Sadism la mal de....Dunare!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
niklai
junior
junior

Mesaj de niklai » 14 Aug 2006, 12:12

Pina la urma nu regret ca am postat aici topicul asta dar puteam primi si eu un raspuns mai elegant sau cel putin mai diplomat.Daca citesti ce am scris eu mai sus intelegi situatia in care ma aflu eu nu vreau sa ajung erou doar daca se poate face ceva in acest caz.Vreo relatie pe sus pe la Bucuresti la vreo brigada de interventie rapida sa poata veni rapid la locul faptei da o pot ajuta cu un telefon sa dau indicatii unde se intimpla nenorocirea nu sa sunt la primul post de politie din sat sa anunt cind seful de post da la rame la plase monofilament sau descarca butoaie de motorina de pe vapor.IOI doamne culmea reclamatiei.Da asta e buna.Cu stima Niklai.

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 14 Aug 2006, 14:30

niklai daca tu consideri ca poti avea materiale probatorii la tot ceea ce spui ca se intampla cred ca o legatura cu garda de mediua este perfecta
personal am cunoscut atat pe inspectorul piscicol de acolo cat si pe Directorul general al Garzii de mediu si pe cazuri clare si de anvergura se deplaseaza cu jandarmi si tot tacamul la actiuni bine puse la punct si fundamentate
daca tu crezi ca poti avea "amanuntele" de rigoare conatcteaza-ma pe prv si iti pot da amanunte ,

niklai
junior
junior

Mesaj de niklai » 14 Aug 2006, 19:15

Salut mai in urma am scris ca daca as avea ceva de filmat ar fi perfect si asta cred ca ar constitui o proba forte dar nu imi pot permite acuma un aparat foto-digital sa pot filma ce se intimpla acolo.Asa si ei braconieri si carausi de motorina se misca repede si volatilizeaza marfa rapid chiar daca dau un telefon pina vine cineva in zona ei deja sau dus demult timp.Singura proba plauzibila ar fi o filmare buna cu o scula buna cu un zoom puternic asta zic eu proba.In rest ce probe vrei sa aduc vorbe si telefoane date nici vorba.Poate voi reusi vreodata sa ma dotez si cu un aparat de genul asta si atunci o sa am si probe asa ca nu e rau sa mai tinem legatura aici pe forum.Nu vreau sa mai fac valuri degeaba toate la timpul lor.Apropo nu cerseam la nimeni sa ma doteze din mila cu un asemenea aparat fereasca d-zeu o sa mi-l cumpar singur din bani mei.Cu stima Niklai.

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 14 Aug 2006, 19:17

om bun ca sa ma intelegi
eu am incercat sa iti dau o solutie
in ideea ca se poate face ceva
in rest
stima si consideratie frate

niklai
junior
junior

Mesaj de niklai » 14 Aug 2006, 20:35

Oki man am inteles mesajul tau si-l apreciez ca atare ramine de vazut ce pot face mai stii de unde sare norocul bine apreciez gestul tau mai tinem legatura pe tema asta oricum am luat legatura si cu celalalt moderator al vostru Paul ( din Iasi)am facut schimb de id de messenger si cu el am mai discutat unele chestii.Timpul sper sa le rezolve pe toate.Cu stima Niklai.

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 14 Aug 2006, 23:01

ovidiu14 scrie:niklai daca tu consideri ca poti avea materiale probatorii la tot ceea ce spui ca se intampla cred ca o legatura cu garda de mediua este perfecta
personal am cunoscut atat pe inspectorul piscicol de acolo cat si pe Directorul general al Garzii de mediu si pe cazuri clare si de anvergura se deplaseaza cu jandarmi si tot tacamul la actiuni bine puse la punct si fundamentate
daca tu crezi ca poti avea "amanuntele" de rigoare conatcteaza-ma pe prv si iti pot da amanunte ,

crede-ma ca am incercat shi yo sa fac o sesizare la garda de mediu shi m-am lecuit rapid (birocratzia shi incompetentza ne omoara). am vrut sa reclam ca se arunca molozu' cu basculanta pe malu' argeshului, iar gagica care mi-a raspuns a zis ca nu e treaba garzii de mediu, ci a celor de la apele romane (care culmea au shi un sediu acolo). asha ca...ce ramine de facut?

