, 21:48

salut, imi pare rau ca nu am stiut de intalnire ca m-as fi dus si eu sa vad ce si cum se face la astfel de intalniri. Sa inteleg Masivule ca Domnul Malin Musatescu ti-a stat in gat la sedintza? Malin este un tip destept si nu cred ca se lua cu cineva in gura doar asa sa se afirme la sedinta.
In loc sa se dicute cum tu spui in postul tau un regulament bun pentru toata lumea a ajuns un CIRC. In caz ca nu ai observat sunt grupuri bine formate care vor sa isi aranjeze terenul cat mai bine pentru ei. Cine a concurat mai mult stie despre ce este vorba <zone de pescuit BINE cunoscute de catre cei care organizeaza si au "echipa" in concurs.....>.
CHESTIA cu "tinere taci si asculta de la cei mai cu experientza" trebuia rezolvata pe loc asa ceva nu se face nicaieri. Toata lumea are dreptul la opinie.
o alta problema este aceea a banilor care ar trebui stransi din sponsorizari sa nu se mai ajunga la varianta ...ala este bun dar este pushti si nu are banul necesar pt plecare afara si asa il inlocuim cu "amicul" de serviciu care a stat la TV cu bericioaica in manutza dar are banul necesar deplasarii...
Deci in final sa intzeleg ca a fost o intalnire nereusita care trebuie sa se repete? :twisted:
Asteptam posturi si de la AVP sau de la baietzii din tzara sa ne lamurim ce a fost acolo cu adevarat.
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 29 Ian 2006, 22:21

dragi domni,

desi unii spun ca "am jignit "pe cineva, eu nu vad nici o urma de jignire! exista in mesajul meu ceva de genul cuvinte triviale sau batjocoritoare?
daca vreti sa dam toate cartile pe fata, este o replica atat la ce s-a intamplat la AVP sambata cat si la articolul lui m.m. referitor la finala de spinning, luuuung, fara detalii si numai cu textele amintite de mai sus!!!
in al doilea rand, moderatorii au sustinut o parte, ca sa nu mai zic ca au venit la un moment dat cu PRETENTII la vot, desi SINCER nu au facut NIMIC pt spinningul romanesc, decat sa faca o propunere, si saisi vada interesul LOR, ca de obicei!

cine are contraargumente CLARE sa vina sa combata!

cine are nevoie de sonar cand are simtul apei?

luati-i sonarul unuia ce s-a invatat cu sonar, si devine un pescar "prsopar", sa folosesc o expresie de la crapisti!

unde e valoarea competitionala? la paco? la bunicu? la altii? ma scuzati, personal cred ca nu la AVP!

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 29 Ian 2006, 22:31

a, si sa mai fie ceva clar:

eu merg LA CONCURS ORICE S_AR VOTA, doar ca la open o sa mai sar peste vreo juma din ele, ca n-am bani!!!

a, si dl vijelie, m. m. s-a mai schimbat intre timp! de cand nu mai est tu la AVP, a inceput sa vada la 1 metru in jurul sau ca e america!!! cre ca stii bancu...

apropos, cand erai tu acolo era revista, frate!!!

radu ioan mihail, asa zis MASIVU.

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 30 Ian 2006, 08:18

cei de la PEFA au nevoie de putina miscare, caci s-au cam intepenit lucrurile pe acolo (DE FRIG...).
dl Comaneci, parerea mea este personala, dar nu ERONATA!

intrebare: CINE A ADUS SPINNINGUL ROMANESC COMPETITIONAL ACOLO UNDE ESTE ACUM?

vreau si eu macar 2 nume!

cine vrea sa mearga la concurs si sa iasa tot timpul in primii 5 TRE SA BAGE PESCUIT, TATA, nu portite de iesire ca aia tineri si vanjosi n-au bani sa se bata cu aia care au spate!

dupa cum cred ca vedeti, si aici se vrea o CRAPIZARE a competitiei, las ca da sponsoru banu, noi merem cu lugu=lugu si nu mai ies aia buni!

apropos, pot sa dau un anunt sau o precizare?

CAUT SPONSOR!

mai tre sa ma semnez?

si mai vreau sa-mi dea cineva un nume care ar putea fi in fruntea viitoarei fereratii de spinning, SI CARE SA NU-SI VADA CA TOTI CEILALTI PROPRIUL INTERES!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 30 Ian 2006, 08:22

terrybill scrie: intrebare: CINE A ADUS SPINNINGUL ROMANESC COMPETITIONAL ACOLO UNDE ESTE ACUM?

vreau si eu macar 2 nume!
La ce te referi? La cine l-a adus in mocirla in care e acum, sau cine a facut ceva bun pentru spinning pana acum? Sa intelegem ce vrei, ca sigur se va gasi cineva sa te ajute cu raspunsuri.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 30 Ian 2006, 08:23

Gerula scrie:As vrea sa iau legatura cu reprezentantii asociatiilor care erau pentru open si care au participat la discutie. Poate asiguram nitica expunere mediatica pentru cele intamplate, dar as vrea sa stiu exact ce-a fost acolo.
Asa si?
Zici ca vrei sa iei legatura cu ei. Pai ia-o! Sau vrei aprobarea noastra in scris?

Scrie răspuns