Sadism la mal de....Dunare!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
essos74
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de essos74 » 11 Aug 2006, 11:05

Traim in romania :oops: In toata tara sant inconstienti de astia.Diferenta este ca sant braconieri care fac asta constietizand ce fac si sant cei care nu constientizeaza ce fac.Este ca si cum ai intra intr-o scoala si ai trage cu arma asupra copiilor.In cativa ani nu o sa mai avem peste,de care sa ne bucuram cu totii,din cauza lor.Parerea mea e ca trebe cumparata o arma si .......................Va las pe voi sa va ganditi ce ar trebuii facut cu arma, sa nu fiu eu cel sadic. Numai bine !
Live for Fishing.

niklai
junior
junior

Mesaj de niklai » 11 Aug 2006, 15:09

Stiti ce imi pare rau ca nu am ceva de filmat o camera sau macar un aparat foto digital ca faceam un material didactic de toata frumusetea filmat tot puietul ffff mult mort pe nisipul incins oameni ii filmam la fata si masinile cu tot cu nr.de inmatriculare iar persoana de mai sus a ghicit de unde erau majoritatea masinilor (B).Poate o da norocul peste mine cea ce nu cred ca sa ma captusesc cu ceva de filmat si sa vedeti filmulete cu nenorociri.Zona de care vorbesc eu este Harsova si Giurgeni Vadu-oii acolo unde jaful e la el acasa.Dar daca nu am cu ce sa filmez de unde probe ramine k in tren.Va salut cu mare stima Niklai.

Lostrita
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Lostrita » 11 Aug 2006, 15:18

essos74 scrie:Traim in romania :oops: In toata tara sant inconstienti de astia.Diferenta este ca sant braconieri care fac asta constietizand ce fac si sant cei care nu constientizeaza ce fac.Este ca si cum ai intra intr-o scoala si ai trage cu arma asupra copiilor.In cativa ani nu o sa mai avem peste,de care sa ne bucuram cu totii,din cauza lor.Parerea mea e ca trebe cumparata o arma si .......................Va las pe voi sa va ganditi ce ar trebuii facut cu arma, sa nu fiu eu cel sadic. Numai bine !
:lol: :lol: Cu flinta nu e bine man ca ajungem la stirile de la 5 ... dar un aparat din ala cu electrosocuri nu ar strica sa l ai la tine pe unde umbli...Sunt convins ca ai face o gramada :lol: de braco pana sa apara cei in masura ...(vezi sa nu).Lasa flinta acasa ca vreau sa bem o palinca cand ne vedem :wink:

niklai
junior
junior

Mesaj de niklai » 11 Aug 2006, 19:26

Cu mare placere vreau sa ne intilnim la mal de dunare acolo unde merg eu is locuri superbe Giurgeni poate o sa ai norocul asta sa ne intilnim.Mentionez ca eu sunt din Navodari jud.Constanta si am socri acolo la Giurgeni de Ialomita.Si sa sti ca putina palinca nu strica cu toate ca nu sunt bautor de tarie.Cu stima Niklai.

essos74
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de essos74 » 11 Aug 2006, 23:13

Lostrita scrie:
:lol: :lol: Cu flinta nu e bine man ca ajungem la stirile de la 5 ... dar un aparat din ala cu electrosocuri nu ar strica sa l ai la tine pe unde umbli...Sunt convins ca ai face o gramada :lol: de braco pana sa apara cei in masura ...(vezi sa nu).Lasa flinta acasa ca vreau sa bem o palinca cand ne vedem :wink:[/quote]

Da dar pe langa stirile de la ora 5, poate s-ar speria braconierii dracului si poate s-ar mai potolii putin.Cu chestia aia cu electrosocuri nu ai face mare branza,ca dupa cesi revine isi aduce aminte unde o ramas si continua "indeletnicirile lor",doar cu un gust amar in gura. :twisted: Pacat. Numai bine !
Live for Fishing.

