Sadism la mal de....Dunare!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Sadism la mal de....Dunare!
Va salut cu mare stima in miniconcediul petrecut la mal de dunare am batut malul dunarii acolo unde am
fost la Giurgeni de Ialomita si am intilnit o gramada de pescari veniti sa petreaca citeva clipe pe malul
dunari la pescuit si am constatat ca majoritatea prindeau carasel,ciortanica,cioplic,moaca toate de
dimensiuni foarte mici si in loc sa elibereze pestele il aruncau pe nisipul incins la maxim de razele
soarelui.Intrebati de ce il elibereaza raspundeau foarte dur ca sau saturat sa prinda peste mic si de aia
il scot pe asta mic sa ramina pestele mare.Din pacate asemenea practici sunt des intilnite la malul
Dunari si este mare pacat.Am ramas fara cuvinte va las si pe voi sa trageti o mica concluzie o sa mergeti
poate la mal de dunare si o sa vedeti asemenea practici cu ochii vostri si sper sa puteti lua
atitudine.Cu stima Niklai.
fost la Giurgeni de Ialomita si am intilnit o gramada de pescari veniti sa petreaca citeva clipe pe malul
dunari la pescuit si am constatat ca majoritatea prindeau carasel,ciortanica,cioplic,moaca toate de
dimensiuni foarte mici si in loc sa elibereze pestele il aruncau pe nisipul incins la maxim de razele
soarelui.Intrebati de ce il elibereaza raspundeau foarte dur ca sau saturat sa prinda peste mic si de aia
il scot pe asta mic sa ramina pestele mare.Din pacate asemenea practici sunt des intilnite la malul
Dunari si este mare pacat.Am ramas fara cuvinte va las si pe voi sa trageti o mica concluzie o sa mergeti
poate la mal de dunare si o sa vedeti asemenea practici cu ochii vostri si sper sa puteti lua
atitudine.Cu stima Niklai.
-
- senior
Nu ma oftic dar se spune ca civilizatia vine odata cu virsta dar uite ca la uni pescari e invers si cum draq sa nu ii omori pe uni care gindesc astfel.Auzi tu ce spun pescari si mai sunt si de la orase mari "Il scot pestele asta mic pe tot sa vina ala mare" cum poti face asa ceva.Oricum sa lasat cu scandal mare de tot unde merg eu la dunare cumnatul meu este padurar si va dati seama ca sa lasat greu de tot nu ca a dat amenzi dar a dat BATAITA la asemenea persoane tari in gura si o sa mai dea BATAITA tuturor celor care mai fac asemenea cruzimi ca vad ca altfel nu se poate mai sti poate civilizatia vine odata cu capul spart.Cu stima Niklai.
- Lostrita
- utilizator constant
Ha ha ha , buna treaba si cu reeducarea asta a asa zisilor capitalisti ( fomisti), dar nu inteleg de ce nu sa lasat cu amenzi? Din cate stiu eu in carnetul de memru pescar este o sectiune de sanctiuni...cred ca la 3 abateri asemenea specimene ar trebui scosi din asociatie cu suspendarea carnetului de membru.Pariez ca erau din B.niklai scrie:Nu ma oftic dar se spune ca civilizatia vine odata cu virsta dar uite ca la uni pescari e invers si cum draq sa nu ii omori pe uni care gindesc astfel.Auzi tu ce spun pescari si mai sunt si de la orase mari "Il scot pestele asta mic pe tot sa vina ala mare" cum poti face asa ceva.Oricum sa lasat cu scandal mare de tot unde merg eu la dunare cumnatul meu este padurar si va dati seama ca sa lasat greu de tot nu ca a dat amenzi dar a dat BATAITA la asemenea persoane tari in gura si o sa mai dea BATAITA tuturor celor care mai fac asemenea cruzimi ca vad ca altfel nu se poate mai sti poate civilizatia vine odata cu capul spart.Cu stima Niklai.

Dacă individul ar şti că va lua câteva sute de Euro amenda dacă reţine sau omoară inutil peşti sub dimensiunea minimă legală , atunci cred că nu ar mai proceda aşa . Cred că civilizaţia trebuie susţinută şi cu constrângeri . Şi cei care văd şi nu spun nimic sunt complici morali ( dacă nu e în inferioritate numerică , binenţeles ) .
Hai ca-i tare asta cu suspendarea la 3 abateri.Lostrita scrie: Ha ha ha , buna treaba si cu reeducarea asta a asa zisilor capitalisti ( fomisti), dar nu inteleg de ce nu sa lasat cu amenzi? Din cate stiu eu in carnetul de memru pescar este o sectiune de sanctiuni...cred ca la 3 abateri asemenea specimene ar trebui scosi din asociatie cu suspendarea carnetului de membru.Pariez ca erau din B.
Pai in tara asta exista zeci de asociatii. Nu numai ca nu comunica intre ele dar unele sunt in procese.
Si pina la urma ... chiar daca ar comunica ... ticalosii isi fac astia propria asociatie si se aleg pe sprinceana (toti unul si unul) numai killeri de puiet.
niklai , daca ai si poze, fa o sesizare la ANPA si CNAFP in care sa precizezi in ce judet s-a intimplat asta ... ca cine stie poate se gindesc sa rezilieze contractele de "gestionare durabila" asociatiilor de pescari sportivi din judetul respectiv.