Sadism la mal de....Dunare!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Mersi mult pentru aprecieri si mersi mult d-lui Michael pentru no commentul lui deci sunt si eu un om care vrea sa faca cite ceva pentru natura asta si pentru pescuitul asta abuziv practicat de uni pescari mai putin civilizati.V-am tot spus prin topicul asta ca de cite ori revin la mal de dunare fac curatenie si ori de cite ori pot eu si cumnatul padurarul mai facem un pic de ordine printre pescarii mai putin ortodocsi,a se intelege incercam sa mai civilizam putin lumea sa fie mai blinda cu natura si pescuitul.Niklai.
- exu...
- utilizator constant
Bai nene...oamenii astia, voiau sa'ti zica sa nu mai scrii no coment, este un non sens, este ceva nelalocu' lui, nu poti incheia un comentariu, cu no coment...simplu, nicidecum n'au fost rau intentionati cumva...niklai scrie:Mersi mult pentru aprecieri si mersi mult d-lui Michael pentru no commentul lui deci sunt si eu un om care vrea sa faca cite ceva pentru natura asta si pentru pescuitul asta abuziv practicat de uni pescari mai putin civilizati.V-am tot spus prin topicul asta ca de cite ori revin la mal de dunare fac curatenie si ori de cite ori pot eu si cumnatul padurarul mai facem un pic de ordine printre pescarii mai putin ortodocsi,a se intelege incercam sa mai civilizam putin lumea sa fie mai blinda cu natura si pescuitul.Niklai.
ÃŽmi plac peştele...
Salutare a venit si toamna sa racit apa la dunare si pestele a a inceput sa umble sa manince nu e cine stie ce dar...mai dai de cite un baboi la dunare.Acum tot malul dunari e pustiu nimeni nu se mai incumeta sa vina la dunare datorita vremii schimbatoare si e o liniste deplina.M-am intors decurind de la malul dunari si ce va pot spune este ca nu prea a mers chiar asa de bine la pescuit mai bine a mers stiuca la jepsi dar la dunare numai avat micut si salaias tot micut in schimb te poti relaxa in voie citeva ore la mal de dunare acum cind pescari numai sunt pe malul dunari.Care mai aveti de gind sa faceti iesiri GO GO vremea inca tine cu pescarul.FIRE INTINSE Niklai.
Si eu sunt foarte dezamagit de brutele astea care se comporta in felul asta cu pestii. :cry: Nu suntem singuri pe Pamant,oameni buni.Trebuie sa ne gandim si la celelalte vietuitoare.Eu sunt din Cluj,iar pe malul Somesului vad tot deseori pescari care arunca pui mici si neajutorati de pesti pe mal si ii lasa sa moara.II urasc pe oamenii astia.Sau odata am vazut un pescar care a dat cu toata forta lui un clenut mic de pamant,doar fiindca nu a prins unul mai mare.Eram si eu la pescuit dupa el si asa i-am zis doua de noroc sa ma tina minte.In concluzie as dori sa spun ca ar trebui sa se dea amenzi usturatoare,ba chiar ani buni de inchisoare pentru asemenea fapte.[color=red][/color][b][/b]
-
- junior
sadism la mal de ....Dunare!
draga Niklai asa am patit si eu la dunare anul asta la Oltenita,vreo 4 insi cu fizionomie de banditi din western veniti probabil cu o zi inaintea mea aveau pe mal trei bidoane de apa plata de 5kg taiate la varf in care aveau cateva kilograme bune de peste mic de tot felul.bineanteles ca pestii erau morti si umflati. pe la 11 ei au plecat morti de beti lasand pestele acolo.pacat ca tocmai in acea zi politia de frontiera nu a trecut pe acolo asa cum obisnuia ci a trecut pe la ora 14.m-am dus unde au stat betivii,am rasturnat bidoanele pe mal si cu un cutit i-am taiat in doua fiindca toti erau ofiliti si i-am aruncat in dunare ca macar alti pesti sa profite de magaria acestor nesimtiti.normal daca as fi avut putere de control asupra acestora pe langa amezile mari pe care le dadeam i-as fi pus ca timp de 2 saptamani zi lumina sa curete gunoaiele de pe mal,avand legate de spate niste plancarde pe care sa scrie mare de tot :NOI SUNTEM NISTE JEGOSI NENOROCITI CARE NU LASAM PESTELE SA CREASCA SI VA ROG SA-MI TRAGETI 3 SPITURI IN FUND CAT DE TARE PUTETI CA POATE ASA O SA-MI VINA MINTE LA CAP:
Pescarul inrait
Va salut cu mare stima ati vazut si voi cu ochii vostri ce se petrece la malul dunarii ce fapte de vitejie pot face uni pescari (fripturisti si spritangi).Cum poti face asa ceva sa prinzi pesti mici si sa-i arunci pe mal sa moara in ideea ca daca numai e peste mic vine ala mare.Sa prinzi clean mic si sa dai cu atita sete cu el de pamint sa te razbuni ca nu a venit unul mai mare.Asta e gindire de pescar modern,zici cind veezi asa ceva sa stai cu miinile in sold?sa nu pui mina pe par.Ma bucur ca sunt pescari care i-au si atitudine fata de cei ce nu gindesc asa.Cu stima Niklai.