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 15 Aug 2006, 15:43

melcule sa acceptam ca e treaba apelor acolo
ai fost la ei ?

stii ...sunt multe probleme care se rezolva atunci cand duci ceva in 2 exemplare ceri numar si stampila si pe cel ce ramane la tine si in cazul in care nu doresc sa primeasca faci adresa prin care ceri raspunsul in scris
cand e vb sa dea cu subsemnatul deja locul dintre buci le ramane mic
adica string din c*r pe romaneste si se mai schimba varza la nasul
stiu ca e birocratie stiu ca ai dreptate si ti se face lehamite
dar e vb de atitudine
e ca atunci cand treci pe strada vezi pe unul cum ii da in cap altuia pe strada si tu treci mai departe ca nu-i treaba ta
dar ai putea sa dai un telefon sa faci ceva ...insa nu te afecteaza atunci direct cu nimic
numai ca daca iti vine randul cu siguranta astepti ca sa-ti sara cineva in ajutor
cam despre asta suntem
dar se poate
azi putin , tu un pic , celalalt la fel maine si ....se face
daca nu facem nimic ...sa nu asteptam sa faca altii
poate suna demagogic sau populist
crede-ma nu e cazul

niklai
junior
junior

Mesaj de niklai » 15 Aug 2006, 18:25

Ai mare dreptate trebuie sa facem ceva in privinta asta dar trebuie facuta cu cap si bine gindita nu trebuie sa te arunci cu picioarele inainte.Oricum eu am sa ma mai sfatuiesc cu cineva si sa vad ce spune am pe cineva un reporter bun de la jurnalul national el este cu faptele antisociale el imi poate furniza unele chestii bune ca si el se roaga de mine acuma sa faca un reportaj de senzatie de acolo sa vad cum colaborez cu el.Oki va salut cu mare stima si te felicit Ovidiu 14 pt. fermitatea ta de a spune lucrurilor pe nume.Niklai.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 15 Aug 2006, 18:48

pai in primul rand ca sa poti face ceva ,trebuie sa stii si cui sa te adresezi,nu?
sunt convins ca multi dintre pescari habar nu au ce pot face si unde se pot adresa si deaceea propun celor care au mai mult timp la dispozitie sa "sape" pe net sau oriunde unde se poate gasi adresele si nr de tel ale institutiilor care pot fi facute raspunzatoare de starea apelor in romania.
ceva de genul:
jud. -cutare - institutia x -tel,fax,email,adresa
- institutia y -.........
si tot asa.
cred cu convingere ca daca aceste instituti incep sa primeasca o avalansa de mesaje negative din partea pescarilor,inregistrate asa cum a zis Ovidiu14,cu nr. si tot dichisul birocratic necesar,pana la urma vor fi nevoite sa se miste si sa aplice legile.
credeti c daca o institutie de stat primeste intr-o luna de zile cel putin 10 sesizari scrise,nu ia masuri?ma indoiesc ca vreun director risca sa-si piarda "scaunelul" pt un asemenea "flecustet".
va rog pe cei care aveti timp de sapat pe net,deschideti un topic nou cu adresele aclor institutii care pot misca ceva in domeniul protejarii apelor naturale si sa vedem care v-a fi rezultatul.
oricat de mic v-a fi impactul initial,oamenii vor vedea ca se misca ceva in domeniul asta si vor incepe sa prinda curaj.

niklai
junior
junior

Mesaj de niklai » 15 Aug 2006, 19:21

Da cel mai corect asa care are timp liber mai mult sa caute pe net aceste adrese utile tuturor ce au ceva de spus si relatat si sa faca un topic cu asa ceva mai sti poate cu atitea sesizari se va misca ceva.Vezi de aia nu imi mai pare rau acuma ca am facut acest topic se gasesc si soluti din partea unora cu mai multe idei constructive.Cu stima Niklai.

Scrie răspuns