pityu
veteran
veteran

Sadism la mal de ... Dunare

Mesaj de pityu » 13 Aug 2006, 23:11

Niklai ! Nu-ti trebuia nici un aparat de filmat (ca banuiesc - nu ai de gand sa faci intruire cu tematica asta). Iti trebuia in schimb un telefon mobil si putina bunavointa. Cu un telefon la cel mai apropiat post de politie ai fi fost acum erou ! Asa ramai si tu ca multi altii (din pacate) ... simplu povestitor de povesti de mult ... afumate. Asta nu ajuta la nimic, numai la umplut paginile pe topicuri.
Pacat ca ne-am obisnuit cu totii doar sa constatam si sa povestim. Rezolvarea sa vina intotdeauna de la altii, noi doar suntem agenti constatatori - nu?
Nu te supara, nici acuma nu-i tarziu. Poti face o sesizare in scris catre ANPA si chiar postul local de politie. Lege-i obliga sa-ti dea un raspuns.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 14 Aug 2006, 07:12

niklai scrie:Cu mare placere vreau sa ne intilnim la mal de dunare acolo unde merg eu is locuri superbe Giurgeni poate o sa ai norocul asta sa ne intilnim.
Niklai.. te referi la Giurgeni - Vaduu Oii? http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=308
Desi n-am mai fost de ceva vreme pe-acolo, nu am uitat locurile si chiar anul asta le spuneam unor prieteni ce superbe sunt locurile, atat pentru pescuitul pasnic cat si pentru pescuitul la rapitor, mai ales pe insula, "in butuci" :)
Au fost ani cand mergeam de 2-3 ori pe vara, plecand din Buzau pana in Tandarei si de-acolo luam o ocazie pana in curba, inainte de pod...
Daca e sa mai merg in toamna asta, las mesaj

niklai
junior
junior

Mesaj de niklai » 14 Aug 2006, 11:15

Da sunt locuri super acolo doar trebuie sa cunosti zona si se rezolva totul man cumnatul meu e padurar acolo asa ca daca vi pe acolo si ne intilnim facem o pescuiala iti las ID meu de mess si vorbim acolo daca te intereseaza ceva anume de acolo,ID MEU : shark_nikolo si vorbim aici.Niklai.

niklai
junior
junior

Re: Sadism la mal de ... Dunare

Mesaj de niklai » 14 Aug 2006, 11:24

Salut sa stii ca nu vreau sa umflu pagina asta web cu povesti deja afumare dupa cum spui tu si ca sar face treba cu un telefon mobil asta sa o crezi tu pentru ca toti sunt mina in mina cu politia de jur imprejurul acelei localitati adica pol.Harsova pol.Tandarei chiar si pol.Slobozia toti maninca de acolo pt.ca se face trafic cu peste si cu motorina de la vapoarele care trec pe dunare si vin si intreb unde sa suni man ? si mai e ceva eu sunt foarte cunoscut in zona si la o adica stie cine le face bucata la braconieri si nu vreau sa risc sa inot pe la fundul dunari cu un pitroi legat de git.Am tras si eu un semnal de alarma sa vedem poate dintre toti care citesc pe acest site o fi vreunul mai destept si vine cu o idee sau solutie.De facut poze da ma incumet sa fac sau sa filmez ma eschivez eu cumva sa nu se simta nimic dar sa dai telefon la politie e curata sinucidere sau....nebunie ca tot nu se intimpla nimic mai bine ii atentioneaza ca cineva este in zona si ii spioneaza si uite asa ajung sa imping vaporul pe la fundul apei.Ajung sa cred ca am postat total neinspirat topicul asta aici...povesti afumate.Cu regret Niklai.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 14 Aug 2006, 11:39

De ce spui ca ajungi sa regreti ca ai postat?
Eu locurile de la Dunare le stiu cam de 15 ani (ma refer la Giurgeni - Vadu Oii) si stiu si am vazut ca se braconeaza.. dar ce sa le faci?
Inainte se bracona si cu generator , acum, nu mai stiu Pana si politistii se "plangeau" ca n-au ce sa le faca, ca au salupe de putere mare si n-au cum sa-i prinda.
Oricum, daca stii zona, oricat ar bracona pe partea cu insula, nu au cum sa ia tot pestele... Plase nu au cum sa bage, doar de suprafata, datorita copacilor cazuti in apa si in plus, pescuitul la stationar a dat mereu roade in zolele acelea, in butuci, hora si ce-o mai fi.
Dar unde nu se braconeaza? Am venit de curand din Delta... Acolo nu mai deosebesti daca cineva e braconier sau pescar localnic.. Peste sa se prinda...
Pe Prut, la fel... si inca am aflat de la un prieten ca pana si cei care ar trebui sa stie legea si sa o aplice, te intreaba daca n-ai ancore sa dai la japca...
Ce sa mai zici...
Oricum.. ID-ul meu e ionut_buhus si, cu siguranta dau de stire daca mai ajuns in toamna asta prin zona.

Scrie răspuns